Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני

כמעט שנה דפקתי רכב חברה, פגיעת פחחות בלבד.

השבוע הגיע מכתב מהחברה (לא מהביטוח) ובו היא דורשת תשלום של 1700 ש"ח (לא כולל מע"מ)

אני מצרף תמונה של הפגיעה, שמוקפת בעיגול אדום (הרכב היה שרוט עוד קודם).

האם גובה התשלום, לאור הפגיעה, נראה לכם סביר?

איך אני יכול לדעת בגין אלילו פגיעות נגרם גובה התשלום.

מה תהיה ההתנהלות אם לא אסכים לשלם את מלוא הסכום?

[ATTACH=CONFIG]390490[/ATTACH]

תודה

עריכה אחרונה על ידי Dvir Shmueli
שכחתי להוסיף קובץ
פורסם

תציע להם שאתה תדאג לתיקון הרכב, קח את הרכב לאיזה פחח זה בטוח יעלה לך יותר זול, לפי איך שזה נראה רק צריך להוציא את הטמבון חזרה ואולי צביעה מקומית, לא נראה לי שצריכה פה החלפת טמבון.

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר צבע למגן אחורי בערך 700 - 800 ש"ח , אם הסימנים על הכנף האחורית ימין קשורים ,תוסיף 1400 ש"ח בערך + ירידת ערך .

לדעתי שלם סך 1700 ש"ח וקח אישור שאין תביעות כלפיך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

חברות ליסינג לא מבטחות את הרכבים אצל חברות ביטוח בביטוח מקיף, הן למעשה פועלות כחברות ביטוח בעצמן.

יש להם הערכת שמאי של 1700 שקל + מע"מ?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

האירוע היה לפני שנה, והנהג אמר לי עזוב, זה שטויות אני אקח את זה למוסך ויעשו לזה יניקה ויוציאו את זה החוצה.

עכשיו, עשרה חודשים אחרי, אני מקבל הודעה שהנזק הוא 1400 הערכת שמאי 300 כל זה לא כולל מע"מ...

אתם מאמינים שזה באמת המחיר? הפגיעות צבע אינן שלי, רק הפגיעה בפחחות שאתם רואים בתמונה.

לא היתה לי אפשרות לא לערב את החברה, הוא דיווח במקום.

השאלה שלי היא אם אתם חושבים שצריך להחליף את הטמבון האחורי בגלל הדפיקה ואם לא, האם אני יכול להמנע מה"השחלות" שלהם... בנוסף, ממה שהבנתי הם כבר תיקנו את הרכב בעצמם, זה בסדר?

עריכה אחרונה על ידי Dvir Shmueli
פורסם

אם יש דו"ח שמאי יש לך שלוש אופציות:

1. לשלם, להחתים את החברה שאין להם תביעות כלפיך ולשכוח מזה.

2. ללכת להתייעץ עם שמאי רכב עפ"י התמונות ודו"ח השמאי שלהם ולשאול אם זה סביר ומשם להחליט איך ממשיכים.

3. להגיד להם "לכו חפשו", ולחכות לתביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

אני אומר מראש, אם תגיע לבית המשפט, כדאי שיהיה לך דו"ח שמאי נגדי, אחרת הם יקבלו את כל ה-1700 + מע"מ ואולי יוסיפו לך עלויות שונות (יום בבית המשפט וכו').

וגם אז כנראה שהסכום יהיה איפשהו באמצע, בין הדו"ח שמאי שלך והדו"ח שמאי שלהם.

אם נניח השמאי שלך ייתן הערכה של 700 שקל במקום 1400, אתה עדיין תצטרך לשלם לו (כנראה גם באיזור 300 שקל לפני מע"מ), ועדיין תצטרך לשלם על השמאי של החברת ליסינג, ככה שבסופו של דבר במקום 1700 שקל ייצא לך נניח 1300 שקל, מוסיפים יום עבודה (נדמה לי באיזור 250 שקל), חנייה ואגרת בית משפט, והופ הגעת ל-1700 שקל בערך.

כמובן שזה לא לוקח בחשבון שגם אתה מפסיד יום עבודה.

זה בסדר שהם תיקנו את הרכב בעצמם, מן הסתם אי אפשר לצפות שעל כל פגיעה תחכה חצי שנה או שנה עד לסיום הליך משפטי, במקרה הטוב.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

את הפגיעה שהקפת בעיגול היה ניתן להוציא באמצעות פן בעבודה של כמה דקות. במקסימום היו נשארות כמה שריטות אחרי הוצאת הפגיעה החוצה שזה לא רע בהתחשב במצבו השרוט של הפגוש גם ככה)

בקיצור השחילו את כל תיקון הפגוש על הפגיעה שלך.

פורסם

זה מה שקורה תמיד, אלא אם כן אתה מוצא דרך להביא פגוש שרוט באותו מצב של הפגוש הקודם.

ברגע שפגעת מוטלת עליך האחריות להחזיר את המצב לקדמותו, ומכיוון שלא תוכל להביא פגוש בדיוק במצב של הקודם אתה צריך להחליף לחדש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...