Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רב לחברי המועדון, אני בעל של איביזה 1.2 TSI שקניתי אתמול אחרי בדיקה במכון בדיקה והכל היה תקין, פשוט היום שמתי לב לרעש שונה מהמנוע אחרי שנסעתי באוטו לחצי שעה כביתי ל 5 דקות והנעתי את הרכב עוד פעם. האוטו הוא עם 84 אלף קילומטר הבעל הקודם החליף טיימינג ב 60 אלף. צרפתי קישור לרעש של המנוע שלי.

אני מבקש עזרתכם אם זה רעש הטיימנג או לא ואם כן אז כמה עולה להחליף את הטיימנג?

פורסם

נשמע כמו רעש מאד לא טוב.

קשה לאבחן בלי לראות מה בדיוק הולך שם,

אבל זה בהחלט נשמע כמו משהו שמשתפשף ברצועה, אולי מותחן או איזה גלגלת בסוף ימי חיה,

בכל מקרה לא מומלץ להזניח - לגשת מיד למוסך שיאבחן את התקלה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

גש מהר אבל מהר מהר , למוסך.. מקווה שלא נגרם נזק כבר למנוע!

זה המחלה של המנוע הזה ,זהו פגם ביצור.. שרוב האנשים כבר החליפו במסגרת האחריות..

אם יש אחריות מעולה! אם לא נסה לבטל עסקה

פורסם

לאט לאט ובלי פאניקה...

1. איזו שנה הרכב ? יש רכבים בהם יש שרשרת וידוע,על המנועים האלו שכאשר השרשרת נקרעת /המותחן שלה דופק זה יכול להיגמר בצורה לא נעימה...

2. קרא נושא ודיון דומים כאן בדיוק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?506072-%D7%92%D7%9D-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%9B%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%A8%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%92-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-1-2-TSI

זה כדי שלא תבהל ותראה תופעה שידועה ליצרן-אם הרכב עדיין באחריות אמורים לטפל בך במסגרת אחריות .

אם יתנערו ממך ואתה מאיזור המרכז פנה בהקדם למוסך רון ,מוסך המתמחה ב טיפול במכוניות הקונצרן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתם בטוחים שזה מהשרשרת? כי הבעל הקודם החליף ב 60 אלף בגלל הבעיה הידועה.

הרכב שנת 2011 שכבר יצא מאחריות.

עוד שאלה אני יכול לנסוע על הרכב לפיות להגיע למוסך? וכמה זה עולה להחליף את הטיימינג ??

פורסם

יתכן והרעש מגיע ממותחן השרשרת.

שאל את המוסך אם יטפלו בך במסגרת רצון טוב ואם לא,גרור לרון.

לגבי עלויות- המתן לתגובתו של רון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני סובל מאותה בעיה, ראה את הפוסט הבא:

כאן

מחר אני נכנס עם הרכב לסוכנות של סיאט בתקווה שיתנו דיאגנוזה נכונה, אמנם אצלי מנוע 1.6 אטמוספרי ולא 1.2 כמו אצלך אבל אני מאמין שהשרשרת היא אותה שרשת.

אני מקווה שאם הבעיה היא אכן בטיימינג ישתתפו איתי בעלות החלפה במידת הצורך.

מחר אני נכנס למוסך ובגלל שאין לי זמן אני כנראה אסגור איתם לסוף השבוע כי הבעיה אצלי שהרעש מופיע רק כשהמנוע קר.

אשמח אם תוכל לעדכן שיהיו לך תוצאות ואשתדל לעדכן גם את הפוסט שלי וגם כאן במידה ויהיה משהו חדש.

• תוכן חדש...