Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

היום הייתי בסוכנות שברולט ולאחר נסיעת מבחן החלטתי להזמין את דגם ה RS

אני שלם לגמרי עם הבחירה חוץ מעניין אחד שאבי האיר את פניי לגביו בערב-ירידת הערך

אז האם נכון הדבר שהערך של השברולט יורד בצורה מוגזמת עם השנים?

אגב, שולמה מקדמה בסך 2800 ש"ח אך אין כל בעיה לבטל את ההזמנה

פורסם

אכן בשברולט ירידת ערך דרמטית לאומת שער הכרבים.

עם הזמנת במחיר 100000, כמו שמכרו אותה לפני מס ימים - אז מיזרת את ירידת ערך בקצת.

אי אפשר להיות נביא בעיניין ערך ושוק, אך לאומת מתחרות, לדעתי, שברולט מאבדת יותר, אולי יותר מצרפתיות.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

כשאני קניתי את פנדה ב2011,זה לא בדיוק טיוטה יאריס,אתה יודע שלאנשים פה עדיין יש סטיגמה לא טובה לפיאט לכן המחירונים שלהם צונחים.

אני איבדתי ב 3 שנים, כ21 אלף שקל בערך ירידת ערך.

אבל קניתי רכב שמוצא חן בעיני,והדבר האחרון שעניין זה ירידת ערך,אתה אמור לקנות רכב שכשאתה נכנס אליו אתה אומר לעצמך וואלה,עשיתי בחירה טובה,אני אוהב את מה שאני רואה,זה נוח לי,היום השוק על הפנים,הרכבים צונחים,אז מה? תקנה רכב שאתה לא ממש מתחבר אבל שומר על מחיר?

אישית לא מבין את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא נראה לי שהRS תרד במחיר כמו שאר דגמי הסוניק שנפוצים בליסינג.

מחזק את דבריך.

לפותח השרשור ,עם כל האבזור והיתרונות של הסוניק RS על המתחרות אל תצפה לירדת ערך כמו השברולט האטמספוריות האחרות.

כך לדוגמא שברולט קרוז טורבו שהיתה פה ב2012, והמחירון שלה עד היום עומד ברף ה100 אלף שקל!!

פורסם

השאלה בכמה היא מתומכרת בפועל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי לירן.

אני מודה שגם לי הייתה התלבטות כזו והצלחתי להתגבר עלייה אחריי שאחד החברה בפורום אמר לי משפט שאני מניח שהוא נכון, שהסוניק טורבו היא מספיק ייחודית ולא עממית כדי שיהיה לה קהל קונים שיישלם עלייה מחירים נורמליים ולא כמו המאזדה,פורד ואחרות (כולל קרוז) שהפופולאריות שלהן בליסינג קורעת אותם במחיר הפרטי.

ואני מוסיף משלי שהסטיגמה על שברולט ישראל מעצם היותה בעבר דייהו תחלוף לה מהסיבה שהיום לרכבים קוריאנים יש שם טוב (יונדאי, קאיה) כמו ליפניות.

פורסם

מה לעשות כשקונים חדש יש ירידה של 15 אחוז ועוד ירידה על משומש הנה 20 אחוז פחות.

שברולט ידועים שאחרי 3 וחצי שנים בערך מאבד 40 אחוז לפחות. כנס יד 2 ובדוק סוניק יד שנייה ותראה

כמה מאבדים .הרבה... אבל הרכב מפתה גם בנסיעה גם באיבזור וגם במראה. כנראה ששברולט צריך קנות יד שניה

קניה בזול מכרת בזול...דילמה אני לא קונה שברולט חדשה!!!

פורסם

לא משנה על איזה רכב מדובר, תאבד 10K בשנה מינימום. מציע לך ליהנות מהרכב ולא לספור לירות. ירידת ערך זה דבר בלתי נמנע אלא אם כן יש לך פריט אספנות. :-)

פורסם

אי אפשר לדעת מה תהיה ירידת הערך של הדגם. לא תמיד דגם ייחודי מבטיח שמירת ערך. לא זכור לי שאנשים נלחמו הרבה כדי לקנות את האופטרה ספורט או איך שלא קראו לזוועה ההיא.

emotion of motion

פורסם

זה באמת משהו קבוע נושא ירידת המחירים? אין קשר לתהליכים שקורים בשוק העולמי ובמסחר הרכבים? בכל אופן לגבי הדגם הזה אני מעריך שבנה-שנתיים הקרובות לא תחווה ירידה דרסטית

פורסם

+1

לא משנה איזהו הרכב, בשנתיים שלוש הראשונות לחייו הוא מאבד ערכו בצורה דרסטית. לאחר מכן ממשיך לאבד ערך, אם כי בצורה ליניארית ופחותה יותר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...