Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ידידה שנמצאת בארץ כבר חודשיים וחוזרת לאוקראינה בעוד כמה ימים. אם אני רוצה להזמין אותה לארץ בעוד חודש מה התהליך שאני צריך לעבור והאם זה אפשרי בכלל בהתחשב בעובדה שהיא הייתה פה עכשיו חודשיים ?

פורסם

שאלתי את אמא שלי,היא עוסקת בכל התחום הזה של אישורי הכניסה לתיירים לארץ כבר המון שנים.

לפי חוק אפשר לנוע בין ישראל לאוקראינה ללא שום אישור. הבעיה היא שלפי החוק יש לה כ90 יום רק לשהות בארץ במצטבר בשנה אחת. (אולי המספר לא מדוייק)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אכן תשובה מדוייקת מגבי.

אין שום הגבלה ליציאה\כניסה במסלול ישראל-אוקראינה.

מותר לה לשהות כ-95 יום במצטבר לשנה לועזית (מתאפס ב 1.1).

גם בחריגה של 7-10 ימים לא עושים סיפור רציני. (מניסיון)

ההגבלה מיועדת כמובן לשוהים בלתי חוקים שעוברים לארץ למספר שנים וכו'.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

ללא תמונה לא ניתן לייעץ באופן מקצועי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שאלתי את אמא שלי,היא עוסקת בכל התחום הזה של אישורי הכניסה לתיירים לארץ כבר המון שנים.

לפי חוק אפשר לנוע בין ישראל לאוקראינה ללא שום אישור. הבעיה היא שלפי החוק יש לה כ90 יום רק לשהות בארץ במצטבר בשנה אחת. (אולי המספר לא מדוייק)

לא מדויק. העניין מאד נזיל. בגדול - היא לא צריכה לעורר חשד ולא צריכה לשהות פה לעתים קרובות מדי או תקופה רבה מדי ביחס לתקופה בחו"ל. מכל מקום, זה על רגל אחת בלבד.

אם היא זוגתך ולא רק ידידה, העניין מסתבך יותר, מן הסתם.

גילוי נאות - אני עו"ד שעוסק בתחום זה, בין היתר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...