Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע סדרי גודל של מחירים הגיוניים היות ואני לא מוצא את הזמן לבצע סקר שוק. מקווה למצוא מקום שיעשה לי את זה בבוקר ומשם אמשיך לסדר היום שלי. (מקומות מומלצים בירושלים יתקבלו בברכה).

הדגש הוא על הזכוכית בלבד, למסך שלום.

תודה רבה.

M-TECH E46

פורסם

כשהתפוצץ לי המסך הפנימי (בעיה ידועה בגלקסי 4) סאני כמובן לא לקחו אחריות אבל היו הכי זולים בהחלפת המסך.

בזמנו כשהמכשיר היה הכי חדש הם דרשו 802 ש"ח כשאחרים דרשו 1200 וצפונה.

כמובן שדרכם הכל מקורי וזה היה אחד השיקולים שלי, להיות רגוע. התיקון בוצע בצורה נקיה ומקצועית.

*שלא יהיה טעות, אני לא אומר שהשירות שלהם טוב אלא רק אומר שהתיקון בוצע במקצועיות.

אולי גם היום הם הכי זולים, כדאי לבדוק.

פורסם

ראשית נבהיר שאף אחד לא הולך להחליף לך את הזכוכית בלבד, זו די עבודת נמלים עם סיכון גבוה לשבירה של המסך, מה שידרוש עבודה כפולה. פשוט מחליפים את כל המסך מההתחלה.

בעיתון ממון לפני כמה שבועות (לא זוכר אם שניים או ארבעה, אני רק זוכר שהייתי אצל ההורים של האישה) השוו מחירי תיקון לתקלות נפוצות של פלאפונים.

החלפת מסך לגלקסי 4 במקום הכי זול היה 400 ש"ח, אם אני זוכר נכון זה היה אצל סלקום.

אופציה נוספת היא הצטרפות לביטוח רטרואקטיבית, יש מקומות שממש מאפשרים את זה ביודעין.

באופציה הזאת יוצא בסביבות 450 שקל לשנת ביטוח + הכניסה למעבדה לצורך התיקון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

דוקא בסמסונג החלפת הזכוכית בלבד הרבה יותר קלה ופחות מסוכנת לעומת מכשירים אחרים (כמובן כשיודעים מה עושים).

ביצעתי את זה מס' פעמים בהצלחה רבה.

שווה לו לנסות זאת, אם לא הולך, הוא עדיין נמצא באותה נק' והיא החלפת כל המסך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עשיתי מעט שיעורי בית.

נראה שעבור החלפת הזכוכית יש צורך בבלואר( יש לי ) ובמעיין חוט שמבצע את ההפרדה בין הזכוכית למסך.

מן הסתם, החלפה של המסך כולו תהיה קלה יותר, אנלוגיה פשוטה - להחליף את כל הגלגל בעת תקר ולא רק את הצמיג.

אך אפשרות זאת יקרה משמעותית.

לא הספקתי ללכת היום לאף מקום, יכול להיות שאנסה לעשות זאת diy. עשיתי זאת בעבר באייפון ישן.

מה שכאן מפחיד אותי הוא תהליך ההפרדה.

עריכה:

אושרי - ישנו סדק קל ובודד, לא ריסוק טוטאלי של הזכוכית

M-TECH E46

פורסם (נערך)

אלי, אני החלפתי פעמיים בגלקסי 3, שהיו כמה סדקים גדולים, ולא היתה בעיה.

חשוב להדביק נייר דבק על הזכוכית, כדי שזה יצא בחתיכה אחת. אני עבדתי עם פן

וסכין יפני, ויחסית יצא בקלות. צריך לחמם יחסית הרבה זמן את המסך, אבל לא

להגזים, כדי שדבק הסיליקון יימס, ואז ממש קל לשלוף את הזכוכית.

לגבי מקום שיעשה לך את זה, נראה לי שאף אחד לא ייקח

את הסיכון, כי אם הוא דופק את הטאץ' אז הוא בבעיה מולך

וזה לא שווה לו את הסיכון.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

המחירים של הזכוכית בלבד די מפתים באיביי.

אולי אקח בכל זאת את הסיכון, ואנסה להחליף את הזכוכית לבד. נראה שלאור האמור לעיל גם ככה בכל מקום יעדיפו להחליף לי גם את המסך הכל בחתיכה אחת.

תודה רבה

M-TECH E46

פורסם (נערך)

יש מלא סרטוני הדרכה ביוטיוב, זה לא קשה להחליף את הזכוכית מהמסך אך צריך להקפיד לחמם את הזכוכית טוב לפני העבודה כמו שאמר אושרי

ולא לשכוח להדביק מדבקה על המסך שיהיה קל יותר להוציא אותה בחתיכה אחת.

בסוף גם תדאג להדביק נייר דבק דו צדדי, מסביב לטאץי וללחצן האמצעי כדי שלא ייכנס אבק ולכלוך פנימה..

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

"לחמם טוב" או "לחמם מספיק זמן" אלו לא הגדרות ענייניות לעבודה שכזו, והן סובייקטיביות.

על המסך להיות בטמפ' של 60 מעלות בערך, לא יותר מכך !

דאג לסביבה כזו ואתה בכיוון הנכון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

זה כן מסובך ודורש ניסיון.

החלפתי "זכוכית" למכשיר זהה במעבדה וראיתי שהעבודה לא פשוטה גם למי שיש ידיים ממש טובות כמוני.

המחיר היה 220 ש"ח, המיקום סינגפור.

עשו עבודה מצויינת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יצא לי להחליף כבר שתי זכוכיות בגלקסי 4.

קניתי אותן מפה: http://www.ebay.com/itm/271307781395?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

הערכה מגיעה עם זכוכית ודבק דו צדדי חתוך בדיוק לצורה של המסך.

את הזכוכית המקורית היה נורא קשה להוציא, היא דבוקה מאוד חזק. עבדתי עם פן ביתי, כרטיס פלסטי (כמו אשראי) וכל מיני כלי פלסטיק דקים שמצאתי בבית. תעבוד ממש לאט כמו במדריכים ביוטיוב, אל תנסה למהר ולדעתי תנסה לא לעבוד עם סכין יפני כי הוא יכול בקלות להרוס את המסך, רק כלים מפלסטיק וחוט דנטלי.

מציע לך גם לשים משקפי מגן, כי לפעמים עפות חתיכות זכוכית לפנים.

אין לך מה להפסיד, גם ככה אף מעבדה לא תחליף לך רק זכוכית.

• תוכן חדש...