Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שלשנפ יש 12 חודשי אחריות. אך לא ידעתי שלוורטא יש 20.

בניגוד לרוב התיקונים, במצבר אין אפשרות לטייל בין שלל מקומות ולקבל הצעות מחיר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מרק מדדתי בבוקר, אחרי כ-10 שעות שהרכב במנוחה. יצא 12.6v

רק עכשיו ראיתי את ההערה שלך לגבי העבודה הישראלית, תוכל לפרט?

במינוס החלפתי את הנעל לפני כמה חודשים.

בפלוס הבורג התעגל לחלוטין והצלחתי בקושי לפתוח אותו. אז הסגירה שלו עכשיו על ההדק לא הכי חזקה. בגלל זה אמרתי שאחליף אותו.

פורסם

יכול להיות. אבל לא הכרתי את זה.

וגם עכשיו זה קצת נשמע לי כמו "טייפון מבית קונטיננטל"

היום רציתי לרכוש נעל כבל חדשה, לא מצאתי בחנויות את הסוג שמותקן אצלי כרגע. הבעיה היא שהבורג אצלי בקוטר קטן יותר, וכך גם שתי הסופיות על הכבל. כך שאצטרך להחליף גם אותן יחד עם הנעל.

מרק אשמח אם תסביר מה הייתה כוונתך.

פורסם

כוונתי הייתה שאיכות העבודה של חיבור הכבלים לנעל הכבל לא ממש מקצועית בהשוואה לחיבורים המקורים של הייצרן. אצלך לדוגמא בכבל המינוס רואים את חוטי הנחושת גלויים ואין בידוד מתכווץ על הכבל (במקרה שלך גם לא ניתן לעשות הרבה בגלל מבנה נעל הכבל).

מצורפת תמונה של החיבורים ברכב שלי.

Picture 029.jpg

איזה כייף לי :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן בהתפתחויות בנוגע למצבר שנרכש:

בימים האחרונים מתח הטעינה ירד מתחת ל-13 וולט בסרק. עם אורות ומפוח מזגן היה מגיע כמעט ל-12. כבר התחלתי לברר לגבי שיפוץ אלטרנטור.

שלשום כיביתי את הרכב ולאחר 20 דקות לא הצלחתי להניע, למזלי היו לי כבלים בתא המטען.

היום בבוקר שוב לא הצלחתי להניע, והפעם הסטרטר בכלל לא ניסה מרוב שהמתח היה נמוך.

החברים מקבוצת הווטסאפ של כנופיית הטיפולים השוטפים הציעו שאבדוק את מתח הטעינה עם מצבר אחר, וכך עשיתי. הפלא ופלא, המתח בסרק היה 13.6 וולט.

ניגשתי למרכז שירות של שנפ, שם בדקו את המצבר והציעו שיטעינו לי אותו ואחזור לבדיקה.

סיפרתי לבחור ששמתי מצבר אחר וקיבלתי וולט שלם יותר. הוא הביא מצבר חדש ושם אותו אצלי, ובאמת המתח עלה ל-13.5 בסרק.

הבחור השתכנע והשאיר לי את המצבר החדש.

יכול להיות שהמצבר היה פגום בגלל ששכב הרבה זמן בהום סנטר, ויכול להיות שזה נובע מאיכות ירודה. גם ייתכן שזה שילוב בין השניים.

פורסם

לא ניתן לנבא את אורך החיים של המצבר. יחד עם זאת בהחלט קיבלת שירות טוב כמצופה מנותן האחריות.

בשנים האחרונות אני נמנע מרכישת מצברים תוצרת ישראל (אם הם בכלל תוצרת ישראל), לא וולטא ולא שנפ, הן בשל המחירים והן בשל נסיון עם אמינות בעייתית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...