Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היות וגלגל ההגה ברכבי מעט מקולף (בכל זאת, רכב 2003) אני מעוניין לצפות את ההגה (תפירה) בעור.

יש מקום שיכול לעשות את העבודה הנ"ל בצורה מקצועית?

רצוי מאד באיזור ראשל"צ.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

יש מקום ביהוד שמתמחה בריפודי עור.

פעם קיבלתי ממנו הצעה, אני לא זוכר מהי, להחלפת העור בגלגל ההגה. בסוף לא עשיתי כי מכרנו את הרכב.

קוראים להם אוטו אלגנס.

פורסם

תודה חברים, האם הסיפור צריך להיות יקר? אני לא מעוניין להחליף את כל ההגה. רק ציפוי (תפירה) כמה צריך לעלות דבר כזה בערך?

פורסם

אני לא רוצה לומר לך סתם, קח את זה בערבון מוגבל - אבל אני זוכר שהם הציעו לי גלגל הגה ועוד איזה ידית קטנה שרציתי - כ700-800 שקל.

פורסם (נערך)
איזה רכב יש לך? לפעמים אפשר למצוא הגאים באיביי חדשים או משומשים במצב חדש.

גטס.. אפשר להביא אחד מפירוק במצב טוב, זה לא בעיה..אני פשוט רוצה ציפוי עור שיהיה נעים יותר לאחוז

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

• תוכן חדש...