Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לבחור רכב חדש מליסינג יש 5 אפשרויות: שברולט סוניק, איביזה פלואו סטיישן, קיה ריו, הונדה גאז היברידית וסקודה ראפיד.

מלבט בין ההונדה לסקודה. הונדה מראה נוחות שווי שימוש (500 ש"ח) מודע לזה שלסקודה תא מטען הרבה יותר גדול. הכי חשובה לי הנוחות מושבים ניעה שקטה גימור. מה דעתכם?

פורסם

נוחות מושבים - עניין אינדיבידואלי מאוד. לי המושבים של הג'אז לא הכי נוחים, אבל יש כאלו שלא יסכימו איתי. כי מה לעשות, הגוף של צביקה פיק זה לא הגוף של קטי זבידה. אם זה חשוב לך, גש (גשי?) לסוכנות, שבי ברכב ותעש (תעשי?) נסיעת מבחן.

נסיעה שקטה - שני הרכבים די דומים באזור הזה, לא יכול להצביע על יתרון משמעותי לאף אחד מהם.

גימור - לדעתי ההונדה עדיפה, למרות גילה. ברפיד יש מן תחושה של עולב בתא הנוסעים, בעיקר בגלל הפלסטיק הפשוט.

אני באופן אישי הייתי בוחר בראפיד כרכב ליסינג, פשוט כי היא זריזה יותר ועם דלקן צמוד היתרון ההיברידי של הג'אז בצריכת הדלק לא רלוונטי לדעתי.

לרכישה פרטית - כנראה שהייתי הולך על הג'אז ההיברידית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא הייתי בוחר באיביזה סטיישן (flow), ביצועים טובים ונוחות נסיעה הטובה ביותר בין המועמדות הקיימות (לראפיד נוחות נסיעה נחותה משמעותית)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...