Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אני מרגיש צורך הולך וגדל ב usb ברכב, לא ריאלי להשתמש ב aux שרוצים להחליף שיר- דורש להרים את הפלאפון, שבו אני לא נוגע למעט רמזורים.

בנוסף, התצוגה די דהתה ודורשת טיפה ריכוז כדי לקרוא, שוב- לא בטיחותי.

לכן, החלטתי להחליף רדיו דיסק. אני כרגע עם LG lac3800n שמבחינת איכות עושה עבודה די טובה.

מבקש המלצה למשהו עד טווח ה 450-500 ש"ח, שיכלול usb, איכות סבירה פלוס (לא מצפה לקלריון או אלפיין, אבל שיהיה סביר)

שלט רחוק- חובה.

שאר המערכת- צמד 6X9 קנווד kfc6872

צמד 6.5 (לא קומפוננט) לייטנינג אודיו S6.45

מגבר עתיק Audio gods (לא הג'נרי הכסוף שנמכר בארץ- מארה"ב, תוצרת hollywood soundlabs) שמגביר את כל העסק.

יד שניה- בא בחשבון, אבל פחות מועדף

תודה מראש לעוזרים

פורסם

התקנתי לאבא שלי את הדגם הזה : http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14182.

עושה עבודה מצויינת ומאוד נוח לשימוש,יש בו את כל מה שאתה צריך ואם יש לך אייפון אז יש לו שליטה על המכשיר.

1780817_713697298651128_1636457802_n.jpg1779815_713697245317800_341486482_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה על ההמלצה. ידוע לך איפה ניתן לרכוש אותו באיזור הצפון? (אצטרך גם התקנה, התקציב בפועל טיפה גבוה יותר ממה שרשמתי, לקחתי התקנה בחשבון)

פורסם

תזמין מהאתר שצירפתי. בתוספת של 40 ש''ח יביאו לך את המשלוח עד דלת הבית תוך 3 ימים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

במתיחה קלה של התקציב (50~ ש"ח), אתה יכול ללכת על ה 4550BT של פיוניר שכולל גם בלוטות' לסטרימינג ושיחות או לחלופין על הקלריון CZ302A, שדי מספק את אותה הפונקציונליות.

היתרונות של הפיוניר הם בממשק (לדעתי, עניין של טעם. היה לי את ה CZ500 בזמנו וזה בפירוש אחד המכשירים הפחות אינטואטיביים שקיימים, בייחוד כשזה מגיע לניווט בין קבצי מוזיקה/ספריות) ו RDS, אם רדיו בכלל רלוונטי.

היתרון של הקלריון - מקרופון מובנה (יש אפשרות לחבר חיצוני) לדיבורית.

לשני המכשירים יש שלט רחוק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

התוספת היא 100 ש"ח שזה ממש מעל התקציב, וגם צריך לציין שמספר השיחות תוך כדי נסיעה שלי שואף לאפס. באמת שלא צריך דיבורית.

מבחינת רדיו דיסק, ה 2650ui עונה לי על הדרישות ככל הנראה.

יש למישהו המלצה למקום שאפשר לרכוש אותו בחיפה?

הנקודה היא שבד"כ נוטים לכלול התקנה במחיר מכיוון שהתקנה של רכיב כזה היא פשוטה מאוד.

אם אזמין מהמרכז, אצטרך לשלם התקנה בנפרד

פורסם

אם אתה שואל אותי כדאי לך למתוח קצת התקציב ולקנות את הקלריון. ההבדל באיכות הוא מאוד משמעותי וגם יהיה לך בלוטוס שזה יתרון משמעותי!

פורסם

אני מבין את היתרונות, אבל

1- יש בלוטות'. אחלה. איך זה יעזור אם אני לא משתמש בו?

2- שים לב למערכת שלי. היא בעצמה בינונית, אני בספק ש HU יקר ואיכותי יותר יתן הבדל ממשי. סה"כ זה לא ההבדל בין רדיו דיסק ג'נרי כלשהו ב 200 שקל לאחד high end של 1200, זה הבדל בין רדיו דיסק טוב ב 400 לטוב מאוד ב 600.

אזכיר שוב גם את עניין ההתקנה, אל תשכחו שעל כל מחיר של הציוד עצמו צריך להוסיף עלות התקנה כיוון שאינני יודע להתקין בעצמי, זה גם גורם.

פורסם

אנשים יקרים

היזהרו בהמלצותיכם!!!

לקחתי את ההמלצה של 2 אנשים פה, שאחד מהם חזר עליה כל כך בנחרצות, וקניתי את ה cz302a, לצערי- בלי לבדוק הכל.

אחרי סאגה של טעויות בגלל חברת המשלוחים המכשיר סוף סוף אצלי, ואני פתאום מגלה- למכשיר אין שלט רחוק.

אני נאלץ עכשיו להעלות למכירה מכשיר שהגיע ברגע זה לידיים שלי. האשמה היא כמובן שלי, שלא בדקתי מספיק טוב, אבל המקור הוא ההמלצה שניתנה פה.

תבדקו טוב טוב לפני שאתם ממליצים למישהו על משהו, ובעיקר לקרוא את הדרישות שהוא מציב, אנשים שמבינים פחות טוב באים לבקש עצה- כלומר הכסף שלהם בידיים שלכם.

פורסם

המכשיר המדובר מפורסם באתרים שונים (בחו"ל אומנם) עם ובלי שלט רחוק. ובכל מקרה, השלט ניתן לרכישה בניפרד.

באתר של קלריון אף מצויינת פונקציה נוספת של חיבור לשליטה מההגה המקורית.

פורסם

לפי חוק הגנת הצרכן בקניה מרחוק באם לא חיברתה את המכשיר והוא מעשית חדש באריזתו

אתה יכול לבטל עיסקה ולהחזיר את המוצר תוך 14 יום מיום קבלתו ,מעבר לזה אתה יכול לרכוש שלט RCX001 ,הבחירה שלך.

• תוכן חדש...