Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זווית נוספת. תחשוב אתה עשית טיפול כלשהו, ואתה חושב שזה יצא לך יקר. ישראלי טיפוסי יעשה הכל כדיי לא להראות פראיר, ויעשה הכל כדי להראות שהוא דפק את השני. אז הוא יגיד שעשו לו מחיר טוב, אבל לא יגיד מה היה המחיר.

אבל הזווית המקורית צודקת. תחשוב אני בעל עסק. אני עושה הנחה לחברי קארספורום כי הפורום הזה מרטיט את השחלה האחורית שלי. תחשוב אני מחליט לתת לך הנחה של 50% אחוז, ועושה לך את הקסמים שלי ב500 שקל במקום 1000 שקל. אתה משוויץ בפני כל הקהילות באינטרנט איזה גבר יצאת ואיזה אחלה יאנלין קסמים ושטוייות בע"מ שעשה לך כזה מחיר. פתאום כל פוץ שבא אליי רוצה שאני אעשה לו ב500 שקל, כי לך עשית ב500 שקל. אבל 500 שקל בשבילי זה מחיר של כמעט הפסד, ולא מכסה את ההוצאות שלי (רשיון שטויות עולה המון היום) אבל כולם חושבים שאני דופק אותם עם מחיר גבוהה יותר, ואף אחד לא קונה ממני יותר. הולכים למוחמד ובנותיו קסמים בסניף אום-אל-פחם-אסדו וקונים ב900 שקל, כי הוא החליט לעשות מבצע רק כי אתה ביקשת יפה, וכי הוא לא מגעיל כמו יאנלין קסמים ושטויות בע"מ, אז הוא עושה לך לפחות הנחה קטנה. מיותר לציין שמוחמד לא עושה שטויות כמוני.

מסכים איתך ב 100%

דבר שני לפעמים אנשים לא מבנים שיש אוטו ויש אוטו. לפעמים קשה מאוד להסביר ללקוח למה לחבר שלו עשיתי עבודה ב X כסף ולו אני נותן X +30%

פורסם

בתחילת השירשור היה מעניין אותי מאוד לדעת כמה עולה אחרי שהבנתי שהולכים להסתיר ממני את המחיר כבר לא בא לי(כנראה קומבינה ישראלית),הסתרת המחיר גורמת רק לנזק לבעל העסק יכולים לנקוב מחיר אחיד ואפילו לצאת במבצעים לחברי הפורום יותר מזה אפשר להרים קניה קבוצתית אף אחד לא אמר לבעל העסק להפסיד אבל שיטת הסתרת המחיר מבאסת ומראה שלכול אחד יש מחיר אחר מה שנקרה שיטת היצליח,בקרוב אנסה להרים עסקה קבוצתית במחיר הוגן.

פורסם
בתחילת השירשור היה מעניין אותי מאוד לדעת כמה עולה אחרי שהבנתי שהולכים להסתיר ממני את המחיר כבר לא בא לי(כנראה קומבינה ישראלית),הסתרת המחיר גורמת רק לנזק לבעל העסק יכולים לנקוב מחיר אחיד ואפילו לצאת במבצעים לחברי הפורום יותר מזה אפשר להרים קניה קבוצתית אף אחד לא אמר לבעל העסק להפסיד אבל שיטת הסתרת המחיר מבאסת ומראה שלכול אחד יש מחיר אחר מה שנקרה שיטת היצליח,בקרוב אנסה להרים עסקה קבוצתית במחיר הוגן.

בעיקרון המחיר הסופי תלוי ברכב ובמצבו.

בסוג הפעולות אותן יש לבצע

בזמן העבודה המושקע.

זה כמו שאתה נכנס למסעדה כי אתה רעב ורוצה מוצר שנקרא "אוכל".

כמה עולה "אוכל"?

תלוי:

באיזו מסעדה?

איזה אוכל?

מנה גדולה,קטנה?

באיזה יום.באיזו שעה?

ןכו'.

מנסיון,הצעות מחיר ניתן לקבל בטלפון.אני מניח שהן לא סופיות אלא סדר גודל-פשוט תתקשר ותבקש הצעת מחיר.

פורסם

בשביל מה אתם מתמקחים על שטויות מסבירים לכם כל רכב סיפור אחר , לבצע דיטייל ביונדאי שיצאה עכשיו מהחברה זה מחיר שונה לגמרי מבמוו שכבר שנתיים על הכביש ונשטפה במכונות.

והלכתי על מקרים קצת קיצונים סדר גדולה עבודה של יבגני זה 900 וצפונה הרבה צפונה תלוי בסוג הרכב ובעבודה שיש לבצע.

קופיקס לא מוציאים אצל דיטיילרים ומי שרוצה בזול שילך לתחנת דלק.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
בשביל מה אתם מתמקחים על שטויות מסבירים לכם כל רכב סיפור אחר , לבצע דיטייל ביונדאי שיצאה עכשיו מהחברה זה מחיר שונה לגמרי מבמוו שכבר שנתיים על הכביש ונשטפה במכונות.

והלכתי על מקרים קצת קיצונים סדר גדולה עבודה של יבגני זה 900 וצפונה הרבה צפונה תלוי בסוג הרכב ובעבודה שיש לבצע.

קופיקס לא מוציאים אצל דיטיילרים ומי שרוצה בזול שילך לתחנת דלק.

צודק AVISHAI

אפשר לבצע עבודת דיטיילינג בתחנות שטיפה ,גם אפילו שם מחירים מבוססים של זמן עבודה וחומרים שיש ב300ש ויש ב1500ש

שבדרך כלל חומרים שם לא ברמה של דיטיילרים מקצועיים כמו יבגני

הבדל שבין דיטיילר מקצועי לפחות אומר לך מה אתה אמור לקבל עבור כל שקל שאתה משלם,

עגב לבעל הרכב היו הצעות אחרות עם בקשות מבעל הרכב אחרות לתוצאה ובטח גם מחירים אחרים,אך החלטה של בעל הרכב היא הקובעת

ופה הוא משתף את כולם בתוצאה ולא במחיר על תוצאה,הרי זה מה שחשוב.

בהצלחה לכולם

פורסם

קראתי את כל התגובות ואני מבין את הרצון לדעת כמה עלה...

ואני שמח לדעת שהרבה פה מבינים שכל רכב זה שונה.

כמו שכתב Avishai22 זה בערך הסדר גודל, יכול להיות פחות יכול להיות יותר, תלוי איזה טיפול הרכב צריך

יש גם ב 300 ש''ח רמת תחנת דלק, אבל זה לא מתקרב לדיטיילר מקצועי, איך אמר לי מישהו שעובד בתחנת דלק שיש בה שטיפה, ''עובדים על אנשים בעיניים עם ה 300 ש''ח..פוליש וקס, מסיימים בחצי שעה עבודה''

אם כבר נפתח הנושא, אני רוצה לומר עוד משהו בשבחו של יבגני.

נפגשנו הוא ראה את הרכב ונתן לי הצעת מחיר שהייתה מאוד הגיונית

שאלתי אותו ''ואם אני רוצה לשלם יותר ולקבל יותר, מה אתה מציע?''

הוא אמר שאין משהו אחר, וזה הטיפול שצריך לעשות במחיר שאמר.

כמה אנשי מקצוע כאלו אתם מכירים?

פורסם
איפה העסק של יבגני? תפרסם בבקשה את המספר שלו...

כתוב באתר שלו שהוא עסק נייד ומגיע אליכם, צריך רק לספק מקום ונק' חשמל.

קראתי בעבר שבהעדר כאלה, הוא מבצע את העבודה בסטודיו של יעקב אלטר בפתח תקוה.

• תוכן חדש...