Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כבר אם לצחוק או לבכות, נסיון כושל שני שלהם שכנראה בעיקר נובע מחוסר ידע עמוק בתחום. מה שהכי כואב זה שהכסף של כולנו מושקע בחברה לישראל בצורה עקיפה בעיקר דרך הפנסיות.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכותרת בגלובס מטעה, חברה לישראל פיצלה לא מזמן חלק מהפעילויות שלה לחברה חדשה בשם קנון והשאירה רק את כיל ובז"ן. קנון ממשיכה לתמוך בקורוס.

פורסם
חכמת ההמונים של הפורום מכה שוב את כל ה"מומחים" והאנליסטים.

שלומי,

מתי נתחיל להשכיר את היכולות המופלאות שלנו למיזמים בתחום הרכב? :lol:

מי בכלל צריך את השירותים שלנו ? :-P

בטח הביאו 4 פרופסורים לכלכלה ו 5 דוקטורים למנהל עסקים, שילמו להם מאות אלפי ש"ח עבור ייעוץ, ובסוף הפסידו למעלה ממילארד ש"ח.

היו באים לשאול אותי, ב 650 ש"ח הייתי מוריד אותם מהעיניין..

לפחות את עידן עופר אני מבין; קל להפסיד כסף שלא אתה הרווחת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפחות את עידן עופר אני מבין; קל להפסיד כסף שלא אתה הרווחת.

הוא מושקע בקורוס גם בפרטי, לא רק דרך חברה לישראל וקנון.

פורסם

וקנון (החברה לישראל לשעבר) לא שלו? יש לו אחוזים ניכרים שם.

מי שהרוויח זה בעלי המשכורות בקורוס כל השאר הפסידו הרבה כספים ובכל זאת החברה לישראל מכונת הדפסת כסף שיודעת לעבוד. אז לא הייתי חושש על הפנסיות, רק שיכלו לעשות יותר כסף בלי ההרפתקה הזאת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בסופו של דבר, אחרי כל הדאחקות שניתן להריץ עליו - הבנאדם אשכרה אחוז בחדוות יצירה (- ועוד בעיקר בתחום הרכב). הוא לא מפסיק לנסות לשנות את העולם, וכן - לעשות גם הרבה כסף תוך כדי. אבל תכלס, הוא יכל לשבת בשקט ולהשקיע מיליארדים בנדל"ן בארה"ב או בחיפושי גז או משהו כזה (הוא גם יכל לא לעשות כלום ולנסוע כל היום בטסלה שלו) - אבל במקום זאת הוא יוזם פרויקטים מעניינים, שמן הסתם גם תורמים לעולם בסופו של יום (אין ספק שבטר פלייס תרמה הרבה טכנולוגיה וקידמה בהרבה את חזון הרכב החשמלי בעולם).

אז יש עוד צד למטבע.

פורסם

ויש גם צד שלישי למטבע, והוא נצחונה של הגנטיקה. לפעמים הכי חשוב לדעת למי להיוולד. אבל דווקא הצד השני, זה של "שאפו" על התעוזה, החדשנות והמקוריות, שמרחף מעלי, הוא זה שבגללו אני משתעל עכשיו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כשהיינו ילדים היינו אומרים "בחיית זומזום!"

מנכ"ל קורוס על ההפסדים: "היה חוסר הבנה בנושא מיצוב ומיתוג"

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3656736,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה הייתה ידועה מהרגע הראשון והיא שהרכב תומחר יקר יותר מהג'טה של VW, "רק" הרכב הכי נמכר בסין!

בערך כמו להביא לישראל רכב סיני ולתמחר אותו הכי יקר יותר בקטגוריה!

מי יעיז לעשות כזה דבר...?:roll:

%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%98%D7%95%D7%95%D7%9C-C10-5.jpg

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1076/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%98%D7%95%D7%95%D7%9C-C10-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C.-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-82-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%E2%82%AA

פורסם

ההבדל הקטן הוא שבסין המושג ״רכב סיני״ נשמע טיפה יותר טוב מבישראל, לא כך?

(ובמיוחד בהתחשב בכך ששם יש לא מעט מותגים מקומיים שנמכרים יפה חרף מוצאם)

פורסם

כן, כמו שסוסיתא בישראל נחשבת יותר מב.מ.וו :lol:

פורסם

אם אני לא טועה, שוק הרכב הסיני הוציא תחת ידו גם מוצרים סבירים ביותר בהשוואה לעולם. אפילו ה-mg שנמכרת אצלנו היא לא כזו נפילה, אבל קראתי שיש גם יצרנים מוצלחים יותר שאפילו פיתחו טכנולוגיות חדישות (היה משהו עם ג׳יפון חשמלי בעל טווח נסיעה ארוך למדי)

• תוכן חדש...