Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בעיצומו של פירוק הקונסולה באיזור המזגן מכיוון שכל המנורות הפסיקו לעבוד (בבת אחת) ואני רוצה לנסות לסדר.

הבעיה שאני לא מצליח להמשיך בפירוק

יש למישהו ניסיון?

7upazabu.jpguploadfromtaptalk1399638139747.jpg

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

בגלל שהם הפסיקו בבת אחת- בדקת פיוזים?

פורסם
uploadfromtaptalk1399638675265.jpg המנורות האלה עובדות רק התאורת רקע לא עובדת. זה גם יכול להיות פיוז?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

בהחלט יכול להיות. חפש את הפיוז הרלוונטי בספר הרכב ובדוק אותו- לפני שאתה ממשיך בפירוק.

פורסם

חוץ מספר רכב איך אפשר לאתר את הפיוז?

פורסם

לפעמים על מכסה בית הפיוזים מצידו הפנימי יש מדבקה עם פירוט תפקידי הפיוזים ומספורם.

פורסם (נערך)

יש לך מזל שיש לי את אותו רכב. בדוק פיוזים מספר- 7,11,12,24

image.jpgimage (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

וואו תודה על ההשקעה.

אני כנראה אבדוק את זה יום ראשון כי כבר אני לא באוטו.

מבטיח לעדכן

פורסם

אוכל להכווין אותך איך לפרק יש לי ספר היינס אבל זה יהיה רק מחר בלילה.

פורסם

נתקלתי כבר פעם-פעמיים בברלינגו במצב של שריפת כל הנורות בפנל הזה בבת אחת.

הנה ככה בשלוף שני לינקים שמתעדים את תהליך ההחלפה בפיז'ו 307 מפורומים רוסים:

https://www.drive2.ru/l/181404/

http://peugeot-club.net/forum/topic/2987/

אני חושב שהתמונות שם מספיק ברורות, ולקריאת מלל אפשר להיעזר בתרגום גוגל.

• תוכן חדש...