Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שמלצר הופך להיות UMI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי, כמו כולם, את הפרסומת MOKKA MOKKA של אופל והתלהבתי.

חיפשתי קצת מידע, ונודע לי שמדובר על אח תאום לשברולט טראקס. וואלה יופי.

ואז הסתכלתי על המחיר - 145K.

הסתכלתי על המחיר של הטראקס - 130K, ועכשיו בהנחות גם 118K.

אז נכון, זה לא המנוע המקביל, אבל אופל זה לא המותג העממי הזה בבעלות חברת ליסינג חותכת מחירים? האם יתעסקו שם בייבוא קסקדות ושאר מכוניות שלא נראה פה? האם זה גורל כל יבואן אופל?

בקיצור, אם טראקס עולה 118 או אפילו 142 (בגרסאת הטורבו), איך היבואן הקטן, הרעב, זה שהביא לנו אסטרה ידנית במחיר פ33ה, מוכר רכב מקביל ב 145?

תודה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

לפי הבנתי הם משווקים את המוקה ברמת גימור גבוהה מאחיו השברולטי, אני לא יודע האם רמת האבזור או התוספות שוות את הפרש המחיר הגבוה ביניהם.

חוץ מזה, אני מרגיש שיש איזשהו נסיון של היבואן להעלות באופן מלאכותי את ערך המותג "אופל" כדי שאנשים ישלמו יותר בשביל רכבים עם סמל המותג,

בזמן האחרון המכוניות היחידות שהיבואן הביא הן מכוניות הנישה קסקאדה ואדם שנמכרות במחירים מוגזמים והמוקה שנמכרת במחיר גבוה משמעותית מהמקבילה שלה ויש לה פרסומת מעצבנת מאוד בטלוויזיה.

השאלה היא איך הם יתמכרו את הדגמים הסטנדרטיים שלהם, הקורסה והאסטרה, כשאלה יגיעו לארץ בגרסאותיהם החדשות לאחר שיוכרזו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני אשמח שתספר לי על איזה אסטרה ידנית אתה מדבר...

אגב, היום גם הקרוז טורבו זולה יותר מהאסטרה ברלינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
...

איך היבואן הקטן, הרעב, זה שהביא לנו אסטרה ידנית במחיר פ33ה, מוכר רכב מקביל ב 145?

תודה,

ניר.

אני אשמח שתספר לי על איזה אסטרה ידנית אתה מדבר...

...

שניכם צודקים. כשהתחילו לייבא את האסטרה הוכרז גם על יבוא דגם 1.6 ידני (לא זוכר באיזה מחיר).

בפועל, לא חושב שנמכרו פה אפילו עשר יחידות, וזה כולל גם את הדיזלים, שממילא לא היו זולים לפרטיים (לא מוניות).

פורסם

ישבתי במוקה וגם בטראקס.

המוקה משמעותית נותנת תחושה יותר בתא נוסעים. אם זה לוח שעונים קונבציונלי או גימור אלומיניום מוברש בתא נוסעים ועוד

פורסם
איפה מייצרים אותם?

קוריאה או ארהב בהשוואה לגרמיה או מדינה אירופית אחרת?

זאת כנראה הבעיה, כמו היבוא של אלבר

המוקה מיוצרת בדרום קוריאה, אם כי בשנה הקרובה התכנון הוא להעביר את הייצור לספרד בגלל נתון המכירות האירופאי המרשים של הדגם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
ראיתי, כמו כולם, את הפרסומת MOKKA MOKKA של אופל והתלהבתי.

חיפשתי קצת מידע, ונודע לי שמדובר על אח תאום לשברולט טראקס. וואלה יופי.

ואז הסתכלתי על המחיר - 145K.

הסתכלתי על המחיר של הטראקס - 130K, ועכשיו בהנחות גם 118K.

אז נכון, זה לא המנוע המקביל, אבל אופל זה לא המותג העממי הזה בבעלות חברת ליסינג חותכת מחירים? האם יתעסקו שם בייבוא קסקדות ושאר מכוניות שלא נראה פה? האם זה גורל כל יבואן אופל?

בקיצור, אם טראקס עולה 118 או אפילו 142 (בגרסאת הטורבו), איך היבואן הקטן, הרעב, זה שהביא לנו אסטרה ידנית במחיר פ33ה, מוכר רכב מקביל ב 145?

תודה,

ניר.

אתה כותב כאן כמה דברים שהם פשוט לא נכונים.

מתי אופל חתכה מחירים? כשהציגה את האופל אסטרה סדאן ב-128 אלף ש"ח בדיוק כמו המתחרים שלה? כשהציגה את אופל קורסה 1.4 ליטר אוטומט ב-104 אלף ש"ח בדיוק כמו המתרים שלה? כשהציגה גרסת בסיס ידנית לקורסה ב-85 אלף ש"ח בדיוק כמו המתחרים שלה?

אופל מעולם לא ניסתה לשחק על סגמנט המחיר בישראל, נהפוך הוא. הם מנסים למתג את עצמם כפולקסווגן במחיר של מאזדה, לא כאלטרנטיבה זולה למאזדה. בשביל האלטרנטיבה הזולה של מאזדה יש את שברולט.

צריך גם לזכור שלאופל אין היום ג'יפון גדול, סטייל ניסאן קשקאי. זה מאפשר להם לתמחר את המוקה בצורה יקרה, בטווח שבין הקשקאי לג'וק, מתוך מטרה לפנות גם לקהל הזה וגם לקהל הזה. מה שנקרא, שתי ציפורים במכה אחת.

העתיד של המותג דווקא נראה מבטיח למדי בכל מה שקשור לשוק הישראלי. יש דיבור על אופל אג'ילה חדשה, מכונית מיני חדשה שתמוצב מתחת לאדם ותהיה זולה מאוד. תאר לעצמך מה מכונית כזאת בתמחור ראוי יכולה לעשות לסגמנט המיני. יש דיבור על אופל אסטרה חדשה בשנה הבאה וגם כאן, עם שילוב מנוע-גיר נכון ומחיר הגיוני (שבטוח יהיה במכונית הכי חשובה של אופל בישראל) - מדובר ברבת מכר פוטנציאלית. הקסקדה והאדם הגיעו ארצה כמקדמי תדמית בלבד. לדעתי גם היבואן מבין שהרבה רכבים כאלו הוא לא ימכור כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שיטת התמחור בארץ מאוד יחודית.

נותנים את המחיר המקסימלי מצופה טוב טוב בוואזלין עד שהצרכן אומר "איי, כואב לי" אז מתחילים לעשות הנחות.

תרם ההנחות יהיו כמה צרכנים גיבורים שיסבלו בשקט ויקבלו את האלמנט, רווח נקי של היבואן.

המוח היהודי ממציא לנו פטנטים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

משכנתא זה קל

פורסם

אני לא מבין למה החלטתם ששמלצר, הבעלים של שלמה סיקסט להזכירכם, החברה שהסמנכ"ל שלה מקלל לקוחות בפריים טיים של החדשות, הוא אדם טוב ונחמד, או אפילו איש עסקים הגון.

לא מדובר כאן על גולן טלקום, לא על רמי לוי ואפילו לא על איילון מוטורס, סתם עוד חברה גדולה ושרלטנית שקיבלה לידיה זכיון ליבוא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...