Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה ריו 2012 EX

1).בנסיעה בן עירונית שאני מגיע ל100-110 קמ"ש הטורים עולים ומגיעים ל3000 קצת

האם זה תקין?

כפי שנאמר לי ברגע שעוברים את ה3000 סל"ד בעצם נפתחות כל בוכנות המנוע והוא לוקח יותר דלק ולא מדובר במהירות גבוהה כדי שיפתחו כל בוכנות המנוע

(לצורך השוואה ברכב של אמא שלי (סוזוקי ליאנה 2006) רק בסביבות ה120-125 קמ"ש הטורים מגיעים ל3000 וקצת)

2).כידוע לכם בקיה ריו אין בקרת שיוט ורציתי להוסיף לה עם חלקים מקוריים של קיה שאני אזמין מקוריאה עצמה

השאלה שלי אם יש מישהו מקצועי שיודע ויכול להתעסק בזה בלי שתהיה בעיה של כרית אוויר בעתיד במקרה של תאונה חס וחלילה

תודה למי שעונה

פורסם

כל הבוכנות פועלות ביחד כל הזמן,מרגע ההנעה ועד הכיבוי.

3000 סל"ד ב110-120 קמ"ש זה תקין.

אתה צריך לבדוק אם יש בכלל הכנה לבקרת שיוט,צריך לבדוק אם יש את כל החיווט.

תחפש בפורמים בחו"ל של קיה שם בטוח ידעו,אל תקנה חלקים לפני שאתה מברר אחרת אתה עלול להתקע אם אין את החיווט המתאים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי הטורים, תקין. אצלי במנוע ה1.2 במהירות של 100 קמ"ש אתה כבר מגרד את ה3000. זה פשוט איך התיבה של הרכב הזה בנוייה.

בגדול, הסל"ד והמהירות, הם ביחס כלשהוא. מה היחס הזה? תלוי כבר בתיבת ההילוכים. זה שונה בכל רכב, כי יש לך שילוב מנוע וגיר שונים.

לגבי בקרת השיוט, בצע חיפוש בפורום הזה. כבר 2 אנשים עשו התקנה עצמית. לעומת זאת, כאשר שאלתי במוסך באשקלון אם הם יכולים לעשות את זה, הם אמרו שהם לא עושים דברים כאלו, ושלמיטב ידיעתם, המחשב רכב מגיע ללא הפונקצייה הזאת בארץ, כי הוא לא נמכר עם בקרת שיוט בארץ. זה שטויות, כי עובדה שכבר 2 אנשים הוסיפו אותה בעצמם.

פורסם
כל הבוכנות פועלות ביחד כל הזמן,מרגע ההנעה ועד הכיבוי.

3000 סל"ד ב110-120 קמ"ש זה תקין.

אתה צריך לבדוק אם יש בכלל הכנה לבקרת שיוט,צריך לבדוק אם יש את כל החיווט.

תחפש בפורמים בחו"ל של קיה שם בטוח ידעו,אל תקנה חלקים לפני שאתה מברר אחרת אתה עלול להתקע אם אין את החיווט המתאים.

אוקיי תודה על התשובה,בכל אופן הגיר של קיה ריו הוא של 4 הילוכים,אז אולי זאת הסיבה לזה

לגביי הבקרת שיוט,יש פה בפורום איזה שני אנשים שעשו את זה פרטי,וכן יש לזה הגדרה במחשב הרכב כי אחרת הם לא היו מצליחים לעשות את זה וזה לא היה עובד להם

פורסם
לגבי הטורים, תקין. אצלי במנוע ה1.2 במהירות של 100 קמ"ש אתה כבר מגרד את ה3000. זה פשוט איך התיבה של הרכב הזה בנוייה.

בגדול, הסל"ד והמהירות, הם ביחס כלשהוא. מה היחס הזה? תלוי כבר בתיבת ההילוכים. זה שונה בכל רכב, כי יש לך שילוב מנוע וגיר שונים.

לגבי בקרת השיוט, בצע חיפוש בפורום הזה. כבר 2 אנשים עשו התקנה עצמית. לעומת זאת, כאשר שאלתי במוסך באשקלון אם הם יכולים לעשות את זה, הם אמרו שהם לא עושים דברים כאלו, ושלמיטב ידיעתם, המחשב רכב מגיע ללא הפונקצייה הזאת בארץ, כי הוא לא נמכר עם בקרת שיוט בארץ. זה שטויות, כי עובדה שכבר 2 אנשים הוסיפו אותה בעצמם.

כנראה שהגיר של הקיה זה מה שדופק לה שהרי עוד הילוך אחד היה עושה לה ולנו את החיים הרבה יותר כיפים וטובים לא ככה?

המחשב רכב מגיע עם זה. אם אין משהו שמשתנה מארץ לארץ זה אולי המחשב רכב,כי כמו שאמרת אנשים הרי הצליחו לעשות את זה ולא היו מצליחים אם לא הייתה את הפונקציה

הבעיה היא שצריך לפרק כרית אוויר ואת זה לא כולם יודעים לעשות בלי לפגוע בה ולהסיר אותה באופן תקין שלא יפגע בה

והשאלה היא אם יש מקום מקצועי שיכול להתעסק בזה או אפילו ללכת למוסך של קיה עם החלקים המקוריים ואולי הם יכולים לסדר את זה.המינוס שיכול להיות זה שהם יגידו לא ואז אם תעשה את זה פיראטי יעלו על זה באחד הטיפולים במסגרת האחריות של הרכב (שלי עדיין באחריות עוד שנה וחודשיים)

פורסם

אציין שגם אצלי בסובארו ב 100 קמ"ש היא כבר ב3K סל"ד.

תקין לחלוטין.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...