Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני לרכוש סופרמיני חדשה ואוטומטית שתהיה חסכונית בדלק.

נכון להיום יש לנו יונדאי i20 שאנחנו מרוצים ממנה, אך היא לא חסכונית בדלק במיוחד. והייתי מעוניין ברכישת רכב נוסף מקטג' סופרמיני.

הרכב מיועד למסלול נתניה-הרצליה יומיומי בעיקר, וכן נסיעות עירונויות.

במהלך סקר השוק עלו בפנינו מספר אופציות (כל הרכבים שנת 2014 אוטומטיות)

- מיצובישי SpaceStar

- קיה פיקנטו

- ניסן מיקרה (למרות שהיא קצת יקרה מידי למכונית קטנה כזו)

אשמח לשמוע דעות לגבי הרכבים הנ"ל ואם יש, אז אני פתוח להצעות נוספות.

תודה. :)

פורסם

המיקרה עולה 85,000 שקלים, אבל אפשר אותה עם 0 קילומטר מליסינג בפחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תיקון קטן,

אתה מתכוון לקטגורית המיני ולא סופר מיני.

בקטגוריה של סופר מיני אין שום רכב אוט' שנכנס לתקציב שלך.

למה לא לקחת בחשבון את ה-I10 החדשה?

היא קיבלה ביקורות דיי טובות ואפילו היה מבחן השוואתי בינה לבין הפיקנטו כאשר ידה הייתה על העליונה.

לגבי המיקרה, אני יכול לציין שקיבלתי אחת שכורה כרב חליפי, הספתי לנסוע בה בדיוק שלושה ק"מ וביקשתי שיבואו למקום עבודתי להחליף אותה.

זה לא רכב אלא חתיכת פח אשפה (ויסלחו לי בעלי האקו-מיקרה או בשמה החדש "פיכסה-מיקרה").

לגבי הספייס-סטאר (איזה שם מטומטם, מתאים ליפנים מצועצעים) אני כמעט בטוח שה-I10 תהיה איכותית ממנו בכל מדד.

פורסם

אלון, הוא רוצה רכב חסכוני. הקוריאניות חייבות להיפסל אפוא.

לפתוח השרשור, יש לך רק אפשרות אחת: מיצובישי ספייס סטאר. אם התקציב שהצבת גמיש יותר ואתה טיפוס מתמקח, תבדוק את המיקרה והספלאש. אחרת, לך לכלמוביל ותחתום על הזמנה לספייס סטאר.

:idea:
פורסם (נערך)
המיקרה עולה 85,000 שקלים, אבל אפשר אותה עם 0 קילומטר מליסינג בפחות.

איפה מצאת את המיקרה ב 85? בסוכנות הם לא יורדים מ 91...

עריכה אחרונה על ידי roei_s
  • תוכן חדש...