Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר החלטתי לעשות בדיקת שמן, מים ועוד כמה דברים. נתקלתי בפקק של הנוזל הגה כוח(מקווה שזה השם הנכון) וראיתי לפי המדיד שיש שם מתחת למינימום.

איזה נוזל צריך להוסיף ? האם אפשרי לקנות אותו באוטו דיפו או משהו כזה ? או שצריך לנסוע למוסך שהם יוסיפו לי.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

מפלס נוזל הגה כוח תלוי גם בטמפ' הנוזל ובצורת הבדיקה.

 

לפני הכול בצע בדיקה לפי הנחיות הייצרן המופיעות בספר הרכב ובהסתמך על התוצאות נוכל להמשיך להציע לך מה לעשות.

 

במידה והבדיקה בוצעה כאשר הנוזל היה קר והגלגלים מופנים יישר ובשטח מפולס המפלס בהחלט יכול להיות 2 מילימטר מתחת לסימון MIN או 2 מילימטר מעל.

 

מומלץ למלא אך ורק נוזל הידראולי מקורי הניתן לרכישה במחסני ייבואן הרכב והמק"ט שלו G 002 000 או G 004 000.

37689265.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

הנוזל המקורי הוא בצבע ירוק או ירוק כהה והמפרט הטכני לא תואם Dexron 4.

 

הייצרן אוסר שימוש בנוזל ATF למערכת ההידראולית של הגה הכוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

הביאו לי נוזל ירוק...משהו WOLFS HEAD זה יכול להתאים ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אם אתה מעוניין יש ספר רכב מקורי של הדגם שלך שאתה יכול לצלם.

גם כמה קבצי pdf של תחזוקה, היינס ושות'.

si vis pacem, para bellum

×
×
  • תוכן חדש...