Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סוף סוף יצא לי לקחת קורס דריפטינג ב Myway Drift School, בהנהלת אדם פרנק ואפרת הופמן.

היינו רק 4 אנשים (אני, עוד ישראלי ושני לבנונים, אחת מהן אישה) בקורס, מה שאפשר לנו להוסיף כסף ולשכור כל אחד מכונית לעצמו (זמן נהיגה כפול).

מהרגע שמגיעים לבודפשט, בית הספר מסיע אותך לכל מקום (כלל מהשדה תעופה וחזרה), שוכר עבורך מלון ואחרי לכל ההסעות, החלפות הצמיגים וטיפולים לרכבים. אתה רק מגיע לנהוג ולאכול.

מכיון שלכל המשתתפים כבר היה נסיון בדריפטינג, התקדמנו מהר וביום השני (הקורס הוא יומיים, מ 10 עד 18 כל יום) כבר תפרנו תוואי יחסית מתקדם (וקצת מפחיד).

מאוד נהניתי מהחוויה. ממליץ לכל חובב הנעה אחורית להגיע לקורס כזה. במיוחד שההיצע בארץ דל מאוד עד לא קיים.

הרכבים הם E46 (הרכב שאני נהגתי בו היה בטבילת האש הראשונה שלו), עם מנוע 4 ליטר V8 ודיפרנציאל נעול. צמיגים מחליפים בקצב מטורף (החליפו לי בערך 50 זוגות במהלך הקורס).

תמונות:

10dws2p.jpg

nmdvzt.jpg

28grv3b.jpg

25pgvpw.jpg

9koxoj.jpg

2j43set.jpg

סרטון שערכתי:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

וואו! נראה מטורף!

חוויה מדהימה לכל חובב רכב ונהיגה.

אפשר לדעת פחות או יותר כמה עולה תענוג כזה?

האם זה בטווח ה-4 ספרות? :)

פורסם
וואו! נראה מטורף!

חוויה מדהימה לכל חובב רכב ונהיגה.

אפשר לדעת פחות או יותר כמה עולה תענוג כזה?

האם זה בטווח ה-4 ספרות? :)

הי... גם ממליץ מאוד על החויה. עברתי אותה לפני שנה בדיוק. היה מטורף, אירוח ברמה שלא רגילים ואפילו לא מתקבל על הדעת עד כמה הוא בגדר מעולה. אדם ואפרת אנשים באמת מדהימים. יצא לי להיות עם צוות והמארגן של אליפות אירופה KING OF EUROPE ולהיות בפיץ ב-WTCC ולהכיר נהג מעולה בשם צ'ארלס קאקי.

קריוס- יש שני קורסים, אחד של יום אחד שנקרא התנסות ויש את הקורס של יומיים.

אני הייתי יום אחד וכמובן למחורת הלכנו לWTCC .

יש להם אתר ויש שם מחירים אבל אני זוכר שקורס של יומיים עולה בסביבות 2K יורו. (שווה כל שקל) אבל הכי טוב שתיכנס לכאן- http://www.driftschool.com

החיים הם כמו....

פורסם

תודה NMP :)

העלות הבסיסית היא 1900 יורו לא כולל טיסה (טיסה עלתה לי באיזיג'ט 180 דולר הלוך ושוב).

אם אתה רוצה לשכור רכב שלם לעצמך ולא להתחלק עם עוד מישהו, אתה מוסיף 500 יורו. שזה פי שתיים זמן נהיגה וממש מומלץ לדעתי. זו אפשרות שלא תמיד קיימת ותלויה בכמות האנשים שמגיעים לקורס הספציפי.

פורסם

האמת שאני לא יודע. בטוח יש הגבלת גובה, כי אנשים נמוכים פשוט לא יגיעו לדוושות (אפשר לכוון עד דרגה מסויימת).

• תוכן חדש...