Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במעקב אלר הנושא בפורום קראתי שהרנו פלואנס מומלצת גם כאשר הנהיגה השנתית כ-15 אלף ק"מ. נתקלתי בשירשור בתחילת השנה על מי שהתלבט בין האוריס היברידית לרנו פלואנס דזל ובסוף רכש את הדיזל לשימושים עירוננים כאשר נוהג עד 10000 לשנה.

אתמול נתקלתי בשירשור הבא בפורום רכב כללי:

quote_icon.png armagedon כתב: viewpost-left.png

יש לא מעט פלואנס דיזל בליסינג עכשיו - למה החלטת שהם לא הולכים שם.

שנית כבעל פלואנס-ליסינג, שעושה הרבה מאוד נסיעות בין עירוניות אני בעדו (אמינות כמעט מוחלטת, חוץ מטיפולים כל 20

אבל לא הייתי לוקח אותו כרכב פקקים עירוני: הגיר לא רהוט במהירות פקקים (בלשון המעטה) ויש תלונות על מסנן חלקיקים שנשרף בעלות גבוהה, אם הרכב לא יוצא מהעיר.

איך זה מסתדר עם האמירה לגבי שריפה של מסנן החלקים למי שלא יוצא הרבה מהעיר!

הנהיגה השנתית שלי כ-15000 ק"מ, נוהג בעיקר מהוד השרון לנתבג תל אביב והאזור. מתלבט כרגע בין אוריס היברידית לקרוסאובר והיום מבצע נסיעת מבחן על הפלואנס.

ערן

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

אני חושב שיש את אותו העיניין של מסנן החלקיקים גם בקיה ריו דיזל החדשה.

לא מזמן היה שרשור כזה.

בשרשור הם אמרו שנהרס מסנן החלקיקים לנהגי מוניות שעובדים לרוב בתוך העיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בהרבה מנועי דיזל המצויידים ב-DPF (מסנן חלקיקים) מדווחות בעיות של בלאי גבוה של ה-DPF (שהוא ממש לא זול) בנסיעות עירוניות מרובות. נתקלתי בתלונות על דגמים של קשת היצרנים, מה שמצביע על איזו מגבלה פוטנציאלית של הטכנולוגיה הנ"ל. אני מניח שזה קשור לתהליך הניקוי העצמי של המסנן, אך אני מודה שלא עשיתי תחקיר מעמיק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בצעתי היום נסיעות מבחן בפלואנס דיזל ובאוריס ההיברידית, קראתי מידע נוסף באינטרנט לגבי מסנן החלקים ונראה לי שבשימושים שלי כ- 15 עד 16 אלף ק״מ אני מעדיף לוותר על רכב דיזל ולא להתמודד עם תחזוקה וטיפולים של מנוע זה.

נשארתי עם 2 מועמדות האוריס ההיברידית והסוזוקי קרוסאובר כאשר ההחלטה תתקבל לאחר נסיעה נוספת וארוכה יותר בשני הרכבים, וגם תלויה במחיר שאצליח לקבל בטוויטה שכעת הוא קצת גבוהה כדי להצדיק רכישת האוריס ההיברידית עם ק״מ הנהיגה שלי

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...