Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מדובר ברכב מסוג יונדאי לנטרה 1998.

לא מזמן שמתי לב לתופעה כאשר המזגן דולק זמן מה וכשהרכב בסיבובי סרק, יש קול צ'קצוק מציק.

קפצתי למוסך נאמר לי זה שזה כנראה המדחס ושעדיף לי לסבול את זה וכשילך מדחס להחליף.

אז שאלתי היא כיצד אני יכול להעלות את הטורים של המרים טורים(כאשר הרעש קורה כל נגיעה קטנה בגז הרעש נעלם).

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

עם עצות כאלו- מוטב יהיה אם תחליף מכונאי.

הרעש ככה"נ נובע ממותחן פגום או רצועה יבשה.

אם המדחס היה "גמור", הרעש היה מתגבר עם סיבובי המנוע.

"לנסוע עד שזה יתפרק", זו עצה שכשאני שומע אותה אני מבין שנפלתי בידיים של חאפר.

לשאלתך- על מגבר הטורים עצמו (חפש מתקן מתכת בצורת פיטרייה באיזור "אוזן" המצערת, מתחבר אליו צינור וואקום שחור) יש בורג שמרים ומוריד את הפין, שלוחץ על אוזן המצערת. אתה יכול לכוון אותו כך, שילחץ יותר "עמוק" על האוזן של המצערת. (לפעמים גם על אוזן המצערת יש בורג שאפשר לחליפין לקרב לפין הנ"ל).

ממש לא מומלץ לשחק עם הכוונונים הנ"ל אם סיבובי הסרק יציבים והמזגן עובד בצורה תקינה!

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ההצעה לפנות לעופר קצב ממושב גנות מצויינת.

מדובר על אדם אמין, שגם אם אני טועה, וכן מדובר במייסב של המדחס, הוא האיש שיכול לתקן זאת בעלות שולית, לפני שכל המדחס הולך.

אגב- מארק לא ציין את הטל' שלו- 050-5285041.

תרים לו טלפון, ותספר לו על השתלשלות העניינים עד עכשיו. תשמע מה הוא חושב. הוא יותר מנוסה מכולנו...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקור הבעיה היה הפולי התחתון, שהוא כמו פולי כפול עם מחיצה מגומי שמתפקדת כמעין בולם זעזועים.

במוסך ציירו קווים מקבילים עם טיפקס על כל גלגלת על הפולי הכפול, ולאחר הנעה הקווים כבר לא היו מקבילים.

כך קבעו ששם מקור הבעיה, עלות התיקון 880(עלות החלק עבודה ומע"מ).

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
  • תוכן חדש...