Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נמצא בשלב של חתימה על ביטוח תאונות אישיות בגלל טלפנית מציקה אך חמודה ואני רוצה לשמוע את המלצתכם ממביני עניין.

אני מבין שביטוח מרוויח ממשהו ומרוויח הרבה והחבילה שהיא מציעה לי נשמעת ממש אטרקטיבית בדגש על פיצוי של 17 א"ש כאשר אני שובר יד או רגל בממוצע פעם בשנה והתשלום לביטוח הוא 60 שח בחודש בינתיים עמדתי על כך שתשלח לי את כול הפוליסה ותנאיה למייל כדי שאתייאץ עם עו"ד ואשמע את עצתו אם כדי לי או לא.

למישהו יש ניסיון בעניין ויכול לשפוך קצת עור על הנושא?

פורסם

לא אטרקטיבי ולא בטיח.

משיחה עם סוכנת ביטוח היא טענה שזה הביטוח עליו סוכני הביטוח מקבלים הכי הרבה עמלות ולכן משווקים אותו במרץ.

כמו כן, כדי לקבל את מלוא הפיצוי למשל בשבר ברגל, אתה צריך לשבור את הרגל בדיוק במקום מסוים ולא סנטימטר לידו.

לעניות דעתי, ביטוח עושים כדי להתמודד עם קטסטרופות. שבר ברגל לא אמורה להיות קטסטרופה שתכניס אותך לחובות (במיוחד אם אתה שכיר).

ולמה לעזאזל אתה שובר רגל או יד פעם בשנה?

פורסם
לא אטרקטיבי ולא בטיח.

משיחה עם סוכנת ביטוח היא טענה שזה הביטוח עליו סוכני הביטוח מקבלים הכי הרבה עמלות ולכן משווקים אותו במרץ.

כמו כן, כדי לקבל את מלוא הפיצוי למשל בשבר ברגל, אתה צריך לשבור את הרגל בדיוק במקום מסוים ולא סנטימטר לידו.

לעניות דעתי, ביטוח עושים כדי להתמודד עם קטסטרופות. שבר ברגל לא אמורה להיות קטסטרופה שתכניס אותך לחובות (במיוחד אם אתה שכיר).

ולמה לעזאזל אתה שובר רגל או יד פעם בשנה?

זה מצויין בחוזה בתור סעיף מסויים? אני חושב שאוכל לדרוש מהם למחוק אותו אם כך...לגבי שברים זה פשוט חוסר מזל טוטאלי ולפעמים מעט טיפשוט

פורסם

מנסים למכור לי את הביטוח המיותר הזה באגרסיביות שלא תאומן.

ככל שיותר מנסים למכור אותו אני יותר ויותר נוטה להאמין שהוא מיותר לחלוטין.

מחזק את אייל - ביטוח עושים כנגד קטסטרופה נדירה שעלולה לשבש את המצב הכלכלי שלך באופן חמור.

דוגמאות:

ביטוח צד ג' לרכב. (מקרה הביטוח שאתה חושש ממנו - פגיעה במכונית יקרה מאוד)

ביטוח דירה. (שריפה, פריצה, ואפילו יש כיסוי צד ג' שהרבה אנשים לא יודעים עד כמה הוא נרחב)

ביטוח אבדן כושר עבודה. (רכיב בפוליסת ביטוח מנהלים, לא מבוצע בנפרד)

דוגמאות לביטוחים מיותרים שהוצעו לי:

ביטוח לסלולרי (אם אתה לא מסוגל לספוג בעצמך נזק של 3K אז אל תקנה מכשיר שביר וגניב שעולה 3K)

ביטוח כל הסיכונים לאופניים (וכן, נגנבו לזוגתי אופניים של כמעט 2000 שקל. SO WHAT. אז ספגנו את הנזק. הרבה יותר זול מלשלם פרמיות במשך שנים לביטוחים מיותרים)

ביטוח סיעודי חסר טעם (סוכן הביטוח אפילו שיקר/טעה כשהציג אותו - טען שהביטוח מבטיח תשלום של 15K לחודש במקרה והמבוטח הופך לסיעודי. קראתי את העלון ורשום במפורש - פיצוי חד פעמי בסכום הנ"ל. חסר תועלת לחלוטין.)

ביטוח תאונות אישיות - חסר תועלת. בשביל מה אני צריך כמה אלפי שקלים אם אשבור יד או רגל? כל העלויות הרפואיות מכוסות ע"י קופת חולים (שילמתי יפה מאוד מס בריאות בתלוש השכר, תודה רבה).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבעיה היא שכרגע אני חייל ועובד בעבודה מזדמנת עם רמת סיכון גבוהה (שליח פיצה) וגר לבד ככה שאם ישימו לי גבס לחודש חודשיים זה יכול להוות בשבילי תהום כלכלית לא קטנה אך לא אקבל פיצויים בגין עובדן כושר עבודה מכיוון שאני עובד בצורה מזדמנת

פורסם

אני מניח שהסיכון נובע מנהיגה בקטנוע.

וודא שהקטנוע מבוטח בביטוח חובה ללא השתתפות עצמית, זה הכל.

על יד או רגל שבורה תקבל פיצויים של כמה אלפים טובים מביטוח החובה (אם כי יקח זמן עד שתראה כסף)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ביטוח דירה. (שריפה, פריצה, ואפילו יש כיסוי צד ג' שהרבה אנשים לא יודעים עד כמה הוא נרחב)

ביטוח חשוב מאין כמותו, במיוחד עניין צד ג'. כל אורח של השכנים שמחליק במדרגות יכול לתבוע את כל דיירי הבניין אם זה קרה בחדר המדרגות המשותף. לדיירי בתים משותפים מומלץ ביותר גם ביטוח של ועד הבית שיכסה, למשל, נזקים לאחת הדירות בגלל תקלה ברכוש משותף (למשל צנרת ביוב משותבפת שדלפה או עובדים המטפלים ברכוש המשותף ועוד כהנה וכהנה..

ביטוח אבדן כושר עבודה. (רכיב בפוליסת ביטוח מנהלים, לא מבוצע בנפרד)

אכן קיים גם במסגרת הביטוחים הפנסיוניים (גם בקרן פנסיה זה חלק מהביטוח, אם כי המנגנון שונה מביטוח מנהלים). לעצמאים חשוב מאד ביטוח אבדן כושר עבודה המתאים לצרכיהם, אשר בהחלט עשוי להרכש בנפרד מכל ביטוח אחר. אישית יש לי ביטוח כזה שכן חלק מעבודתי נעשה כעצמאי.

.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...