Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השפה שלי פה היא של שוק הכרמל זה רק בגלל שאני מתאימה את עצמי לתגובות של אנשים פה...

אז לכל יפי הנפש פה שהשרשור הזה מגעיל אותם- אל תקראו! כמו שאתם יכולים לכתוב תגובה- גם אני יכולה...

עצוב שאנשים פה מתנהגים איך שהם מתנהגים .....והקטע עם הלימודים שלו- זה רק כדי להראות שהוא עושה הכל בעצמו שזה אומר גם מימון וגם ביצוע....זה יותר ממה שרוב האנשים פה עושים!

והוא כן יודע לכתוב ובטח שלדבר בשם עצמו....הוא פשוט לא פה עכשיו כי הוא לומד.... חבל שכולם פה כאלה צרי אופקים וצרי עין....לקרוא לו שקרן ולהגיד שהוא עושה דברים בשביל האגו שלו?!- זה לא שוק הכרמל, נכון? זה הרבה יותר גרוע....

תסתכל איזה חברים לפורום יש לך ואז נדבר!

סשון שלי, אני אוהבת אותך...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה מזעזע יותר, הצבע או הדלתות (היונדאי הזאת דווקא לא רעה בכלל, הביקורת בשרשור נראת יותר כמו דעה קדומה ופחות מנסיון). ואם האוטו באמת אדום כולו מבפנים אז באמת אללה יוסתור.

אבל

זה כל העניין בשיפורים: היכולת להפוך את המכונית הסדרתית שלך למכונית ייחודית, אפילו אם יש כמוה אלפים על הכביש. אז יש מי שיעדיף להשקיע במערכת ראויה, אחרים ישימו צ'יפ ויחליפו בולמים, ויש גם מי שישים ספוילר בגודל של גשרי גוש עציון. כל אחד וטעמו האישי וסדרי העדיפויות שלו. למה SLK AMG כן והיונדאי הזאת לא?

חברים, זוהי תרבות מוטורית. זה חלק ממה שאנחנו מקווים להנביט במדינה הזאת. זה מה שהפורום זה אמור לקדם. אני מודה שהצרפתיות הספורטיביות, יקירות הפורום, באמת הרבה יותר קרובות למה שגם אני תופס כתרבות מוטורית. אבל הן לא האפשרות היחידה לבטא עניין במכוניות, וזה יהיה לא נכון ולא משרת את המטרה של כולנו להתנשא מעל זה בפטרונות.

אגב, גם אם באמת עדיין ניתן לפתוח את הדלתות לצדדים אין סיכוי שהדבר הזה חוקי, משרד התחבורה פחות סבלני לדברים הרבה יותר פשוטים. במקרה הטוב האופציה הזאת מבטיחה שלא שבעל האוטו לא ייתפס בידי שוטרים או בוחנים.

פורסם
אם השפה שלי פה היא של שוק הכרמל זה רק בגלל שאני מתאימה את עצמי לתגובות של אנשים פה...

אז לכל יפי הנפש פה שהשרשור הזה מגעיל אותם- אל תקראו! כמו שאתם יכולים לכתוב תגובה- גם אני יכולה...

עצוב שאנשים פה מתנהגים איך שהם מתנהגים .....והקטע עם הלימודים שלו- זה רק כדי להראות שהוא עושה הכל בעצמו שזה אומר גם מימון וגם ביצוע....זה יותר ממה שרוב האנשים פה עושים!

והוא כן יודע לכתוב ובטח שלדבר בשם עצמו....הוא פשוט לא פה עכשיו כי הוא לומד.... חבל שכולם פה כאלה צרי אופקים וצרי עין....לקרוא לו שקרן ולהגיד שהוא עושה דברים בשביל האגו שלו?!- זה לא שוק הכרמל, נכון? זה הרבה יותר גרוע....

תסתכל איזה חברים לפורום יש לך ואז נדבר!

אפשר רק לשאול איך הגעת בכלל לפורום ולשרשור הזה?

רגע אחד אין משתמשת בשם תותי שלא משתמשת בפורום הזה, ופתאום משתמשת חדשה ששמה הוא תותי עם 10 הודעות בלחץ שרובם כנראה בשרשור הזה, שבאה ומתלוננת ואומרת שהרכב הזה הוא של חבר שלה ומספיק עם הצרות עין, וד"א מדברת מאוד לא יפה.

אני חוזר ושואל איך פתאום נרשמת והגעת לשרשור הזה? איך בכלל ידעת שהשרשור הזה קיים? את לא רשומה כאן הרבה זמן (מאוקטובר האחרון) אז כנראה גם לא היית בפורום לתקופה ארוכה (או שהיית בתור אורחת?) וסתם ככה פתאום משום מקום נכנסת לשרשור וקלטת את האוטו של סשה אהובך?

אני מתאר לעצמי את השוק שקיבלת שפתאום סתם ככה גלשת בתמימותך באינטרנט וקלטת אנשים כ"כ רעים ונבזים עם השכלה ושפה ששווים למוכר ממוצע משוק הכרמל (עם כל הכבוד לסוחרים שם, אין שום סיבה להשמיץ אותם!) מבזים את סשה בעל היונדאי ואת האבירה על הסוס הלבן באה ומגנה את כולם על ימין ועל שמאל. :???:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קצת גלשנו מהנושא המרכזי לדעתי בכול אופן סשה שיחקת אותה גבר יש לך רכב יחודי מושקע ויפה ואין מה לעשות תמיד יהיו אנשים עם עין צרה לפעמים מקנאה או טעם אסטטי אחר או סתם חוסר ביטחון ורצון להשתייך בכול מקרה אני מאוד אהבתי:fist:

פורסם

תותי,

אני נפעם מנכונותיך לספק לי את הבחורות ה"עודפות" אבל מלכתחילה אני לא מתעסק עם בחורות שמתלהבות מיונדאי קופה. :roll:

יפה (ומוזר) שיש לבנאדם שלומד רפואת שיניים זמן לעבוד ולהרויח כסף כדי לקנות יונדאי קופה ועוד להשקיע בה כל כך הרבה.

תמסרי לו בהצלחה בלימודים. אין לי שום דבר נגד השיקולים שלו בשיפורי רכב. כמו שאמרתי (וחבל שלא קראת), יש הבדל בין שיפורי יופי לבין שיפורי מנוע וכל אחד והטעם שלו.

בכל מקרה, תזהרי שלא תפתחנה לו העיניים מכל הבחורות. זה בדרך כלל קורה לבחורים צעירים. אפילו לרופאי שיניים בפוטנציה. :wink:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
תותי,

אני נפעם מנכונותיך לספק לי את הבחורות ה"עודפות" אבל מלכתחילה אני לא מתעסק עם בחורות שמתלהבות מיונדאי קופה. :roll:

יפה (ומוזר) שיש לבנאדם שלומד רפואת שיניים זמן לעבוד ולהרויח כסף כדי לקנות יונדאי קופה ועוד להשקיע בה כל כך הרבה.

תמסרי לו בהצלחה בלימודים. אין לי שום דבר נגד השיקולים שלו בשיפורי רכב. כמו שאמרתי (וחבל שלא קראת), יש הבדל בין שיפורי יופי לבין שיפורי מנוע וכל אחד והטעם שלו.

בכל מקרה, תזהרי שלא תפתחנה לו העיניים מכל הבחורות. זה בדרך כלל קורה לבחורים צעירים. אפילו לרופאי שיניים בפוטנציה. :wink:

איך אתה יכול להרשות לעצמך לדבר ככה אם אתה נוהג בהונדה סיוויק משפחתית שנראית ככה..............

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=0418BB64F6894E9FB8877970D96CEE96&alid=

פורסם
איך אתה יכול להרשות לעצמך לדבר ככה אם אתה נוהג בהונדה סיוויק משפחתית שנראית ככה..............

מה הקשר בין מה שאמרתי לבין הרכב שאני נוהג עליו?

אני אומר שוב, יש הבדל בין שיפורי יופי לשיפורי מנוע.

ולידיעתך, בחורות לא מתלהבות מסיויק משפחתית. :-) . רק ערסיםן וילדים קטנים.

חוץ מזה, מי אמר שאני נוהג על סיויק?

פורסם

אח שלי מתוק עיניים - כבר יש לה חבר, היא לא צריכה שתשמור עליה :)

רון.

-נהיה פה מצחיק מרגע לרגע....-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אח שלי מתוק עיניים - כבר יש לה חבר, היא לא צריכה שתשמור עליה :)

רון.

-נהיה פה מצחיק מרגע לרגע....-

קודם כל "נסיך" אני מגן על חבר שלה ולא עליה אז כדאי שתשים לב אם זה לא מסובך מדי בשבילך דבר שני FIZBAN זה מאוד עצוב שאתה מתבייש ברכב שיש לך כי בקישור שלך בפרטי מופיע הקישור שפירסמתי ואפילו אם זה לא הרכב שלך זה עצוב שאתה יורד על היונדאי ושם בקישור שלך סיוויק קצת פחות פוטוגנית בלשון המעטה ואני כן מניח שיש לך קשר לרכב הנ"ל (מעל התמונה כתוב MY HONDA) אני לא מכיר אנשים ששמים קישורים כאלה סתם ,פשוט בהקשר של היונדאי הסיוויק הזו נראית "קצת" פחות טוב......אז מספיק לשלול ותפרגנו
פורסם
קודם כל "נסיך" אני מגן על חבר שלה ולא עליה אז כדאי שתשים לב אם זה לא מסובך מדי בשבילך דבר שני FIZBAN זה מאוד עצוב שאתה מתבייש ברכב שיש לך כי בקישור שלך בפרטי מופיע הקישור שפירסמתי ואפילו אם זה לא הרכב שלך זה עצוב שאתה יורד על היונדאי ושם בקישור שלך סיוויק קצת פחות פוטוגנית בלשון המעטה ואני כן מניח שיש לך קשר לרכב הנ"ל (מעל התמונה כתוב MY HONDA) אני לא מכיר אנשים ששמים קישורים כאלה סתם ,פשוט בהקשר של היונדאי הסיוויק הזו נראית "קצת" פחות טוב......אז מספיק לשלול ותפרגנו

נכנסתי לקישור, ראיתי את ההונדה ולדעתי היא יפה, וגם יותר יפה מהיונדאי.

אז מה? זכותו לאהוב את ההונדה שלו כמה שהיא תהיה מצועצעת ולא לאהוב את היונדאי.

לדעתי דווקא היונדאי לא נראית כ"כ רע, וגם לא הסיוויק. אז מספיק לרדת אחד על השני ותתחילו לפרגן.

ואם כבר ביקורת אז שתהיה ביקורת בונה! כל אלה שאומרים על המכוניות האלה שהם ערסיות ולא יפות אני לא אצדד בהם, כי אלה הם שבשרשור הבא יאמרו שהסובארו שלי ערסית בגלל הטאסות והוילון של סובארו ששמתי לה.

ובכלל אני לא רואה את השרשור הזה מתקדם לאן שהוא, התחיל בטעם וריח וככה הוא ממשיך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
FIZBAN זה מאוד עצוב שאתה מתבייש ברכב שיש לך כי בקישור שלך בפרטי מופיע הקישור שפירסמתי ואפילו אם זה לא הרכב שלך זה עצוב שאתה יורד על היונדאי ושם בקישור שלך סיוויק קצת פחות פוטוגנית בלשון המעטה ואני כן מניח שיש לך קשר לרכב הנ"ל (מעל התמונה כתוב MY HONDA) אני לא מכיר אנשים ששמים קישורים כאלה סתם ,פשוט בהקשר של היונדאי הסיוויק הזו נראית "קצת" פחות טוב......אז מספיק לשלול ותפרגנו

פעם הבאה לפני שאתה תוקף במהירות כדאי שתקרא.

הרכב נגנב.

פורסם
פעם הבאה לפני שאתה תוקף במהירות כדאי שתקרא.

הרכב נגנב.

זה מחזק את דבריי שהרכב כן שלו ועם איך שהוא נראה אין לו זכות להתנשא על אנשים עם יונדאי כי הוא נוסע "רק" בהונדה חבל שהוא מתבייש בזה שהרכב היה שלו
פורסם
זה מחזק את דבריי שהרכב כן שלו ועם איך שהוא נראה אין לו זכות להתנשא על אנשים עם יונדאי כי הוא נוסע "רק" בהונדה חבל שהוא מתבייש בזה שהרכב היה שלו
ביטון היקר,

אינני מבין מה יש לך נגדי? אני אומר בפעם השלישית (ואחרונה), שאין לי שום בעיה עם שיפורי יופי (במיוחד בתור אחד שעשה את זה).

איך הגעת למסקנה שאני מתבייש או מתנשא? אמרתי שאני אישית לא הייתי קונה יונדאי.

חוץ מזה, איך אתה יודע איך אני נראה? :loco:

לגבי היונדאי קופה - הנה שירשור דומה (ונעול, רמז...):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42275&highlight=%E9%E5%F0%E3%E0%E9+%F7%E5%F4%E4

פורסם
ביטון היקר,

אינני מבין מה יש לך נגדי? אני אומר בפעם השלישית (ואחרונה), שאין לי שום בעיה עם שיפורי יופי (במיוחד בתור אחד שעשה את זה).

איך הגעת למסקנה שאני מתבייש או מתנשא? אמרתי שאני אישית לא הייתי קונה יונדאי.

חוץ מזה, איך אתה יודע איך אני נראה? :loco:

לגבי היונדאי קופה - הנה שירשור דומה (ונעול, רמז...):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42275&highlight=%E9%E5%F0%E3%E0%E9+%F7%E5%F4%E4

תקשיב גבר אין לי שום דבר נגדך באמת שלא עזוב זה כבר לא קשור לנושא המרכזי של הת'רד
פורסם

תמשיכו בה"פ.

אם מישהו מוצא לנכון לפתוח את השרשור, עם כיוון אחר - שישלח לי ה"פ ואפתח אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...