Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תמיד רציתי לפתח את התחביב הזה ותמיד דחיתי את זה מכל מיני תואנות. דעת יש ברשותי סכום כסף קטן ואשמח לעזרה לדעת מאיפה מתחילים בכלל.

- אני רוצה רכב עם מנוע חשמלי ללא יותר מידי התעסקויות

- אין לי כל כך עם מי להתחרות כרגע אז ממה שקראתי אני חושב שעדיף מכונית בתצורת באגי ולא מכונית ספורט

- מעוניין שתהיה מהירה

- לא רוצה בעיות עם השלט

- יש לי כרגע 1000 ש"ח להתחיל איתם ולאט לאט נתקדם

- לכמה זמן מחזיקה בטריה לכל נסיעה? צריכים לרכוש שתי בטריות?

מעוניין בייעוץ ועזרה לדעת:

מאיפה רוכשים (ארץ, חו"ל)

דגמים שכדאי להתחיל איתם

על מה לשים לב ברכישה

תודה על כל העזרה.

דניאל

פורסם

אתחיל ואומר ש-1000 שקלים זה תקציב מאוד מוגבל למכונית שתוכל להנות ממנה כמו שצריך כי סוללה תחזיק לך בממוצע 10-15 דקות כך שאתה צריך מינימום 2-3 סוללות ומטען שטח מהיר על מנת שתוכל לטעון את הסוללות שהתרוקנו בשטח וכך להאריך את משך השימוש במכונית.

יכול להיות שחצי שעה הסעה תספק אותך, מהנסיון שלי חצי שעה הסעה זה מעט מדי ורוב החבר'ה שמסיעים בסופ"שים ייסעו לפחות שעה וצפונה מכך (אני וחבריי היינו בממוצע מסיעים שעה וחצי-שעתיים, איזור ה-6-8 מיכלים של ניטרו בכל הסעה).

מערכת הרדיו הינה המרכיב הכי חשוב עבור מי שעוסק בתחביב של מכוניות\טיסנים\מסוקים וכו' בשלט רחוק, לא להתפשר על מותגים עלומי שם אלא להצמד לאלה המוכרים והמומלצים (AIRTRONICS, FUTABA, KOPROPRO וכו') כאשר לאורך שנים של נסיון בתחום המערכות של איירטרוניקס לרוב נותנות את התמורה הטובה ביותר לכסף- הן אמינות ואיכותיות, יש בהן את הפיצ'רים הנדרשים והן לא יקרות במיוחד.

אין צורך להשתולל על מערכת יקרה בהגזמה, עדיפות למערכת בסיסית עם שליטה דיגיטלית, עניין של כמה מאות שקלים בודדים וזה משהו שתוכל להשתמש בו שנים ארוכות ועל כמה מכוניות.

היתרון הגדול של המערכות הדיגיטליות הינו שאם תחליט לפתח את התחום ופתאום תמצא עצמך עם 3 מכוניות שונות לדוגמא- במערכת הדיגיטלית יש לך אפשרות לשמור הגדרות לכל מכונית בנפרד.

אביזר שהוא MUST זה FAIL SAFE, זה שבב קטן שמתחבר למקלט רדיו שממוקם במכונית ותפקידו לבלום את המכונית ברגע שמזהה שישנם הפרעות רדיו כאלה ואחרות.

זה לא נעים לראות את המכונית טסה בפול גז לתוך חומה כי איבדה את קליטת הרדיו, לצערי קרה לי אישית עם מכונית חדשה לחלוטין (במהלך ההרצה של המנוע), זה הסתכם במכונית שנסעה עם מצערת פתוחה לגמרי כ-100 מ' עד שנכנסה בחומה במהירות של כ-85 קמ"ש, שילדה עקומה, 2 ציריות עקומות, תושבת דיפרנציאל עקומה, מיכל דלק מפוצץ, גשר קדמי ואחורי עקומים.....מעל 700 שקלים נזק שהיה יכול להמנע באמצעות צ'יפ שעולה פחות מ-100 שקל.

מקווה שנתתי לך כיוון איך להכנס לתחום הזה בצורה נכונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היה לי מלא רכבים של שלט, גם חשמלית וגם בנזין, קח בחשבון שזה לא תחביב זול, כמו שרשם הבחור מעלי, רכב אחד היה טרקסס רוסלטר, מכונית שיכולה להגיע למהירויות של בין 130-180 קמ"ש , כמובן שככל שאתה נוסע יותר מהר אתה רוצה יותר מהר, ואני יכול לספר לך שנכנסתי במדרכה ופירקתי חצי רכב..

כמובן שצריך עוד מכשירי מדידה כמו אקדח מהירות או לחבר אייפון למכונית עם אפליקציה, ככה גם הרסתי אייפון :)

לגבי מכונית דלק, שזה בעצם דלק מטוסים שעולה בין 80-100 ש"ח לגלון (4 ליטר) , לרכב שטח טרקסס ריבו 3.3 , גם פה חוץ מדלק יקר גם חלקים לא זולים

רכב שטח שקופצים איתו וקורעים אותו גם יש את הבלאי שלו, אישית אני ממש לא נהנתי ממנו בגלל שרב הזמן התעסקתי על כיוון הדלק שזה סרט בפני עצמו..

אני את הרכבים הבאתי מארה"ב, הבאתי : Traxxas revo 3.3 , Traxxas Rustler vxl , Traxxas Slash, הסלאש היא מאוד דומה לרוסטלר רק 4X4 שממנה הכי נהנים , כל הרכבים שלי היום נמצאים בארון כי כבר נמאס לי לתקן את הרכבים, כל הרכבים שופרו בחלקים משודרגים אבל גם הם נשברים בסוף :)

אני לא יודע כמה הסלאש עולה בארץ (אני מאמין שיקר) אבל אם הייתי קונה שוב חדש הייתי קונה אותה.

פורסם

להסיע מכוניות זה משעמם, אחרי שהרכב נסע בקו ישר ועשה שתיים שלוש צלחות זה פחות או יותר ממצא את עצמו

אני ממליץ לך למצוא מסיעים מהאזור שלך ולרכוש רכב שיהיה בקטגוריה של רוב המסיעים.

לדעתי רוב העניין ברכב זה ההסעה בקבוצה כי עם רכבים זה קל מאוד , שני רכבים על הקרקע ויש אקשן וכל אחד בוחר את האקשן המתאים לו

אם זה דריפטים , זחלנים שטח או סתם רייסים .

לסיכום

שאלת מאיפה להתחיל והתשובה החד משמעית היא למצוא איפה להסיע עם אנשים אחרים.

• תוכן חדש...