Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי רכב שקניתי חדש בשנת 2011 הגיע מהיצרן עם צמיגי בריגדסטון

הרכב כרגע בין 3.5 שנים ועבר 36.000 ק"ם

הצמיגים מבחינת בשר כמו חדשים ויש מעט סדקים מקרוסקופים ממש (הרכב כל השבוע חוץ משישי שבת נמצא בחניון מקורה מהבוקר עד הערב)

אני יודע שזה לא משנה כמה הצמיג עבר ושכל 3 שנים מומלץ להחליף בגלל האקלים הישראלי, הבעיה שממש כואב לי הלב (לא קמצנות) מה תמליצו לי לעשות?

תודה רבה

פורסם

לכל חומר שהוא ישנם שני משתנים שמשפיעים על הבלאי: זמן, שימוש.

מבחינת שימוש - 36,000 ק"מ לא נחשבים לסוף חייהם של צמיגים איכותיים אבל 3.5 שנים בד"כ כן.

הצמיג שלך לא שחוק כנראה אלא מתחיל להתייבש. גם יובש ללא שחיקה מהווה עילה להחליף את הצמיגים.

יתכן ואחרי שתעלה תמונה יאמרו לך שאפשר למשוך עוד מעט אבל קח בחשבון שבתקופה הקרובה תצטרך להחליף.

פורסם

אני כן עושה פעם בשבוע נסיעה חיפה-חדרה ועוד עם ילד קטן באוטו... כנראה אין מנוס מלהחליף. :?

פורסם

הנימים (סדקים) מעידים על יובש ובלאי טבעי.ז רק ילך ויחמיר ואם לא תחליף עכשיו, תחליף עוד חצי שנה כי הקיץ (זה שאתה חונה במקורה זה סבבה, אבל בכביש הם חשופים) הישראלי יגמור אותם. עדיף להחליף בזמן הקרוב כדי להגיע לחורף הבא עם צמיגים חדשים.

פורסם

+1 הייתי מחליף בכל מקרה לפני החורף הבא.

לא ציינת מה מועד הייצור של הצמיג אך הוא יכול להיות בן למעלה מ- 4 שנים.

אין כלל ברזל למועד ההחלפה. צריך לבדוק את מידת הגמישות של הצמיג בשטח המגע שלו.

אם הצמיג עדיין גמיש ולא הפך פריך, אפשר להמתין עם ההחלפה עוד כמה חודשים.

• תוכן חדש...