Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב ספורטיבי קטן בעלות של עד כ 100K.... (אבל אם יש אופציות טובות שעונות לי הדרישות בפחות - מה טוב)

אין לי שום רצון או כוונה לקנות רכב חדש מהחברה.

עד היום הייתי די נעול על VAG, אבל הגעתי למסקנה שרצוי לשמוע על עוד אופציות בשוק.

כרגע אני עם Fiat Bravo 1.4T - רכב נחמד מאוד אבל היעדר בולם זעזועים והגיר הלא כל כך מוצלח נתנו לי חשק לשינוי.

אני מחפש משהו בסגנון Polo GTI\Ibiza1.4TSI,

שאלה בעניין, אם כבר פתחתי דיון - מה ההבדלים בין Polo GTI לאיביזה FR ? כי הפולו קצת כבדה לי מבחינת מחיר.

דברים שמאוד חשובים לי: רכב קטן, רצוי 3 דל'

שיהיה חסכוני בדלק פחות או יותר, הנסיעה שלי היא מאוד מחושבת וחסכונית מלבד הפעמים שבא לי "להתפרע" קצת.

לא נעול על ידני או אוט', נוטה לכיוון האוט'

רצוי שיהיה לרכב שוק, אין לי עניין לחפש מתוך 3-4 אופציות ביד2.

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה

פורסם

אני נמצא איתך באותה קלחת כרגע.

לגבי האיביזה FR זה תלוי בשנתון. הנוכחיות (נראה לי מ2011 אבל לא בטוח בזה) מגיעות עם מנוע 1.2 טורבו וDSG, יש להן 105 כ"ס והן לא ממש ספורטיביות (9.7 שניות). הFR הפך ללא יותר מרמת אבזור, בעצם - מאוד דומה למיתוג ה XS של הפג'ו שלי.

הFR הקודמת הגיעה עם מנוע 1.4 twincharger שיש לו טורבו+סופרצ'רג'ר, הוציא 150 כ"ס, וזהה מכאנית למנוע שהיה בגולף היליין (160 כ"ס) ואמושן (140 כ"ס) ובפולו GTI (180 כ"ס). זה מנוע שהפסיקו לייצר כי הוא היה יקר מידי ומסובך מידי ומאוד לא אמין. גם כאן בפורום יש עליו לא מעט ביקורת, גם בחו"ל, וגם מפיו של רון (מוסך רון בת"א). המסקנה שלי היא שכל רכב עם המנוע הזה הוא סיכון גדול.

אם אתה מחפש משהו באמת ספורטיבי, כלומר 150 כ"ס וצפונה / אזור ה8 שניות ופחות, בתכל"ס אין הרבה מבחר.

יש גולף GTI, צריך הרבה סבלנות אבל בתקציב שלך תיכנס (אני מחפש ב80 ואין). יש את הג'ולייטה 170 כ"ס. אולי יש A3 גודשת. לאון 1.8 טורבו - יש כאלה למכירה. בתאוריה גם קליאו ספורט או מגאן RS אבל בפועל אין כאלה בלוחות יד2 כרגע. איביזה קופרה החדשה תיכנס בתקציב בקלות, אבל נראה שגם לה מנוע בעייתי ולא אמין והפלטפורמה הזו לא מאוד ספורטיבית, לפי הביקורות כאן.

ב.מ.וו או מרצדס לא סביר שתמצא משהו בשנתון ומצב הולם. אצל האסייתים לתחושתי אין כלום (יש סיויק Type R אחת למכירה בלוחות, לא יודע איך היא). את ה DS3 של סיטרואן בחנתי השבוע ומאוד התאכזבתי. פג'ו 208 GTI חדשה מידי (עדיין אין ביד 2) ואני לא מוצא אף 207 ספורטיבית, בכלל לא בטוח שהביאו.

עוד אופציה זה אופל קורסה OPC, חיה רעה על הנייר, בפועל רואה רק 2 כאלה למכירה ביד2.

המצב שלי כרגע, בכל הכנות: אכזבה ודכאון. וכנראה שאקנה משהו פשוט עם קצת פלפל (דומה בביצועים לxs רק חדש יותר, נגיד קליאו 120 או איביזה fr חדשה) לשנתיים-שלוש הקרובות בתקווה שאז יהיו מועמדות טובות יותר לכניסה לעולם הספורט.

בהצלחה, ואם יש לך כיוון תשתף.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

תיקון קטן לגבי האיביזה, FR דגם רמת האבזור בלבד הגיע מאמצא 2012.

Mr. MAG , אני חושב שאתה צריך עוד סבלנות והכל ישתלם. ממכונית ששווה 12K ל80K זה מקפצת מדרגה גדולה מאוד ולכן אני במקומך לא הייתי מתייאש.

לפות"ש, הפולו שנת 2011 נכנסת לך בתקציב.

אוטו עם מבחר בשוק זה רק VAG.

לדעתי הייתי הולך על הפולו GTI אפילו שהרבה יחלקו על דעתי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

תודה על התיקון, לא הייתי בטוח.

אני משתדל לא להתייאש, אבל זה לא קל. מניח שבתחילת התהליך, ציפיתי דווקא שהנכונות שלי לשים כזה סכום תפתח בפני הרבה דלתות, והתאכזבתי לגלות שזה לא המצב.

היית הולך על פולו GTI עם המנוע הבעייתי בלי אחריות יצרן?

פורסם

זה גם הכיוון שלי, כרגע, רק שאני רוצה חדשה מהסוכנות.

רכב ספורטיבי זה לא, אבל בתקווה הוא יתן ביצועים והתנהגות דומים לXS שלי (על הנייר זה ככה, לפחות) ואז אני אהיה בסדר לשנתיים-שלוש הקרובות, עד שהחיידק יחזור. נראה אחרי נסיעת המבחן.

פורסם

או שפספסת את הקטע בו הוא התלונן שהרכב הנוכחי לא נוח לו, או שלא נסעת באבארט 500 בחייך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
חפש אבארת 500 .2010-11 יכול להתאים מבחינת מה שאתה מחפש.

זה אותו גיר מקולל שיש לי עכשיו.

Astra GTC 2012 ? חורגת לי מהקתציב במקצת זה נראה, אבל מה דעתכם על הרכב ?

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • תוכן חדש...