Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני שאתם קופצים עליי, ראיתי מספיק מהיר ועצבני והתבגרתי מאז :roll:.

אבל לרכב שלי יש בודיקיט מקורי (!!) שהיבואן הנחמד שלנו לא מביא לארץ.

מה הסיכוי למצוא מישהו שיעזור עם יבוא אישי של דבר כזה? בלי שאצטרך להתעסק עם המכס, משרד התחבורה, היבואן והשד-יודע-מי...

זה אומר פגוש קדמי, פגוש אחורי, 2 חצאיות צד וספוילר (עם פנס ברקס :-().

מישהו שמע על דבר כזה?

עשה בעצמו?

יודע שהשד-לא-נורא-כ"כ?

(רוב הסיכויים שזה לא ישתלם אבל אני בודק בכל זאת, לפעמים יש הפתעות)

תודה,

שחף.

פורסם

תייבא לבד.

אני הבאתי לרכב שלי, קיט מלא מקורי. 2 ספויילרים, חצאיות צד, אחוריות, ליפ קדמי וגריל.

חבר הביא קיט מקורי ללקסוס SC400, שכולל טמבון קדמי, אחורי, חצאיות צד, ליפ אחורי וליפ קדמי.

לא סיפור גדול, אין צורך ביבואן,

רק תוודא שהקיט הוא מפלסטיק ולא פיברגלאס (לרוב קיטים מקוריים הם מפלסטיק).

קיט מפיברגלאס לא יעבור במכס.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
רק תשתדל בשום פנים ואופן לא לציין באיזה רכב מדובר... :wink:

עזוב, פאדיחות :wink:

תייבא לבד.

אני הבאתי לרכב שלי, קיט מלא מקורי. 2 ספויילרים, חצאיות צד, אחוריות, ליפ קדמי וגריל.

חבר הביא קיט מקורי ללקסוס SC400, שכולל טמבון קדמי, אחורי, חצאיות צד, ליפ אחורי וליפ קדמי.

לא סיפור גדול, אין צורך ביבואן,

רק תוודא שהקיט הוא מפלסטיק ולא פיברגלאס (לרוב קיטים מקוריים הם מפלסטיק).

קיט מפיברגלאס לא יעבור במכס.

בהצלחה.

מפלסטיק בוודאות.

יש לך מושג על סדר גודל של עלויות?

ת'כלס, החלק שהכי מעניין אותי הוא הספויילר, אבל הוא עם אור ברקס, לא יעשו לי את המוות על זה במכס?

פורסם

ספויילר ללא אור בלם אחורי, נחשב במכס כמסיט רוח אחורי ואין צורך להציג אישורים נלווים.

ספויילר עם אור בלם, מחייב אישורים.

בהצלחה, יש לך SMAX לא?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
ספויילר ללא אור בלם אחורי, נחשב במכס כמסיט רוח אחורי ואין צורך להציג אישורים נלווים.

ספויילר עם אור בלם, מחייב אישורים.

בהצלחה, יש לך SMAX לא?

אישורים ממי?

יבואן?

משרד התחבורה?

כן, S-Max.

(מי שיגגל ויראה איך אחד כזה נראה עם הבודיקיט המקורי יבין למה השאיפה :oops:)

פורסם

לדעתי ממש לא פאדיחה,מתמונות בגוגל הרכב נראה מעולה עם קיט.

תבדוק אולי יש אפשרות להזמין ספוילר ללא פנס בלימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לדעתי ממש לא פאדיחה,מתמונות בגוגל הרכב נראה מעולה עם קיט.

תבדוק אולי יש אפשרות להזמין ספוילר ללא פנס בלימה.

הפאדיחה היא מעצם השאלה, לא מהרכב, לא מתבייש באוטו שלי חס וחלילה :)

אין ספוילר מקורי ללא פנס, אלא אם אם התכוונת פשוט שישלחו אותו בנפרד מהפנט עצמו?!

פורסם

הבעיה בספויילר עם פנס הוא שפנסי רכב צריכים אישור משרד התחבורה.

הסיכוי שתקבל אישור ממשרד התחבורה לכך הוא נמוך וגם אם כן זה יעלה לך בהרבה דם, יזע ודמעות.

אם יש לך אפשרות להביא את הקיט אבל ללא הספוילר זה עדיף מבחינת תהליך השחרור מהמכס של המשלוח.

אם אתה צריך עזרה בשילוח לארץ אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

פורסם

במקומך, הייתי שולח את הקיט כמו שהוא. לדעתי יהיה בסדר.

אנשי המכס, כמו מרבית עובדי המדינה, הם עצלנים.

אני מניח שהבודי קיט הזה ישלח באריזה גדולה שתכיל כמה תתי אריזות, לכל אחד מהחלקים.

מה שיקרה הוא שפקיד המכס יקרא את התיאור על החבילה, יראה שמדובר במשהו שקשור לרכב. אז הוא יפתח את האריזה הראשית, יראה הרבה אריזות קטנות. יפתח ברישול אחת או שתיים מהן, יראה שמדובר בחלקי פלסטיק - ויסגור הכל חזרה.

קח בחשבון שכל מה שהם פותחים, הם צריכים לסגור. ופשוט אין להם כוח לזה...

אני מדבר מניסיון של מספר חבילות, שהכילו גם מוצרי תעבורה אסורים, לכאורה, שעברו בקלות במכס. הצורה המרושלת שבה החבילות היו סגורות, מראה שמה שכתבתי למעלה הוא ככל הנראה נכון.

• תוכן חדש...