Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם היו מאוד עדינים איתנו בדירוג הזה.

 

אני מזמן לא ראיתי בירה בפחות מ-28 שקל, וגם זה רק גולדסטר. אם אתה רוצה לף או גינס, המחירים גם יכולים להגיע ל-32-33 שקל.

פורסם

אבל זאת השוואה לא נכונה, הם מרוויחים שם פי 2-4 מישראל.

משווים לי את נסיכות מונקו ואת שוויץ :lol:

אנחנו היקרים בעולם!!! לפחות יש לנו מקום ראשון במשהו!

 

אני התחלתי להגיע רק ב-HAPPY HOUR ולשתות 1+1, המחירים פה הזויים.

ותאמינו לי שהם עדיין מרוויחים עלי יופי טופי.

ישראלים זה עם של פראיירים אם הם מוכנים לשלם כאלה מחירים על כולה בירה!

 

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

 

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני עדיין מחכה שההוא ששם מס כזה מטורף על הבירה יגלה "איפה הכסף"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יקרה, slowride.

התחזית הפסימית שלי היא שהמס ימשיך לעלות, אבל יותר מזה, האלכוהול (חוץ מיין קידוש כמובן) יוצא מן החוק, בדיוק כמו סמים אחרים.

למה?

הנה, שבוע שעבר ערס תורן דקר ורצח בהשפעת אלכוהול. הטענה של קצין המשטרה שהגיע למקום היתה "כתוצאה משתיית אלכוהול מרובה, התפתחה קטטה ומישהו נדקר". פועל יוצא של שתייה מרובה? כמובן שכשמתעמקים בעבר של הדוקר, מגלים שיש לו כבר תיק או שניים על עבירות אלימות. אבל יותר קל לטעון"הם שתו ולכן היו מכות". אחרת באמת צריך לטפל בבעיות שונות, ואת זה איש לא אוהב לעשות. בטח לא כל מיני דני דנונים, שחושבים שאנשים נולדים כדי למות בעד ארצם, או סטלנים בסתר כמו יאיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

להוציא את האלכוהול מהחוק זו גזירה שהציבור לא יוכל לעמוד בה והפשיעה תתגבר. ד"א, קידוש אפשר לעשות גם עם מיץ ענבים, כך שלא חייב להיות קשר בין שני הדברים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין לי בעיה עם זה. מי שרוצה לשתות - שישלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מפתיע מאד,דווקא באירופה בגלל התחרות הייתי מצפה באמת מישראל להיות במקום הראשון,לעזעזל מישהו נכנס לטמפל בזמן האחרון?!

400 מ"ל ב 36 שקל?!?

וגם השוו פאבים לדעתי זאת לא השוואה אובייקטיבית לגבי מחיר הבירה האמיתי יייתכן ועל מסבאות מותלים מיסים מסויימים שגוררים לעלייה במחירים.

 

מבחינת הוצאת האלכוהול מהחוק,לא יקרה ולא בגלל הציבור יותר בגלל היצרניות הגדולות.

במקסימום יכולים להעלות את גיל מותרות הצריכה מ 18 ל 21.

פורסם

עזוב תשווה את זה לשכר ממוצע\חציוני, תגיע למסקנה שהמחיר פה הוא הגבוה בעולם.

"when you see a good move, look for a better one..."

 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

×
×
  • תוכן חדש...