Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכניסה להרצליה מכיוון מערב - רחוב הרב קוק מהקניון לכיוון העיר - יש כביש 2 נתיבים לכל כיוון עם אי תנועה באמצע. נוסעים שם די מהר יחסית לעיר, עד שמגיעים לבאמפרים...

יש לי קטע במעבר החציה מול המסעדה של חאג' (בתחנת פז). לפעמים אני לוקח מהמסעדה דברים טעימים הביתה.

אני מגיע וחונה במגרש בצד השני של הכביש, ומנסה לחצות במעבר החציה שיש שם (כי זה סיפור ארוך להגיע מהצד הנכון של התחנה).

בחצי מהזמן פשוט ממתין עד שהתנועה נגמרת, בגלל הרמזורים הרחוקים תמיד יש אפשרות למעבר בטוח. צריך רק סבלנות.

אבל בחצי אחר מהזמן נהגים עוצרים! אפילו לאיש אחד שממתין ליד מעבר החציה, אפילו שהעצירה היא בקטע של נסיעה שוטפת - הם עוצרים. איזה יופי !

יאמר לרעתי שאני כמעט ולא עוצר שם (אלא אם יש ילדים או יותר מדי אנשים) , כשאתה מגיע מאיילון ויש לך גל ירוק עד הפסי האטה הדבר האחרון שבא לך זה לעצור שם, גם כולם טסים ולפעמים אם אתה עוצר מישהו מנתיב אחר יכול לא לראות ולהמשיך, מביט למראה רואה שעוד מעט נגמר גל הרכבים ומעדיף לא לעצור, בקיצור יפה שעוצרים לך.

Miata ND2

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...