Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הנני בתהליך של רכישת רכב חדש ואני רוצה להתקין בו מערכת מולטימדיה אנדרואיד שתריץ את תוכנת Waze, תאפשר הורדות והרצת אפליקציות וכן תאפשר חיבור BT וכן מצלמה אחורית לרכב (אין צורך בחיבור מסכים והקרנת DVD/סרטים). לא מצליח למצוא מידע רב ברשת וגם הסוכנויות של סוזוקי הן בדיחה בנושא. אתמול בסוכנות בפ"ת הם משווקים מערכת שנקראת Roadrover שעלותה 5500 ש"ח וכאשר ביקשתי לראות מפרט, במה המערכת תומכת אין להם כל מידע בנושא.

אודה להמלצה למערכת מולטימדיה אנדרואיד להתקנה ברכב חדש כאשר התקציב לא מוגבל אבל מעדיף לא להוציא יותר מכ-5000 ש"ח

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

כפי שכתבתי בעבר, המערכות שמשווקות בשוק הן סיניות ואיכותן בהתאם. אם איכות חשובה לך הייתי ממליץ לך על אופציית טאבלט ברכב ולא מערכת סינית תומכת אנדרואיד.

פורסם

תודה,

האם אין מערכות תומכות אנדרואיד לרכב שאינן סיניות? או יותר נכון של חברות מובילות בתחום שהרי כולם מיצרים במזרח הרחוק

תודה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

אח! איזה יופי!

סוזוקי שמגיע עם קרוסאובר!

תתעלמו בבקשה - עייפות.

8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפותח השרשור,

היום הזמנתי את הקרוסאובר, למכונית היה את המערכת עליה אתה מדבר.

היא מדהימה! לקחתי אותה. היא אנדרואיד. בעברית.

יש אפשרות להתחבר עליה ( בשביל האינטרנט) עם hotspot או דונגל.

ראינו איתה יוטוב. וויז. המערכת ניראת ממש טוב בשמש.

יש שם הכל. גם מצלמת רוורס עם חיישני וידאו.

חסך לי את הכאב ראש של לקנות ממקום אחר ולהרכיב מחוץ לסוכנות.

עשיתי את המבחן בסניף בכפר סבא. שווה לך ללכת לראות אותה.

אני יעלה סרטון ברגע שאני אקבל את הרכב שאנשים ידעו.

אולי אפשר למצוא יותר זול. אבל זה נותן ראש שקט לגבי האחריות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
כפי שכתבתי בעבר, המערכות שמשווקות בשוק הן סיניות ואיכותן בהתאם. אם איכות חשובה לך הייתי ממליץ לך על אופציית טאבלט ברכב ולא מערכת סינית תומכת אנדרואיד.

מתמודד עם סוגיה דומה (מערכת בקרוסאובר).

אשמח להפניה לחלופת הטאבלט ברכב (אין לי צורך בהחלפת הרדיו / דיבורית) צריך מסך למצלמת רברס ויכולת הצגת של המצלמה האחורית

• תוכן חדש...