Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חזרתי לאלבר אחרי כמעט שנה עם המאזדה 3 שלי בכדי להתעניין בטרייד אין.

היא יוצאת ליסינג, עלתה לכביש בינואר 2008, יד שלישית אצלי, 151 אלף קילומטרים. נרכשה ביולי 13' תמורת 43 אש"ח. מצב חיצוני לא מדהים, זקוקה לבולמים קדמיים חדשים אבל חוץ מזה מצבה טוב, המצבר חדש וגם הממיר הקטליטי חדש, יש עליה רבעיה של גודייר אקסלנס, החלפתי גם את הפנסים הקדמיים שדהו ולא הצלחתי להבריק אותם, יש טסט עד ינואר וגם שני משולשים קדמיים חדשים. בסך הכל נראה לי שהיא דיי ממוצעת בשוק, לא חריגה לרעה או לטובה בין ים המאזדה יוצאות הליסינג. אם מישהו חושב או יודע אחרת אני אשמח לשמוע.

אני לא מחבב את הרכב הספציפי שלי מההתחלה, הוא לא יפה במיוחד, הבולמים הקדמיים שהותקנו בו שינו בצורה דיי מהותית את הדרך שבה הרכב שלי נוסע ביחס ל-3 אחרות, דיי זנחתי את הכיוון של להשקיע בו משום שזה לעולם לא יסתיים, הוא אף פעם לא יהיה במצב מושלם וזה ידרוש גם לא מעט כסף.

הרכב פורסם כבר למכירה בעבר ללא הצלחה, היו פניות בודדות. גם עכשיו כשהוא מפורסם ביד 2 ועם שלטים עליו קיבלתי 2 טלפונים בלבד בתקופה של כשבועיים.

אתמול השארתי פרטים באתר של אלבר והנציג שמכר לי את המאזדה חזר אליי, בדרך חזרה מהעבודה היום נכנסתי כדי לשמוע מה יש לו להציע.

קיבלתי הצעה להחזיר את הרכב שלי ולהוסיף 42 אלף שקלים תמורת פולקסוואגן ג'טה יוצאת ליסינג משנת 2011, 1.6, רמת גימור מנג'ר עם 36 אלף קילומטרים, עליה לכביש בחודש ינואר. לפי הבדיקה שלהם הייתה החלפה של כנף קדמית, שאר הסעיפים כמובן ריקים מהערות.

עשיתי סיבוב קצר בג'טה אחרת שנכחה במגרש. היא הרגישה קצת חלשה ואני לא מת על ה-DSG בעיקר בתחילת הנסיעה ולקראת עצירה, בנוסף יש גם את החשש מהאמינות. מעבר לזה היא שקטה, נוחה, מרווחת ותא הנוסעים מאוד איכותי ונעים. חסר לא מעט אבזור אבל מערכת מולטימדיה חביבה כנראה תספק אותי בשלב הראשוני.

מצד שני אני לא רוצה להתפשר שוב על רכב אפרורי שאני לא בטוח שאני רוצה כמו שקרה לי עם המאזדה שנרכשה בגלל שקצת התעייפתי מלחפש והלכתי לאיבוד בין המגרשים והאפשרויות.

אני אוהב לייעץ לאחרים ותמיד חושב לכל הכיוונים אבל כזה מגיע אליי אני לא ממש מצליח לחשוב בבהירות ולא למצוא כיוון לרכב מסוים ולהיתפס בו. המטרה הייתה להוסיף משהו כמו 30 עד 40 אש"ח בהלוואה/תשלומים כדי להתקדם.

הייתי רוצה לעבור לרכב פרטי ולא יוצא ליסינג אבל טרייד אין כזה יהיה שחיטה כשרה למהדרין.

נתפסתי קצת לאחרונה בהונדה סיויק האצ'בק אבל עוד לא הספקתי לגשת לאוטו סנטר כדי לקבל הצעה. אני מחבב גם את ה-3 מהדור השני בדגמי הספיריט. חשבתי גם על גולף 1.4 או לאון 1.8 אבל הן מצוידות ב-DSG וסביר שלא אצליח לקבל סכום סביר בטרייד אין.

באופן כללי חשוב לי שהרכב יהיה נוח ומרווח, מאובזר, תא נוסעים איכותי ונעים ושיראה נחמד. רצוי כמובן גם ביצועים נאותים אבל אני לא זקוק לרכב חזק במיוחד. מבחינת התנהגות ההעדפה שלי מתלים דיי נוקשים, לא כאלה שיגרמו לי להרגיש כל פירור חול על הכביש אבל כיול נוקשה יחסית שמרסן את התנועות של הרכב במעבר על מהמורות ומקטין את זוויות הגלגול, יכול לחיות עם הגה לא מתקשר.

הרכב צריך להיות אוטומטי כדי שיוכל לשמש את כל בני הבית.

אני משתמש בו לנסיעה יום-יומית לעבודה, כביש 90 מבית שאן לאזור צמח, משהו כמו 30 ק"מ לכיוון. עובד מדי פעם גם בבני ברק, פעם או פעמיים בחודש. רצוי רכב שיוכל להכיל 4 נפשות עם ציודם בנסיעות בין עירוניות של שעתיים+.

השרשור הוא לא ייעוץ מסורתי, אני אשמח לשמוע גם מי שיגיד שכדאי להישאר עם המאזדה אחרי הכסף שהשקעתי באחזקה שלה בשנה האחרונה או לחכות שהערך שלה ישחק עוד יותר במשך השנים כדי למתן את ההפסד. אני מניח שאם היא תישאר זה יהיה לשנה נוספת, בתקווה שלא ליותר.

אני אשמח לשמוע הצעות לרכבים אחרים שאולי יתאימו לדרישות שלי, עסקאות מסוג שונה וכל דבר שעולה לכם לראש בנוגע להתלבטות שלי.

זהו, מצטער על החפירה הארוכה, אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמכור את הרכב לבד - יקח עוד שבועיים שלושה והקונה יגיע. לעניות דעתי 28-30K זה מחיר ריאלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את האמת, מלבד עניין המראה, לא הצלחתי להבין מה מפריע לך במאזדה שלך...

האם היא באופן כללי משעממת אותך? כי אני לא חושב שרכב אחר יהיה שדרוג משמעותי(אם בכלל) מהמאזדה שלך.

פורסם

zvit אתה לא חושב שאצליח לקבל יותר מ-30? המחירון הוא 45,500, 38,700 אחרי שקלול.

זה לא רע עניין המראה, כל פינה שאני מסתכל בה זקוקה לרענון או להחלפה או לשדרוג, אני לא חושב ששום דבר שאני אשנה ברכב הזה יגרום לי לחבב אותו.

אפשר אולי להגיד שזה לא היא, זה אני :).

פורסם

קח בחשבון שלרכב יש קילומטראג' גבוה, הוא יד שלישית(משמע שהקונה הבא יהיה יד רביעית), עבר ליסינג, מצב קוסמטי לא להיט(לפי טענתך) וטובעת בים של רכבים כאלה.

30 אלף זה בהחלט סביר ביחס למחירון.

השאלה היא האם ברכבים האחרים שראית, באמת מנקודת מבט אובייקטיבית, אתה יכול להגיד "וואו, זה ממש ממש הרבה יותר טוב מהמאזדה שלי"?

פורסם

לא מאמין. יש למעלה מ500 מכוניות כאלה המוצעות למכירה במקביל חלקן הגדול עם נסועה קטנה יותר. וחלקם באות עם אחריות. כל המחירים רחוקים מאוד מלוי יצחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה תמיד ממליץ בפורום על ה I30, ונשמע שאתה מרוצה מה I30 שלך או הייתה לך. למה שלא תקנה את הדגם החדש שנת 2012 יוצאת ליסינג?

היא עונה על כל הדרישות שלך חוץ מסעיף ההתנהגות, המתלים שלה די רכים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

התקציב הוא הרכב שלי + 30 עד 40 אלף שקלים.

הסכום שאני מקבל בטרייד אין הוא משתנה בין חברה לחברה וגם לפי הרכב שבו אני מעוניין.

פורסם

הייתי שמח ללאון 1.8 אבל זה אוטו שדיי קשה למצוא במגרשים, ועוד יותר באלה של חברות הליסינג.

פורסם

קיה פורטה עם 6 הילוכים...:-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

MIKE - הדילמה שלך - משותפת לרבים , ומהבחינה החיובית .

קשה למצוא היום רכב מעניין במחיר סביר ולכל אחד יתרונות וחסרונות .

אתחיל בהחלפה/מכירה - כמו שרשמו לך , עגל פינות ומכור לבד - אם לא תצליח נסה למצוא טריידאין .

רכבים מעניינים בתקציב של 70-80,000 ש"ח .

א - באגף VAG - יש , הצרוף DSG+TSI נותן כייף - השאלה - אתה כחבר רציני בפורום יודע את השיקולים .

אפשר למזער ספקות , אם תבדוק את הרכב טוב , ובמיוחד אם תקשר למוסך רון .

ב - מאזדה 3 בגרסת 2.0 ליטר , ספיריט על דגמיה - רכב מעניין , +

פורד פוקוס , בדגם גיהה 2.0 ליטר .

ג - מאזדה 6 + הונדה אקורד - עד 2008/9 מנועים 2.0 - רכבים איכותיים ומעניינים - לך כנהג ובגרסאות ההמפוארות .

לפעמים אפשר למצוא , שנתונים יותר מתקדמים בהזדמנות .

ד - כמובן שהייתי ממליץ על אלפא ג'ולייטה 1.4 TCT (גרסת האוטו' - דבלקלץ') - יש לי אותה מעל ל שנתיים - ויש כייף ואמינות

נסה לבדוק ב אוטו-דיל , לפעמים יש הצעת מעניינות - ראה את המרת הדת שביצע BAR72 - :lol:

אלה הרכבים שאני הייתי בודק , ואם לא הייתי מחוייב לרכב חדש - אני אישית הייתי מתמקד ב סעיפים ב - ג .

רכבים שעולים סביר יש סלון נעים ברכב , ואפשר להנות נטו בלי חישובי ירידת ערך , פשוט להנות בכייף .

ולהתקדם מבחינת שנתון ל 2010-12 - נסה לדחוף עוד קצת תקציב - וכמו שרשמו קאיה פורטה .

לא שיש בה חוויה מיוחדת - היא ממוצעת לטובה - ולפעמים זה הפיתרון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סובארו B4,

נמכרות במחירים נמוכים ואני חושב שאתה תצליח להכניס אפילו את הדגם החדש.

ואם לא לרדת שנה ולקחת את ה2500.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...