Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב עד 35000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,אני מעוניינת לקנות רכב חסכוני ככל שיכול להיות, משפחתי עד ש"ח35,000. השימוש שלי ברכב זה בעיקר בערבים ליציאות, לא שימוש יומיומי, ובעיקר בעיר ומדי פעם מחוץ, אשמח לקבל עצות מכם , ואיך לחפש... מעדיפה רכב יפני ולא ממש קטן. תודה והמשך יום נעים :-D

פורסם

שלום הודיה וברוכה הבאה לפורום.

כדי שנוכל לעזור לך יותר נשמח לדעת יותר פרטים כמו למשל מה סדר העדיפויות שלך (צריכת דלק, נוחות, מרווח פנים, מנוע חזק, גיר אוטומטי/ידני וכו').

בכל מקרה שלחתי לך הודעה פרטית.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

גיר אוטומט

צריכת דלק כמה שחסכוני, אני סטונדטית..

נוחות- שיהיה נוח עד כמה שאפשר בטווח המחיר

הרכב הרכב הכי טוב שאני יכולה להשיג וגם חסכוני בסכום הזה

מה דעתך על הרכב סיאט איביזה 2006?

תודה

פורסם

סיאט איביזה היא סופר מיני ולא משפחתית. לגביי האיביזה- תלוי איזה מנוע. מנוע ה 1400 הוא חסכוני בדלק אבל האחזקה שלו יקרה במיוחד שצריך להחליף רצועת טיימינג.

אם זה הכיוון שלך דייהטסו סיריון שנת 2008 יכולה להיות בחירה לא רעה וגם ניסאן מיקרה, ואם תוכלי להגדיל את התקציב בכמה אלפים אז יונדאי I20 שנת 2009 יכולה גם להיות בחירה טובה.

תוכלי לרכוש גם טויוטה יאריס או הונדה ג'אז אוטומטיות בשנתון 2004-2005 , אמנם טיפה ישנות אבל מכוניות טובות מאוד.

בכל מקרה, ברכישת רכב יד שנייה חשוב לבדוק שהרכב טופל כראוי.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

נשמע שהשימוש הוא בעיקר לאדם אחד, מקסימום 2-3, יש צורך אמיתי ברכב משפחתי?

אם לא תוכלי לרכוש רכבי מיני כמו סוזוקי אלטו ואולי אפילו יונדאי I10 שיהיה חדשים וחסכוניים יותר מרכבי הסופר מיני.

• תוכן חדש...