Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתקופה האחרונה אני שומע על הרבה עיכובי דואר מחו"ל (לאו דווקא אבקות חלבון).

מישהו יכול להגיד מהנסיון שלו מה קורה עם זה ?

אבקות מתעכבות בצורה קיצונית ?

אני רגיל לקבל את המשלוח אחרי 14 ימי עסקים מקסימום.

פורסם

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה:

from Wed, 12.02.2014 13:22

The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization.

מאז אין סימן לחבילה. אתמול ביקשתי כבר החזר, נמאס לי לחכות.

פורסם (נערך)

הזמנתי מהם ב 15.4 טרם הגיע ...

עריכה אחרונה על ידי AMOS

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
הזמנתי מהם ב 15.4 טרם הגיע ...

איתרתי את מספר המשלוח - ויצא מגרמניה רק היום

פורסם

הזמנתי מספר פעמים מויטה כוסט המשלוח איטי מאוד, ומספר המעקב נעצר בפרנקפורט גרמניה עד שזה מגיע אליך אין לך שום דרך לדעת איפה זה נמצא,וגם לאחר קבלת החבילה הסטטוס ממופיע עדיין בפרנקפורט.

המוצר האחרון שהזמנתי (מחירם מפתים מאוד כך שכל פעם אני עושה את הטעות ומזמין) הגיע מאוחד מאוד יותר מחודש וחצי וכבר דרשתי החזר כספי,בסופו של דבר המוצר אכן הגיע.

למעט מקרה אחד שלא קיבלתי עד היום את המוצרים,יש לציין שויטה כוסט היא חברה מכובדת ומטפלת בלקוחות בצורה הטובה ביותר,אין לי מושג איפה הבעיה מתחילה ומדוע זה לוקח באמת כל כך הרבה זמן.

אז לפני שאתה מבצע הזמנה תשקול אם יש לך כוח וזמן לחכות ולטפל בהזמנה.

TDI POWER

פורסם

מוזר. אני מאוד שבע רצון מזמן המשלוח אלי. החבילות האחרונות הגיעו מהר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לפני שלושה שבועות ההזמנה הגיע אלי תוך שבוע.

הם ממש בסדר, עדיף לחכות בסבלנות לפני שמבקשים זיכוי. דובר בעבר שהם שוקלים לבטל את המשלוח לישראל בגלל כמות הביטולים.

www.bodybuilding.com העלו משמעותית את מחיר המשלוח לפני כשנתיים בגלל תופעה דומה.

פורסם

שיטת המשלוח בויטה קוסט מתחלקת לשתי סוגים, המשלוח הפשוט שעולה 10$ שמיועד לחבילות קלות, והמשלוח היקר יותר באמצעות DHL שמיועד לחבילות הכבדות.

מניסיון, החבילות עם המשלוח ב10$ הגיעו לי כל הזמן בין שבוע לשבוע וחצי מיום ההזמנה, לעומת זאת החבילות שנשלחו עם DHL הגיעו תוך מינימום 40 יום, חבילה אחת הגיעה בכלל אחרי 54 יום. מבאס, אבל למי שלא צריך את המוצרים בדחיפות, הפער במחירים שווה את זה.

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם
שיטת המשלוח בויטה קוסט מתחלקת לשתי סוגים, המשלוח הפשוט שעולה 10$ שמיועד לחבילות קלות, והמשלוח היקר יותר באמצעות DHL שמיועד לחבילות הכבדות.

מניסיון, החבילות עם המשלוח ב10$ הגיעו לי כל הזמן בין שבוע לשבוע וחצי מיום ההזמנה, לעומת זאת החבילות שנשלחו עם DHL הגיעו תוך מינימום 40 יום, חבילה אחת הגיעה בכלל אחרי 54 יום. מבאס, אבל למי שלא צריך את המוצרים בדחיפות, הפער במחירים שווה את זה.

נכון. גם המשלוח הפשוט נשלח דרך DHL רק שהוא באמת מהיר יותר.

הזמנתי לפני כמה חודשים חבילה עם בערך 20 קופסאות ויטמינים (אספקה לשנה) והגיע תוך שבוע.

פורסם

על פי התגובות והניסיון שלכם ...שלחתי להם ממש עכשיו פידבק חיובי

אומנם המוצר שלי טרם הגיע , אבל השקעה של כמה דקות וכמה מילים טובות לא יזיקו לאף אחד

• תוכן חדש...