Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ביום ראשון החלפתי את הרדיאטור לחדש לאחר נזילות רציניות ממנו. למחרת, ירדתי עם האוטו לים המלח והנסיעה עברה בסדר גמור ללא נורות דולקות וללא קרטועים (גם החזור). בדקתי שמן לפני שיצאתי מהבית (אין "צבעים לבנים במדיד") וכמובן גם מים בשסתום המתכתי הזה (של הרדיאטור כמדומני) ובמיכל של המים הירוקים. כשבאתי לחזור הביתה אחרי כמה ימים- בשסתום המתכתי הייתי צריך למלא בערך חצי ליטר עד שהיה מלא לגמרי. מיכל המים היה מלא כמו שיצאתי מהבית. אחרי שהגעתי הביתה, כעבור כמה שעות, שוב בדקתי את כמות המים בשסתום ושוב היה חסר בערך חצי ליטר, אך המים במיכל המים הירוקים היה במפלס תקין (ואולי אף עלה).

האם לדעתכם אני צריך לחזור למוסכניק? האם זו בעיה? כי אם אני לא טועה, זכור לי שהוא אמר לי שאם יוצא לי למלא בשסתום הזה כמות כזו זה לא אמור להיות ככה.

תודה לרבה לעוזרים!

פורסם
אם הוא ניקז אוויר והשלים חוסרים, לא אמור להיות חסר מים בכלל, אתה הוספת כבר פעמיים, אם יהיה חסר עוד פעם תיגש אליו יש בעיה.

שמתי את האוטו אצלו שוב. הוא אומר שהוא בדק את האוטו עם מכשיר שמאתר נזילות, אבל אין שום נזילה..

מה זה יכול להיות?:|

פורסם

תבדוק את הפקק של הרדיאטור, אם הוא בלוי והגומיות שם מתחילות להרקב אז זה יכול להסביר.

ה "מכשיר שמאתר נזילות" זה סה"כ בדיקת לחץ, יש מקרים שאפשר לפספס נזילות גם עם הבדיקה הזו .

ואני יכול רק לספר לך שהחלפתי את הרדיאטור 3 פעמים בשנים האחרונות, לא הייתה אפילו פעם אחת שההחלפה עברה טוב. תמיד היו נעלמים מים אחרי ההחלפה ותמיד המוסכניק היה מתרץ תירוצים, עושה איזה תיקון זמני ואומר לי סע ותמשיך לעקוב ... ולפעמים היה צורך ב 5 ביקורים אצלך המוסכניק עד שהדבר הסתדר.

• תוכן חדש...