Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני החלטתי לבדוק אופציה של רכישה של רכב כזה ,ספציפית אני מתעניין בגרסת הסטיישן אבל אני מאמין שהוא זהה בכל הפרמטרים לגרסת הסדאן למעט המרכב.

האם הסטיגמות (או שלא ) שיש על צריכת הדלק של B4 נכונות גם לדגם הזה . מישהו יכול לספר על צריכת דלק מעשית? האם יש לדגם TOP יציאת מזגן מאחור?

אני מחפש רכב משפחתי לזוג +שנייים . מה שמושך אותי הזה הוא המחיר הנוח יחסית והמרווח. האם מישהו יודע לספר משהו על הרכב מסניונו.

(PS איך לעזאזל מחפשים את הצירוף "B4" בפורום? )

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הרכב של אבא שלי הינו (הינה) B4 TOP 2010

לגבי צריכת הדלק הוא נוסע בעיקר בתוך העיר נסיעות קצרות ושם צריכת הדלק היא 1:9 בדרך כלל אבל בכביש פתוח די בקלות הוא מגיע ל1:12 ונסיעות ארוכות פתוחות אף 1:14 בעיקר בגלל שימוש בקרוז קונטרול בשיוט מאוד נינוח ב90-100 קמ"ש

הרכב אכן מאוד מרווח ומאוד נוח - מתלים רכים ונהדרים לרכב שיוט - הדור הזה ממש נטש את התחושה הספורטיבית של הדור הקודם והלך יותר לקהל שמחפש רכב שיוט מרווח.

הוא מאוד שקט בנוסף לכך - מאוד - הגיר הרציף עובד טוב מאוד והרכב שקט גם במהירויות שהן רחוקות מלהיות חוקיות.

ב100 קמ"ש במישור אתה משייט על 1500 סל"ד וב120 על קצת פחות מ2000 אז המנוע בלתי מורגש למעט ההאצה הראשונית.

האחיזה שלו בכביש פשוט פנומנלית הודות לAWD והרכב הזה מקנה תחושת ביטחון עודפת בסיבובים.

כמובן תיקח בחשבון את המינוסים - החלפת צמיגים בתדירות גבוהה יותר הודות למערכת 4*4, טיפול 60KKM קצת יותר גדול מהנורמה לרכב עם הנעה קדמית בלבד אבל מעבר לכך רק דברים טובים ניתן לאמר על הרכב הזה.

הפלסטיקה לא משהו מזהיר במיוחד - מצד שני - בשבילי לפחות, זה מספיק.

המינוסים מבחינת נהיגה - מנוע 2 ליטר טיפה חלש למרכב הזה וגורם לרכב להרגיש כבד ביציאה מרמזור ובעליות אבל סה"כ לא חסר לו כוח, רכב מאוד חזק - פשוט לא יוצא זריז מהרמזור. כל השאר - תענוג מבחינתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מת על הרכב הזה. החסרונות הם באמת בעיקר יעדר punch, משום שצריכת דלק תלויה במשתמש וכל הסגמנט הזה לא בדיוק חסכוני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש גם את הנפח הגדול יותר, ה2.5 ליטר שם אין כלל מחסור בכוח אבל עדיין, היציאה ברמזור לא מלהיבה במיוחד.

היום אפשר גם לייבא מחול את ה3.6r שזו כבר חיה אחרת לגמרי רק רצוי לשדרג מתלים, קוילאוברים או לחכות לדגמים של 2015 בהם הנושא הזה קיבל שיפור רציני והרכב יחזור להיות קצת יותר קרבי.

בכל מקרה צריך לבדוק את עלויות הרישוי והביטוח עם עושים צעד כזה כי זה כנראה יכאב. שלא לדבר על צריכת דלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...