Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 17 ולא מזמן עברתי טסט.

אני ואבא שלי מחפשים בשבילי אוטו ואני יותר בכיוון של רכב בנפח 1400 מהשנים 2006 ומעלה.

לעומת זה אבא שלי דיי נעול על רכבים קטנים מאוד כמו הפיג'ו 107 סיטרואן C1 ומכוניות מהסגנון הזה.

יש לציין שהמכוניות הקטנות הן בשנים 2009 ומעלה מה שיכול להעלות להן את מחיר הביטוח אך הנפח המאוד קטן שלהן יוריד אותו.

אני רציתי לשאול איזה רכב עדיף מבחינת ביטוח, מה טווח המחירים, האם ההבדל משמעותי, האם צריכת הדלק משמעותית קטנה יותר ברכבי המיני?

:idea:אנחנו מחפשים רכב בטווח מחירים 30K-40K.

ולבסוף האם אני אהנה מנהיגה ברכבים הקטנים אם ונרכוש אחד ולא יהיו לי בעיות של סחיבה, העמסת ציוד/אנשים ובכללי האם המנוע מספיק חזק לנהיגה מהנה?

תודה לכל העונים :)

פורסם

רכב זול יותר = ביטוח זול יותר. נקודה. אתה מבטח את השווי של הרכב, לא את הרכב. שאר הפרמטרים משפיעים על גורמי סיכון, וזה מכפלה כי אתה נהג חדש וצעיר. רכב ספורטיבי ישר אומר ביטוח אסטרונומי.

 

אבל מה? רכב ספורטיבי משנת 2000 שעולה כמו רכב המיני משנת 2005 נגיד, עולים אותו הדבר? הביטוח יהיה ממש ממש קרוב אחד לשני.

 

וזה הקטע.

 

לגבי נהיגה והנע/אה, זה סיפור אחר לגמרי. ופה הידע שלי נגמר. המתן לתגובות נוספות.

פורסם

תבדיל בין ביטוח חובה (נזקי גוף) וביטוח רכוש.

 

ביטוח חובה כמעט ולא תלוי בסוג הרכב. יש השפעה זניחה (עשרות שקלים לשנה) של נפח המנוע (נפח גדול = ביטוח טיפה זול יותר) אבל כאמור - זניח.

 

ביטוחי רכוש - ביטוח מקיף לנהג בן 17 יהיה יקר להחריד בכל רכב.

אם עלויות הביטוח מדאיגות אתכם אז הפתרון הוא לרכוש רכב זול יחסית (כמה זול? זו כבר שאלה אישית) ולבטח צד ג' בלבד.

מחיר ביטוח צד ג' לא מושפע בכלל מסוג הרכב. חיפושית ישנה, פג'ו 107 ופורשה פאנמרה ישלמו אותו דבר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מחיר ביטוח צד ג' לא מושפע בכלל מסוג הרכב. חיפושית ישנה, פג'ו 107 ופורשה פאנמרה ישלמו אותו דבר.

לא מדוייק. על חיפושית ישנה תשלם ביטוח מופחת עקב היותה אספנות... (רבע מחיר)

ארז רונן

×
×
  • תוכן חדש...