Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מדובר בפונטו ספייס שנת 2001 8V ידנית.

כבר תקופה שני סובל מכך שהאוטו "נותן" גז באופן פתאומי.

הכל יכול להיות תקין לחלוטין ואז פתאום בלחיצה עדינה על הדוושה הטורים יכולים לעלות ל 3000 סל"ד ולהישאר שם (גם

הרבה אחרי שעזבתי את הדוושה).

שילוב של הילוך גבוה ועזיבת המצמד מחזירה את הטורים לנורמה.

התופעה קוראת לעיתים בהאצה (האוטו פתאום מאיץ יותר מהמצופה), גם בשיוט (תחושה של נדנוד קל) וגם בעמידה בפקק/רמזור.

לא מצאתי קשר נסיבתי כמו נסיעה עם מזגן (התקלה חוזרת גם עם מזגן דלוק וגם כשהוא מכובה) או חום מנוע (תחילת נסיעה או אחרי זמן).

ניקוי בית המצערת במוסך עזר לכשבוע. במחשב הרכב הופיעה תקלה של מנוע צעדים, הומלץ לי לחפש

בית מצערת מפירוק במידה והתקלה תחזור למרות הניקוי.

קניתי בית מצערת מחבר במועדון פיאט והבעיה חלפה לשבוע +- ואז חזרה שוב.

הפעם הרכב חובר למחשב נייד (לא במוסך) ולא הופיעו שום תקלות (גם כשהתקלה קרתה בעת שהמחשב מחובר

לרכב).

כעת אני די אובד עצות שכן לאף אחד (גם במועדון פיאט) אין רעיון מהי סיבת התקלה וכיצד עלי לפתור אותה.

אשמח לשמוע את דעתכם.

בתודה,

מארק.

פורסם

כמו שהמליצו לך גם לדעתי האשם הראשון יהיה מנוע צעדים.

מכיוון שקנית מפירוק (אני מניח שמנוע הצעדים מגיע עם בית המצערת) הייתי מציע לך לפרק אותו ולנקות.

פורסם

באיזה מוסך בוצעה הסריקה? האם השתמשו בסורק מקורי של היצרן?

פורסם

בפעם הראשונה (טרם הניקוי של בית המצערת המקורי) הבדיקה בוצעה במוסך שמתמחה באיטלקיות ע"י סורק מקורי

של היצרן. בפעם הבאה לאחר ההחלפה וחזרת התקלה הבדיקה בוצעה ע"י סורק מאיביי ומחשב נייד.

• תוכן חדש...