Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דיהטסו סיריון 99,התחדשתי ברדיו דיסק חדש של פיונייר,כשחיברתי כנראה שנגעתי בכבלים שלא הייתי צריך

היה שם כבל עם מדבקה שרשום עליה dimmer חיברתי אותו לאדום ושמעתי צפצופוף כזה מוזר.ניתקתי אותו ואחריזה בדקתי בגוגל וגיליתי שזה קשור לווסט כלשהו של אורות.

עכשיו הוא מנותק ומאז אין לי אורות בסקלה וגם אין את הצפצוף שאמור להיות כשאורות דולקים בלי סוויץ, בנוסף הרדיו דיסק לא זוכר,בכל פעם שאני שם שוויץ הרדיו דיסק מבקש הגדרות ולא זוכר את התחנות שקבעתי לו.

בדקתי את כל הפיוזים,גם בפנים וכם בחוץ,אחד בחוץ היה שרוף (בדקתי שבוע שעבר והוא היה תקין) עכשיו החלפתי אותו אבל ז לא שינה כלום גם באורות סקלה וגם בצפצוף כשהאורות דולקים.

תודה רבה אשמח לעזרה.

Using Tapatalk

פורסם

יש לך שתי בעיות.

אחת- חיברת לא נכון את הרדיו.

כדי שהוא "יזכור" את התחנות, החוט שמסומן כ-mem צריך להיות מחובר למתח לפני סוויץ' ואילו החוט שמסומן כ- 12v+ צריך להיטת מחובר למתח אחרי סוויץ'

תעלה את הדיאגרמה שקיבלת עם הרדיו ואסמן לך.

הבעיה השניה, היא שככל הנראה או ניתקת או קיצרת את המעגל של תאורת הדש.

תעלה כמה תמונות מ"איזור העבודה" שלך, ואנסה לעזור לך.

אם שום דבר לא מנותק, ושום נתיך לא פגום, יש מצב שהנורות והזמזם נשרפו.

אני מציע שלא תנסה לעשות עוד ניסויים לבד, מכיון שאתה עלול לגרום לנזק משמעותי.

מהיכן אתה בארץ?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

בעניין שמרת התחנות, יש לך חוט אחד שנועד להתחבר למתח קבוע, ואחד שמתחבר למתח זמני בהפעלת סוויץ'.

או שחיברת אותם הפוך, או שחיברת את שניהם למתח שאחרי סוויץ'.

היה כבל שכתוב עליו דימר על הרדיו דיסק שקנית? אם כן, לאיזה חוט אדום חיברת אותו? מהחיוט הקים ברכב?

עריכה: נתקו הקדים אותי.

עריכה אחרונה על ידי matansab

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יבנה קצת רחוק.

אם היית באיזור הרצליה היתי מציע לך לקפוץ, היינו פותרים זאת יחד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איזה גבר....צדקתם זה היה פיוז!! החלפתי וסידרתי את הרדיו דיסק כמו שאמרתם...עכשיו נשאר לי לחבר את הוינקרים לנעילה המרכזית,אם אתה יודע איך אני אבוא להרצליה

Using Tapatalk

• תוכן חדש...