Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל זה

האם מערכות כאלה אמינות? יש למישהו המלצה למוצר שהתנסה איתו ?

תודה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לי יש מערכת מאוד אמינה. לפני כל נסיעה, אני בודק שהצמיגים בסדר, ובודק אוויר פעם בשבוע כשאני מתדלק. :lol:

אין תחלופה אמיתית לתחזוקה מונעת.

פורסם

מהיכן נירכשה?

אבא פגש את אמא,

אבא אמר את כל הדברים הנכונים לאמא

אבא החליט שהוא אוהב את אמא

אבא נכנע לדרישה של אמא שיהפוך להיות אבא

אבא כבר מחכה להיות סבא

ועכשיו ברצניות, הוא התכוון שהוא בודק לבד לפני כל נסיעה וממלא פעם בשבוע

פורסם (נערך)

את המכשיר הזה (או מאוד דומה לו) הזמנתי דרך אמזון לחבר שלי שעשה בארה"ב טיול אופנועים.

המכשיר טרם הגיע לידי וטרם שאלתי את החבר אם הוא פעל כשורה. הביקורות באמזון סך הכל די חיוביות.

רק מה, אני הזמנתי את המכשיר ההוא ב-40 ש"ח (כולל המשלוח בתוך ארה"ב) וככה גם מכשיר כזה שווה לפי דעתי ואילו דרך הקישור שהבאתי הוא עולה 160 ש"ח כולל משלוח. נראה לי "קצת" מוגזם.

לגבי המערכת לניטור מרוחק הסינית. האם אתה סומך על אמינות הוונטילים שלהם גם על פני אספלט לוהט ב-140 קמ"ש?

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...