Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עלתה לי שאלה.

אם אתם ניגשים לקנות רכיבים משומשים כשהם מחוברים לרכב, אז אין בעיה כל כך. אבל מה אתם עושים כשהרכיבים כולם פורקו מהרכב ולמשל אין אפשרות לחבר מגבר ולשמוע אם הוא תקין?

מעניין לשמוע..

פורסם

תראה קודם כל הסיכוי בפורום לפול למוצר שהוא גרוע הוא נמוך, אבל קיים

אני לפחות מכרתי רדיו דיסק מצב חדש ,התקשרתי מספר פעמים לאותו בחור שקנה מימני לראות שהכל בסדר ,

חשוב לי השם בפורום,

באתר יד 2 אפשר לפול, ובגדול , אנשים שמפרסמים ביד 2 לא מבינים כלום מהחיים שלהם , מוכרים מגבר סיני ב300 ש"ח וכותבים היי אנד בזמן שחדש עולה 400, והדגם החדש יותר בחנות עולה 400ש"ח

אתה צריך לדעת שהמוצר בכל זאת משומש ולא חדש , זה סוג של הימור מסויים, בדר"כ חברי הפורום קארספורום, אומרים גילוי נאות כמה זמן המוצר בשימוש וכולי.

וגם אתה יכול לעקוב אחר ההודעות של המשתמש בפורום , ולקבל תמונה חלקית,

ופשוט לעבור על המגבר לראות איך הוא נירא בדיקה ויזואלית , וכמובן לחבר ולראות שהוא עובד לא לדקה שתיים אלה ליותר,

רמקולים קומפוננט , פשוט לראות שאין קרעים חתכים, וכמובן לחבר ולשמוע ,

כמובן שהכי חשוב זה לראות איזה בנאדם עומד מולך ,

בהצלחה

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

הכי חשוב תתרשם מהמוכר.

בפורום הסיכוי שלך ליפול נמוך יותר, בייחוד אם זה משתמש ותיק.

אני אישית מכרתי פה לא מעט ציוד. היה לי מגבר אחד שנמכר בסימן שאלה - הבחור שקנה החליט שזה לא מתאים לו והחזרתי לו את הכסף מייד.

פורסם

ממש השבוע היה ניתן לראות כאן דוגמא חיה כי חבר פורום קנה ממני ציוד יד 2 ולאחר יום ביקש להחזירו גם כי לא התאים לצרכיו וגם כי גילה שאין בו כל צורך.

זה היה ציוד שלא היה מחובר לרכב ואפילו לא סיכמנו מראש תקופת בדיקה, נסיון כמו שאני בדרך כלל נוהג כשמדובר בציוד שנקנה ממני "על עיוור"

גם יש לי כאן מוניטין מאוד גדול לשמור עליו, הן כאחראי/מנהל פורום, הן כחבר וותיק והן כאדם המשתדל לשמור על היושרה שלו.

כשאתה עושה קניה שכזו, רצוי לקנות מחבר פורום מוכר וגם וותיק, חבר שמגיע למפגשים ולא משתמש חדש שבא היום, נעלם מחר.

תריץ חיפוש על חלק מהודעותיו של אותו משתמש, תבחן אותו בשיחת טלפון ואף בפגישה.

רצוי לסכם תקופת התנסות בכדי שיאושר בין שני הצדדים כי:

הציוד תקין.

השימוש בו עונה לשביעות הרצון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...