Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה ריו חדשה .

כבר עשיתי עליה כ 1000 ק"מ

כשאני נוסע במהירות בינעירונית ההגה פשוט ללא נקודה "מתה" כמו בכל רכב רגיל.

ברגע שאני נותן קצת לימין ברכב לוקח לימין ואז אני צריך לקחת לשמאל ושוב לימין. ברכב רגיל ההיגוי חוזר למרכז אוטומטית.

יוצא שאני נותן קיזוזים בכל הזמן הזה. מהירות כ 100 קמ"ש.

במהירות עירונית אין בעיה.

ברשותי גם קיה פיקנטו עם הגה חשמלי זהה ושם אין בעיה.

האם אתם מכירים הבעיה? (כמובן שאפנה לקיה אבל חשוב לי לקבל פידבקים מבעלי ריו)

תודה מראש

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ההגה של הריו מרגיש כמו ג'ויסטיק.. לא הכי מדוייק וגם לא מתמרכז לבד..

תופעה של תיקוני היגוי קיימת אצלי ברגע שיש רוחות צד - אך אני לא זוכר שזה הטריד אותי מתישהו.

תבדוק לחץ אוויר בצמיגים ותנסה לדרוש כיוון פרונט.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

מאשר. ככה האוטו. אני התרגלתי וזה כבר אוטומטי כמו שצריך להיות. הרכב באמת מעודד אותך לא להוריד ידיים מההגה.

ההגה מאוד מדוייק, אבל לא מתקשר. זה כמו תוכנה. היא תעשה בדיוק את מה שאמרת לה לעשות, אבל לא את מה שאתה רוצה שהיא תעשה...

האמת? זה הרכב הראשון שלי שהוא לא טרנטה. אני נהגתי על ניסאן סאני 1994 בלי שום תגבור, ועל פיאט דובלו 2003 שיש לה היגוי מזוויע ביותר לדעתי. אז אני לא יודע אם זה בסדר או לא שזה ככה. לי זה מרגיש בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי Yanlin
פורסם

LEGACY 1.8 תאר את זה כמו שצריך .כבעל מונית שעשה איתה קרוב ל-100000 ק"מ ,אני יודע על מה אתה מדבר ( ואני כולה נהגתי על לגאסי 1991 עם הגה הרבה יותר טוב בכל פרמטר).

בכל מקרה ,ממליץ לא להסתמך גם על דבריי .אם יש לך אפשרות להשוואה עם רכב דומה - הכי טוב.

אני משער שבדקת לחץ אוויר ,ובנוסף, בדוק בנסיעה בכביש ישר ומישורי ,אם קיימת "משיכה" כלשהי.

אשמח לעדכונים.

בברכה

מוטי

user-offline.png

פורסם
LEGACY 1.8 תאר את זה כמו שצריך .כבעל מונית שעשה איתה קרוב ל-100000 ק"מ ,אני יודע על מה אתה מדבר ( ואני כולה נהגתי על לגאסי 1991 עם הגה הרבה יותר טוב בכל פרמטר).

בכל מקרה ,ממליץ לא להסתמך גם על דבריי .אם יש לך אפשרות להשוואה עם רכב דומה - הכי טוב.

אני משער שבדקת לחץ אוויר ,ובנוסף, בדוק בנסיעה בכביש ישר ומישורי ,אם קיימת "משיכה" כלשהי.

אשמח לעדכונים.

בברכה

מוטי

user-offline.png

היי מוטי

אצלי התופעה קיימת רק במהירות בינעירונית 90-100 קמ"ש, ולא רק ברוחות צד.

היום הייתי בקיה, בדקו שההגה מתוכנן לתוכנית הנכונה "כיוון-אירופה-המזרח התיכון" וביצעו קליברציה.

אם זה לא יעזור , בקשו שאחזור אליהם שוב ואז נצא לנסיעת מבחן עם הבוחן . לחץ אויר נבדק. יתכן שיצטרכו לעשות כיוון פרונט.

נבדוק כמה ימים.

מוטי: אצלך גם אתה צריך לתת כל הזמן תיקונים קלים במהירות גבוהה?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
היי מוטי

אצלי התופעה קיימת רק במהירות בינעירונית 90-100 קמ"ש, ולא רק ברוחות צד.

היום הייתי בקיה, בדקו שההגה מתוכנן לתוכנית הנכונה "כיוון-אירופה-המזרח התיכון" וביצעו קליברציה.

אם זה לא יעזור , בקשו שאחזור אליהם שוב ואז נצא לנסיעת מבחן עם הבוחן . לחץ אויר נבדק. יתכן שיצטרכו לעשות כיוון פרונט.

נבדוק כמה ימים.

מוטי: אצלך גם אתה צריך לתת כל הזמן תיקונים קלים במהירות גבוהה?

רוב הנסיעות אצלי הן בתוך העיר .

בנסיעות בינעירוניות ,אני לא עובר את 120 קמ"ש .

לא נתקלתי במהירות שציינתי את תופעת ה"תיקונים קלים" .

בדוק בכביש ישר ומהיר אם ישנה נטייה/משיכה לכוון כלשהו .

בברכה

מוטי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

במהירות מעל 100 קמש צריך להחזיק טיפה את ההגה חזק יותר ויציב יותר כדי שהרכב לא "יזגזג" גם לי לקח זמן להתרגל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...