Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים,

הבוקר החלפתי רדיאטור במיצובישי סופר לנסר לאחר שהחלה דליפה מחלקו העליון של הישן.

בסיום ההרכבה הוספו לרדיאטור 2 מיכלים של נוזל +g12 של Fuchs שהעדפתי על פני הפרסטון (סה״כ 3ל׳) ללא דילול בהמלצת מנהל המוסך (בטענה שבמנוע נשארה כמות מספקת מנוזל הקירור הקודם והוא יהווה תחליף לדילול).

בערב הייתי בחוסר שקט. הנוזל מתאים לרכב מבחינת תקן על אף שהרכב ישן? הוספת הנוזל ללא דילול היתה צעד נכון?

אשמח לעזרה, מיכאל

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

קודם כל, אתה ערבבת את הנוזל החדש בנוזל הישן, שזה כבר לא טוב.

אולי ה g12 לא יעשה נזק, אבל לפי מה שאני יודע הוא הרבה יותר שומני מנוזלי קירור אחרים.

אני גם לא חלוץ של הפרסטון, אבל אם אתה כבר מחליף בגלל הערבוב, שים הפעם נוזל של valvoline, למרות שגם הפרסטון הוא מעולה לפי חוות דעת (גם אני השתמשתי בעבר)

Miata ND2

פורסם

לא קניתי משום שהנזילה תפסה אותי בהפתעה ולא יכלתי להרשות לעצמי להשבית את הרכב לכמה ימים. מה גם שידעתי שבמוסך שלי יש נוזלים של Fuchs שהיא חברה מצויינת בזכות עצמה.

אור, מה זאת אומרת ״יותר שומני מהאחרים״? במה זה מתבטא?

באופן כללי? אני צריך להיות מודאג או שאפשר לחיות עם הערבוב?

You may kiss the bride.

פורסם

כן, ערבוב 2 נוזלי קירור הוא אסור, הנושא נטחן הרבה כאן בפורום ואתה מוזמן לראות את הסיבות.

אני במקומך מחליף את הנוזל, שכר הלימוד נמוך והשקט בראש לנסיעה הבאה שווה הכל, עד כמה שהסיכויים שיקרה משהו לא גבוהים במיוחד.

Miata ND2

פורסם (נערך)

במידה וזה המוסך הקבוע שלך תפוס אותו לשיחה ותשאל אותו מדוע הוא החליט לחפף,בכל מקרה רצוי לנקות היטב את כל המערכת מהנוזל המעורבב ואז למלא עם הנוזל שבחרת.

לדעתי במידה והייתה ממלא ירוקים פשוטים כמו של ולוליין על פרסטון ניתן היה לערבב.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

המוסכניק שלך גם חפיפניק וגם טועה לגבי הדילול בנוזל קירור קיים:

נוזל G12+ הוא תרכיז אשר צריך להיות מדולל במים בריכוז של כ- 35-50%.

מכיוון שהוא דולל בנוזל קירור אחר אשר תכולת המים שלו אינה ידועה (לצורך העניין נניח שגם היא 50%), הרי שהריכוז הסופי של נוזל הקירור הוא גבוה מן הרצוי. זה עלול להפחית את יכולת הולכת החום של הנוזל.

בכל מקרה ערבוב של נוזלי קירור שונים אינו מומלץ.

FUCHS Maintain Fricofin G12 PLUS can be mixed with distilled or fully demineralised or tap water to a concentration range of 35% to 50% by volume.

פורסם

הרכב יעבור בימים הקרובים החלפה מלאה של הנוזל.

2 שאלות: מה הקיבולת של הרכב מבחינת נוזל קירור לאחר ריקון? נוזל מומלץ? (כרגע בחיפושים באיזור אחר Valvoline zerex asian)

You may kiss the bride.

• תוכן חדש...