Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשרשור הזה יש כמה תמונות של הג'נטים שלי וכמו שאתם יכולים לראות המצב לא טוב.

זה קרה לי כאשר ניסיתי לנקת אותם עם חומר לא מתאים...

חשבתי על זה הרבה והחלטתי שאני רוצה לצבוע אותם עם פלסטידיפ לבן אבל אני לא מוצא מדריכים שמסבירים על ניקוי,צביעה ראשונית,שכבה ראשונה והכל...

אשמח אם תתנו לי המלצות וקישורים לפרוייקטים כאלה..

תודה :)

פורסם
פורסם

שרשורים ישנים, שרשורים חדשים (: כל התירוצים עובדים לעצלן הממוצע שלא רוצה לחפש.

כמויות המידע היום באינטרנט הן אינסופיות ואם אתה לא מוצא משהו בפורום אז אתה יכול לחפש ביו-טיוב.

אני למשל מצאתי מישהו דרך החיפוש, בכינוי ADAML, שהפנה את השואל בזמנו ליו-טיוב.

אז אני מפנה אותך גם לאותו קישור של DIP-YOUR-CAR, תצפה טוב בקטעים ותלמד דרך זה....מהמקצוענים עצמם.

https://www.youtube.com/channel/UCsqsjtd902RLo8peD11olPw

תהנה !!!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
שרשורים ישנים, שרשורים חדשים (: כל התירוצים עובדים לעצלן הממוצע שלא רוצה לחפש.

כמויות המידע היום באינטרנט הן אינסופיות ואם אתה לא מוצא משהו בפורום אז אתה יכול לחפש ביו-טיוב.

אני למשל מצאתי מישהו דרך החיפוש, בכינוי ADAML, שהפנה את השואל בזמנו ליו-טיוב.

אז אני מפנה אותך גם לאותו קישור של DIP-YOUR-CAR, תצפה טוב בקטעים ותלמד דרך זה....מהמקצוענים עצמם.

https://www.youtube.com/channel/UCsqsjtd902RLo8peD11olPw

תהנה !!!

תודה רבה על הסרטון, אבל שם הם עושים את זה על ג'נטים חדשים ושלי ממש ממש לא חדשים וגם יש עליהם חריטות ושריטות אז אני חייב לעשות עליהם איזה צבע בסיס וללטש אותם...

אז מישו מכיר מישו שעשה פרויקט דומה?

• תוכן חדש...