Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לאחרונה נהייתה לי תקלה מוזרה ברכב מדובר בסיטרואן c4

c4.

אז ככה כשאני מניע את הרכב כל הנורות אזערה מתכבות כמו שצריך אבל לאחר כמה שניות נדלקות לי מאלה נורות אזערה!! שהאמברקס מורם למרות שהוא לא ,נורת abs, נורת כרית אוויר, נורת stop ונורת cheak engain.

ואז לפעמים הרכב עולה להילוך שלישי ולא יורד ממנו הצג של המהירות מראה לי שלושה קווים.

ואז לפעמים הכל מתכבה ונדלק כל שניה חוץ מה cheak engain בצג רשום anticipation falt או depolutio Falt זה כל פעם משנה את מה שכתוב

וגם החלונות קופץ החשמל פעם עובדים פעם לא רואים לפי התאורה של המתגים שהם מתכבים ונדלקים.

הייתי במוסך מורשה והם ישר שמעו בעיות חשמל הם אומרים זה האלטרנטור אפילו בלי לבדוק ובלי להוציא נתונים מהמחשב.

מישהו כבר נתקל בזה או שמע ממישהו מה הבעיה?

פורסם

בהחלט, זוהי תופעה מוכרת והיא יכולה לנבוע מאלטרנטור לקוי שהממתח שלו לא ישר ויש קפיצות במתח. אפשרות שניה זה שלוח השעונים עצמו

לא תקין. כמובן שיש להתחבר עם סורק לפני שמחליטים מה הגורם לבעיה.

פורסם
בהחלט, זוהי תופעה מוכרת והיא יכולה לנבוע מאלטרנטור לקוי שהממתח שלו לא ישר ויש קפיצות במתח. אפשרות שניה זה שלוח השעונים עצמו

לא תקין. כמובן שיש להתחבר עם סורק לפני שמחליטים מה הגורם לבעיה.

אז זהו שנכנסתי למוסך מורשה והם אמרו שאין טעם להתחבר למחשב כי זה בעיה באלטרנטור, אבל שהלכתי לחשמלאי מוסמך פרטי הוא בדק את האלטרנטור והוא תקין לחלוטין.

פורסם

חייבים להתחבר עם סורק, מה השאלה בכלל ?

אם הרכב באחריות - גש למוסך מורשה יבואן אחר.

אם לא באחריות - גש לאחד המוסכים המומלצים כאן בפורום (יעזור לנו אם תציין מהיכן אתה).

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה שאתה מתאר נפוצה מאוד ומקורה באלטרנטור לא תקין לרוב.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ממוחשבת ללא חיוב או התחייבות.

אורן

פורסם

בהחלט מדובר 99% בבעיית אלטרנטור.

היתה לי אותה בעיה ב307 2007 שזה כמעט אותו רכב בדיוק.

ממליץ לך לחפש אחד מקורי מפירוק כי המשופצים לרוב לא מי יודע מה

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

חפש באחד ההודעות שפתחתי, יש לי את הרכב כמו שלך מודל 2008 גם לי הייתה את אותה בעיה בדיוק והחלפתי אלטרנטור וזה נפתר

האוטו שלי טופל על ידי מוסך גבע שהוא גם חבר בפורום

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בבקשה אני צריך עזרה יש לי בעייה דומה נדלק כל הנורות ברכב ESP ABS STOP חשמלאי אומר שזה אלטרנטור

האם מסוכן כך לנסוע ??? מה עדיף פירוק או שיפוץ ???

פורסם

הניסיון שלי עם שיפוץ ממש לא טוב, אבל פעם אחרונה שהחלפתי אלטרנטור הייתה לפני יותר מ20 שנה. לא יודע אם השתנה משהו בתהליך השיפוץ. הייתה לי בעיה בטעינה בסיטרואן ויזה. החלפתי אלטרנטור למשופץ ואחרי שנה התקלה חזרה, וחוזר חלילה, פעם שלישית שמתי חדש ומאז לא היו יותר בעיות

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם (נערך)

באלטרנטור משומש מפירוקי רכב יש הימור מה מצבו ואם הוא תקין

עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד.

שיפוץ אלטרנטור עם חלפים איכותיים או מקוריים לרוב הנו יקר מדי ועקב

כך אם משתמשים בחלפים זולים וירודים יותר, נפוצים המקרים של תקלות חוזרות.

לכן ברור שחדש עדיף ויש אלטרנטורים חדשים מתוצרת ולאו (הספק המקורי לפז'ו וסיטרואן),

במחיר של כ 1300 ש"ח (כולל ההחלפה ומע"מ) אצל "אורן שרותי רכב" (מומחה לפז'ו וסיטרואן) שבחולון.

כמובן שצריך קודם לבצע בדיקת איבחון מדויקת.

בברכה - רפי לין

עריכה אחרונה על ידי רפי לין
פורסם

שווה לבדוק אצל מוסך גבע בת"א. המחיר נוח יותר והאלטרנטור משופץ בחלקים איכותיים. מניסיון שלי, שנה אחריות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
באלטרנטור משומש מפירוקי רכב יש הימור מה מצבו ואם הוא תקין

עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד.

שיפוץ אלטרנטור עם חלפים איכותיים או מקוריים לרוב הנו יקר מדי ועקב

כך אם משתמשים בחלפים זולים וירודים יותר, נפוצים המקרים של תקלות חוזרות.

לכן ברור שחדש עדיף ויש אלטרנטורים חדשים מתוצרת ולאו (הספק המקורי לפז'ו וסיטרואן),

במחיר של כ 1300 ש"ח (כולל ההחלפה ומע"מ) אצל "אורן שרותי רכב" (מומחה לפז'ו וסיטרואן) שבחולון.

כמובן שצריך קודם לבצע בדיקת איבחון מדויקת.

בברכה - רפי לין

מחזק את דבריו של רפי. אני החלפתי 3-4 פעמים אלטרנטור משופץ במוסך מורשה בחיפה תוך שנתיים. חבל על הזמן ועל העצבים של המתנה לגרר. החלפתי לחדש אצל אורן ומאז (שנתיים, טפו טפו וכו׳) הכל בסדר.

• תוכן חדש...