Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן רב מערכת מיזוג האויר ברכב שלי החלה להדיף ריח לוואי לא נעים בתחילת השימוש ובנוסף זרם האויר היוצא בפתח הקיצוני ביותר (זה הקרוב לחלון הצד בצד הנהג) היה חלש עד לא מורגש ללא תלות בעוצמת המאוורר.

ביום ראשון האחרון נסעתי לחנות אביזרי רכב על מנת לחדש את מלאי חומרי הניקוי שלי ובמקרה ליד הקופה נתקלתי בתרסיס המדובר של חברת 3M (יש תרסיס דומה לחברות נוספות כמובן).

רכשתי אותו וכשחזרתי הביתה יישמתי אותו.

אופן השימוש פשוט ביותר- מתניעים את הרכב ומפעילים את מיזוג האויר על עוצמה מקסימלית ובמצב של סירקולציה חיצונית וסוגרים את הדלתות, פותחים את קופסת פילטר האויר של מערכת המיזוג ובמשך כ-20-30 שניות מתיזים את הספריי (באמצעות קשית מצורפת) אל תוך פתחי יניקת האויר של מערכת המיזוג אויר.

בגמר התזת הספריי נותנים לו לעבוד כ-10 דקות על מערכת המיזוג שממשיכה לפעול (כאמור- דלתות סגורות).

לאחר שעברו 10 דקות בעצם הסתיים התהליך.

הרשמים שלי:

1.ריח הלוואי הלא נעים נעלם לחלוטין ואת מקומו תפס בישום עדין מאוד.

2.למרות שלא ציפיתי לכך- זרימת האויר באותו פתח מיזוג אויר שציינתי השתפרה משמעותית, האמת שהופתעתי כי שיערתי שזה כך בגלל מיקום מרוחק של המאוורר או איזה צוואר בקבוק בתיעול שמוביל לאותו פתח אבל בדיעבד ייתכן שלכלוך כלשהו גרם לסתימה שהשתחררה בעזרת הספריי הזה (למען הסר ספק של תחושה פסיכולוגית- גם אישתי הבחינה בזה מיד בפעם הראשונה שנהגה ברכב לאחר אותו ניקוי).

שורה תחתונה-

הספריי לא יקר, היישום פשוט ומהיר ונידוף הריחות הלא נעימים הופכים את הטיפול הזה למשהו שמבחינתי הולך להיות מבוצע לפחות אחת לשנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשמחה,

s_260.jpg

זה התרסיס בו השתמשתי, הוא מגיע עם צינורית דקיקה שאותה צריך להחדיר אל פתח יניקת האויר ולרסס (אם לא מחברים אותה הריסוס יצא בצורת קצף סמיך ולא יכנס אל תוך המערכת אלא רק ילכלך מבחוץ), כאמור התרסיס הזה בעל בישום מאוד עדין ונעים.

בכל אופן, יש לא מעט תרסיסים דומים שאני משער שכולם מבצעים את אותה פעולה (השמדת הבקטריות שנוצרות במערכת המיזוג).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...