Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי גרנד ויטרה קצר. בתקציב שלך יכנס כבר ה"דור החדש", מ-2006 והלאה. הערך המוסף: אתה גר במרחק יריקה מבערך מיליון מקומות מדהימים שאפשר להגיע אליהם רק עם רכב שטח.

עוד אופציה - מיצובישי לאנסר האצ'בק 1.8 ליטר. אם בא לך להתפרע הייתה איזו גרסה ראליארט או משהו כזה שנמכרה כאן בכמויות קטנות, סוג של איבו בקטנה. לא יודע כמה הן שוות היום, אבל אולי...

ומה עם סיאט לאון 1.8 ליטר?

בתכלס אני הייתי קונה ג'ימני. אבל זה רק אני והסטייה שלי :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפש איזה קורולה 2010 ומעלה או I35 הן כן יכולות להיכנס לך בתקציב האופציות הכי טובות שיש , דרך אגב לא ממליץ לך להתקרב לVW או לVAG, כי TSI DSG זה מחלת תקלות, כל שני וחמישי נפתח בפורום שרשור על בעיות בגיר או במנוע.

פורסם

הייתי מחפש רכב קומפקטי ואמין כמו טויוטה אוריס או בעיקר הונדה סיויק הצ'בק.

לסיויק עיצוב מצויין ומנוע נעים שמגיב לא רע, הרכב קצת מיוחד בנוף הכבישים בארץ.

יותר מיוחד? פיאט בראבו, לנצ'יה דלתא או אפסילון.

פחות מיוחד אבל עדיין נדיר (יחסית)? פורד פוקוס ג'יהה 2000 סמ"ק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצטרף להמלצה על פוקוס 2 ליטר דור קודם.

יש במשפחה שלנו אחת 1.6. רכב מאוד מהנה לנהיגה ומראה אמינות טובה - אבלו חסר קצת כוח.

גירסת 2 ליטר עם 150 כ"ס נשמעת לי כמו עסקה מצוינת.

פורסם

כמו שאני רואה את זה האופציות הן רכב חדש עד 80 כמו האיביזה am5 או פיקנטו/פיקנטו ספורט וכן אני מודע לכך שמדובר בקטגוריות שונות ומכיר (וחושש) ממעללי ה-DSG.

האפשרות השנייה היא רכב משומש עד 60-65K, השאיפה היא לרכב עם קצת ערך מוסף, למשל בביצועים או באבזור. במשומש אעדיף רכב מקטגורית הסופר מיני ומעלה ולא רכבי מיני קטנטנים.

הרכב צריך להיות אוטומטי בכדי שיהיה ידידותי לבנות הבית וזהו בערך, לא מפריע לי או סדאן, האצ'בק או 3 דלתות משום שהיונדאי מתפקדת בנסיעות המשפחתיות.

!

קודם כל לדעתי כאשר קונים בכסף שאין, אז כמה שפחות :-D ולכן הייתי מגביל את התקציב ל 60 מקסימום.

מחזיר אותך לחביבת הפורום הבראבו בדגם מאובזר ומוסיף

פאביה 1.6 אוטומט ELEGANCE 2010 או

סוזוקי סוויפט או

סוזוקי SX4 עם גימורי המיני ג'יפון

או למשוך טיפה לכיוון ה 70+ ולחפש קיה ריאו צורה חדשה 2012 1.4 אוטומט 5 דלתות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני מעדיף לקחת הלוואה אבל אני אוכל לכסות אותה בכל שלב שאבחר.

אני מאוד מחבב את הלאון אבל ב-2010 נמכרו מעט מאוד רכבים ו-2011 מתומחרים מעבר לתקציב שנקבע, בנוסף אני כמובן חושש מה-DSG.

אני שוקל גם גולף, בתקציב שלי אוכל לרכוש 1.6 מודל 2010, יש מבחר לא רע באוטודיל. גם כאן הגיר הוא החשש העיקרי והרצון למצוא מוסך מתמחה VAG באיזור שלי, למישהו יש ניסיון עם חוסאם מעפולה?

האוריס גם אפשרות אבל רוב הבעלים של האוריס חושבים שהם מחזיקים מהדורות מוגבלות של רכבי על איטלקיים ושהרכב שלהם מקביל ליין מבחינת מה שהשנים עושות לו.

את הסיויק האצ'בק תמיד חיבבתי ואני אגש לאוטו סנטר בכדי להתעניין באחת כזאת. באופן כללי אני אעדיף לגשת למגרש שמחזיק מלאי ומוכן להתחייב שבבדיקה לא יהיו סעיפי שלדה וגם לתקן את הליקויים שיתגלו בבדיקה ולהעניק אחריות כלשהי, פחות בעניין של לרדוף אחרי מוכרים פרטיים למרות שבמקרה של לאון למשל לא תהיה יותר מדי ברירה.

אני לאט לאט מתכוונן למשפחתיות קומפקטיות משנתון 2010 שמתאים לתקציב שקבעתי לרכב משומש.

אלירן, גרנד ויטארה יחייב אותי לרדת יותר מדי בשנתון ואני לא ממש בעניין, מעדיף להתחדש קצת, הקצר מגניב לגמרי אבל לא בתקציב.

פורסם

אני ממליץ לנסות למכור לבד.

כאחד שעובד באחת מחברות הליסינג וההשכרה הגדולות אני יודע ואפילו כל אחד יודע שכשתגיע

לטרייד אין יורידו את המחיר של הרכב שלך כמה שאפשר וזאת כידוע להרוויח.

אם תתייאש תגיע לטרייד אין, המכוניות אף פעם לא בורחות משם אלא רק מוחלפות ואפילו מתווספות.

מעבר לכך, אני נורא אשמח לדעת את הדרישות שלך (סלח לי אם פספסתי לאורך השרשור הארוך),

אתה מעדיף מכונית משפחתית? מנהלים? בנוסף אשמח לדעת מה התקציב.

נ.ב אני כל כך מתחבר למשפט שלך- מייעץ מעולה עד שזה מגיע אליך ואז אתה בברוך.

שלומי.

פורסם

בפוסט הלפני אחרון כתבתי שיש לי קונה אז אין לי צורך בטרייד אין, אני מכיר לא רע את הסיטואציה של להגיע עם רכב לטרייד אין וזה ממש לא נחמד ולכן קצת התייאשתי.

הדרישה העיקרית היא לרכב קצת יותר מעניין מהמיין-סטרים אבל בסוף אני קצת נסחף לשם כנראה. לא ממש משנה לי אם זאת סופר מיני או רכב מנהלים, התקציב לרכב משומש הוא עד 65K. לחדש עד 80.

לייעץ לאחרים זה הכי קל, זה לעזור להם למצוא רעיון או כיוון שהם מתחברים אליו אבל להחליט בעבור עצמך זו כבר בעיה גדולה.

פורסם

מה אתה אומר על מאזדה 6?

אם אינני טועה אתה גם לקחת חלק בהחלטה שלי לרכוש את הרכב מה שהוביל אותי בסופו של דבר לרכוש את ה-6,

ואני לא מצטער לרגע ברכישה של האוטו הזה.

להפך, אני חושב שעשיתי נכון מאוד שרכשתי את ה- 6.

מה דעתך?

שלומי.

פורסם

שוקל גם את ה-6 אבל מהדור השני, 2009 פרטית תיכנס לתקציב שלי.

היום קרוב משפחה בדק בשבילי אצל פחח גולף 2010 עם נתונים מבטיחים ולפי המוכר היה שפשוף ולכן החליפו פגוש אחורי, כמו שניחשתי כל בית הגלגל החלופי היה מעוות ולרכב יש קצה שלדה, איחלתי למוכר בהצלחה.

שווה להגדיל את התקציב לרכב חדש בשביל פביה?

פורסם

מבחינת צרכים יכול להסתדר גם עם מיני.

מבחינת רצון, הייתי רוצה שלרכב שלי יהיה איזשהו אקסטרה, אם זה אבזור, אם זה בידוד, אם זה איכות בתא הנוסעים או אם זה עיצוב חיצוני מדליק או התנהגות כביש/ביצועים טובים. את הנוחות והבידוד אקבל במשפחתית גדולה, את הביצועים במשהו עם נטייה ספורטיבית כמו לאון למשל ואתה מבין את ההמשך.

פביה תתן לי רכב חדש עם אחריות, ביצועים לא רעים ועיצוב חיצוני שאני מחבב.

פורסם

המאזדה מכורה.

הפאביה - קח סיבוב ותחליט אם היא מתאימה לך.

בדקת אם אתה מסתדר עם הגיר של הבראבו?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מחסידי הרובוטיים, כפולי המצמד הם עוד סוג של פשרה אבל עם חד מצמדי, אפילו עדין יחסית כמו של פיאט אני לא אצליח לחיות.

• תוכן חדש...