Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת כרגע מה שהייתי משנה זה -

סאב וופר טוב יותר.

או מוסיף פרוססור כלשהוא ליחידת הראש הקיימת או מביא יחידת ראש עם DSP פנימי

הP99 בהחלט ראוי!

יש לך המלצה איזה מגבר מתאים לרמקולים

ואם אפשר סאב ומגבר לסאב

הבנתי ממך p99 יותר טוב מ 8550

IMG_4959.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סאב וופר טוב יותר.

הP99 בהחלט ראוי!

השאלה שלי זה הבדל משמעתי בין p99 8550

פורסם (נערך)

יש באפשרותך לצלם גם את ההתקנה מקדימה (האזור של יחידת הראש והרמקולים/דלתות)?

הייתי בודק אפשרות להתקין סאב מתחת לאחד המושבים הקדמיים. האם כסא הנהג מסתובב לטובת האדם הנכה (אתה?!) או מקובע כמו כל מושב אחר?

טרם ענית לגבי מי הוא הנהנתן מהמערכת - רק היושבים מקדימה, או שיש חשיבות כלשהי כלפי מי שיושב מאחור?

וגם, מה בדיוק חסר לך כרגע בסאונד?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

סאב וופר טוב יותר.

הP99 בהחלט ראוי!

יש לך המלצה למגבר שמתאים jbl 660

פורסם (נערך)
יש באפשרותך לצלם גם את ההתקנה מקדימה (האזור של יחידת הראש והרמקולים/דלתות)?

הייתי בודק אפשרות להתקין סאב מתחת לאחד המושבים הקדמיים. האם כסא הנהג מסתובב לטובת האדם הנכה (אתה?!) או מקובע כמו כל מושב אחר?

טרם ענית לגבי מי הוא הנהנתן מהמערכת - רק היושבים מקדימה, או שיש חשיבות כלשהי כלפי מי שיושב מאחור?

וגם, מה בדיוק חסר לך כרגע בסאונד?

אני רוצה גם מקדימה וגם מאחור לשמוע טוב

נראה לי שהמגבר של הרמקולים חלש מאוד

ופאנל יש רק 8 band שזה לא מספיק

לעומת p99 שיש לו 31 band

עריכה אחרונה על ידי קנאביס רפואי
פורסם

דבר ראשון - אקולייזר 31 ערוצים וTC על סט ברמה כזו בעיני זה נדרש אז זה יהיה הצעד הראשון שלי - או להוסיף פרוססור או להביא יחידת ראש עם יכולות מתקדמות.

הדבר השני - המגבר שלך אמור להוציא 300 וואט לערוץ ב4 אוהם לפי מה שהבנתי? או שזה מגבר שעדיין לא קנית? תמוה מאוד בעיניי אם זה כבר המצב ואתה לא מצליח לנצל את הסט.

הP1 בעיני הוא וופר ולא סאב

למה לא ללכת עם JBL עד הסוף ולהביא סאב וופר מהסדרות הגבוהות שלהם? הם בד"כ עובדים עם ממברנת קרטון - אולד סקול בגישה - אני מאוד אוהב את זה דרך אגב.

אני חושב שכל הסיפור כאן יכול להגמר בהרבה פחות מ16K

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
דבר ראשון - אקולייזר 31 ערוצים וTC על סט ברמה כזו בעיני זה נדרש אז זה יהיה הצעד הראשון שלי - או להוסיף פרוססור או להביא יחידת ראש עם יכולות מתקדמות.

הדבר השני - המגבר שלך אמור להוציא 300 וואט לערוץ ב4 אוהם לפי מה שהבנתי? או שזה מגבר שעדיין לא קנית? תמוה מאוד בעיניי אם זה כבר המצב ואתה לא מצליח לנצל את הסט.

הP1 בעיני הוא וופר ולא סאב

למה לא ללכת עם JBL עד הסוף ולהביא סאב וופר מהסדרות הגבוהות שלהם? הם בד"כ עובדים עם ממברנת קרטון - אולד סקול בגישה - אני מאוד אוהב את זה דרך אגב.

אני חושב שכל הסיפור כאן יכול להגמר בהרבה פחות מ16K

אתה יכול לתת לי דגמים למגברים ולסאב

אני מאוד מודה לך על העזרה

פורסם

כרגע היחידי מסדרת הGTI שאני מצליח למצוא הוא ספינת הדגל שלהם (אני הולך על 10 אינטש כדוגמא)

http://www.woofersetc.com/p-3128-w10gti-mkii-jbl-10-3000-watts-competition-subwoofer.aspx

זה סאב שמוצהר ל600 וואט RMS אל תתלהב מה3000 האלה שאתה רואה - זה ספיגת שיא ברגע קצר.

היות והוא שני סלילים של 6 אוהם ואתה יכול לחבר אותו או כ3 אוהם התנגדות או כ12 אוהם התנגדות הייתי משדך אותו למונובלוק שיודע לעבוד בכל התנגדות ומה שהייתי מחפש זה מונובלוק של JL מסדרת הסלאש שלהם שנותן הספק "קצת" יותר גבוה ממה שהסאב הזה מוצהר

http://www.woofersetc.com/p-5764-10001v2-jl-audio-1000-watt-mono-amplifier.aspx

ולגבי מגבר לסט הקדמי - אם אני זוכר נכון, אסיף, שמגיב כאן בפורום, מוכר בעצמו אודיסון תסיס DUE

ובסופו של דבר הייתי מקנח במצבר ג'ל של XSPOWER ושדרוג שלושת הגדולים.

כמה מוציא האלטרנטור בגרמניה שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
כרגע היחידי מסדרת הGTI שאני מצליח למצוא הוא ספינת הדגל שלהם (אני הולך על 10 אינטש כדוגמא)

http://www.woofersetc.com/p-3128-w10gti-mkii-jbl-10-3000-watts-competition-subwoofer.aspx

זה סאב שמוצהר ל600 וואט RMS אל תתלהב מה3000 האלה שאתה רואה - זה ספיגת שיא ברגע קצר.

היות והוא שני סלילים של 6 אוהם ואתה יכול לחבר אותו או כ3 אוהם התנגדות או כ12 אוהם התנגדות הייתי משדך אותו למונובלוק שיודע לעבוד בכל התנגדות ומה שהייתי מחפש זה מונובלוק של JL מסדרת הסלאש שלהם שנותן הספק "קצת" יותר גבוה ממה שהסאב הזה מוצהר

http://www.woofersetc.com/p-5764-10001v2-jl-audio-1000-watt-mono-amplifier.aspx

ולגבי מגבר לסט הקדמי - אם אני זוכר נכון, אסיף, שמגיב כאן בפורום, מוכר בעצמו אודיסון תסיס DUE

ובסופו של דבר הייתי מקנח במצבר ג'ל של XSPOWER ושדרוג שלושת הגדולים.

כמה מוציא האלטרנטור בגרמניה שלך?

יש לך המלצה למגבר לרמקולים JBL

פורסם

אדי, מה קורה איתך? :wink:

הוא פירט לגבי המגברים וגם רואים אותם בתמונה שצירף.

מגבר מונו לייטנינג אודיו L-1250: קלאס A/B, מוציא 1X150 ב-4 אוהם ו-1X250 ב-2 אוהם.

מגבר 4 ערוצים לייטנינג אודיו L-4600: קלאס A/B, מוציא 4X100 ב-4 אוהם או 2X300 בגישור, ו-4X150 ב-2 אוהם.

פורסם
אדי, מה קורה איתך? :wink:

הוא פירט לגבי המגברים וגם רואים אותם בתמונה שצירף.

מגבר מונו לייטנינג אודיו L-1250: קלאס A/B, מוציא 1X150 ב-4 אוהם ו-1X250 ב-2 אוהם.

מגבר 4 ערוצים לייטנינג אודיו L-4600: קלאס A/B, מוציא 4X100 ב-4 אוהם או 2X300 בגישור, ו-4X150 ב-2 אוהם.

אני מחפש מגבר לרמקולים

"JBL 660GTi 2-Way 6.5

הרמקולים יושבים בדלתות מקדימה עם איטום דינמיט

אני צריך סאב ומגבר איכותי

אין בעיה של תקציב

אני מנהל אולפן הקלטות ומאוד חשוב לי לשמוע איכותי

מה דעתכם על פאנל Pioneer DEX-P99RS עם31 band

אני מתלבט עם Pioneer AVHX8550BT

הרכב זה מרצדס ויטו

המגברים והסאב מורכבים מאחור בתא מטען

pink fluid fusion jazz funk המוסיקה שאני שומע

מאחורי הנהג יש מושב בודד במרחק מטר

בסוף הרכב יש ספסל לשלושה מקומות

זה רכב נכה

אני מאוד אשמח לקבל המלצות

תודה רבה

פורסם
יש לך המלצה למגבר לרמקולים JBL

המלצתי לך על אודיסון תסיס DUE שנמכר כאן ביד 2

Pioneer TS-X150

פורסם

ה p99 הוא מכשיר מעולה, אבל הוא מכשיר שמיועד למטרה ספציפית שהיא הפעלת סט שלושה חלקים (טוויטר, מיד ריינג ווופר) וסאב בצורה אקטיבית, ז"א שתצטרך בסך הכל שבעה ערוצי הגברה, קח בחשבון שהמטרה של סט שלושה חלקים היא יצירת במה קדמית- שבאופן אופטימלי תשמע טוב רק לנוסע אחד (ברוב המקרים לנהג).

לדעתי זו תהיה קנייה מבוזבזת.

אני לא מכיר את הסט של jbl, ואין לי דעה עליו.

המגברים שללייטניג אודיו- ברמה די בסיסית ולטעמי אין להם מקום במערכת בתקציב כזה.

השאלה הגדולה היא כמה אתה מוכן/רוצה להתעסק עם המערכת, מערכת עם סט שלושה חלקים אקטיבי דורשת תשתית דיי מורכבת, שכוללת בערך פי 2 מהחיווט הרגיל, התעסקות עם בניות ומיקומים לשישה אלמנטים בקדמת הרכב, ושעות ע"ג שעות של כיוונים עדינים- אם לא הולכים עם זה עד הסוף, התוצאה לא תהיה הרבה יותר טובה מסט שני חלקים פאסבי שהותקן כהלכה.

אם אתה הולך על סט שלושה חלקים קח בחשבון שכל האלמנטים צריכים להיות בקדמת הרכב, שצריך למצוא מקום ולהתעסק עם בניות למיד ריינגים, וכמובן להחליף את הסט הקייםשל jbl.

אם אתה רוצה משהו יותר פשוט שיכלול סט לנוסעים מאחור ואת הסט הקיים, לךעלה 80prs ,

אני מציע לך לנסות להגיע לאחד המפגשים, ככה רק בשביל לקבל פרספקטיבה, וקצת לשמוע מערכות ולהבין מה הכיוון שמתאיםלך יותר.

SCANSPEAK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...