Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנתיים המשקפיים הנוכחיות שלי עשו את שלהן בגבורה, ראיתי דגם חדש של אותה החברה (von zipper) ויש אופציה לעדשות פולורייזד בתוספת של קרוב ל200 שקל. האם ההבדל כזה דרסטי? היתרון משמעותי?

תודה.

Got To love It

פורסם

גם אני החלפתי לפולורייזד ומאוד מרוצה, ממליץ.

הניצול העיקרי שלי איתן זה ברכיבות אופניים ארוכות שבעבר הייתי מסתנוור מכל דבר,היום הכל חד וברור הכביש לא מחזיר רפלקט והצבעים נראים חדים יותר. גם לנהיגה זה גם נוח אין שום עויתויות, יש את התופעה מוכרת שרואים נקודות לבנות בזכוכיות כפולות (לדוגמה שמשה אחורית של רכב) סהכ אם התוספת היא קטנה אני הייתי עושה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה מאוד אינדיבידואלי, יש אנשים שלא יכולים בלי, ויש כאלה שלא יכולים עם.

אני מציע שתנסה משקפי פולרייזד של קרוב משפחה/חבר טוב ליום-יומיים.

אם מרגיש לך טוב, לך על זה. אם לא, אז לא.

ואם אתה לא מבין על מה המהומה אז חבל על הכסף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כן שווה. הרבה יותר נעים, בייחוד בקיץ הישראלי, בייחוד בנהיגה/אופניים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה נטו עדשות שמש בלי אופטי. אני אחרי לייזר.

עוד שאלה שמטרידה אותי, המסגרת עשויה ניילון ואני מפחד שהמוטות שמאחורי האוזן לא ארוכים מספיק, ניתן לכופף אותם בחום?

Got To love It

פורסם

מסגרת שעשויה ניילון?

ניתן לכופף בחום אם המסגרת עשויה אצטט, PC ו-TR90 פחות משתפים פעולה עם זה.

תעלה תמונה של המשקפיים שברצונך לרכוש, לפעמים קל לזהות אם מדובר באצטט.

פורסם

http://us.vonzipper.com/p/sunglasses-all/lesmore

אם נפתח משהו אחר הדגם הוא lesmore.

המרחק בין העדשה לחלק שהתכופף מאחורי האוזן נראה לי קצר מידי לפי תמונות בגוגל ואני אצטרך ליישר אותו. אם זה לא אפשרי אני לא אקח את הסיכון ואזמין פשוט אין אותם בארץ שאני אוכל למדוד.

Got To love It

פורסם

יש ברשותי משקפי פולרייזר של rudy project, ובמקרה שלי הן משמשות בעיקר לנהיגה ורכיבת אופניים. אני מבסוט מהן, שכן קודם לכך סבלתי מעייפות בעיניים עקב הסינוור מהכביש וההשתקפויות על גבי השמשה שפשוט נעלמו.

מנסיון, יש הבדלים לא קטנים בין החברות, ואפילו ברודי פרוג'קט עצמם, יש הבדל בין 2 דגמי העדשות שיש להם.

לפני כן היו לי משקפי שמש, שמשמשות כיום כגיבוי, עם עדשות זכוכית לא מקטבות. הן היו מצויינות גם כן אך מתאימות יותר לזמנים פחות מסנוורים (יותר בהיר) כדוגמת חורף.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מקריאה באינטרנט אני מסיק שחומר המסגרת הוא שם אחר לחומר שאני מכיר כ- TR90

אם כן, זה לא הולך להתכופף בחימום.

אבל הפרופורציות של המשקפיים קצת מטעות.

כי אם באים מנקודת מבט שהעדשות הן בגודל סביר, אז נראה שהזרועות קצרות.

ואם באים מנקודת מבט שהזרועות הן בגודל סביר אז נדמה שהעדשות גדולות.

אם יש מידות, תתבונן בהם ותנסה להבין איך המשקפיים נראים.

• תוכן חדש...