Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 4 32 ג'יגה למכירה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צבע שחור, 32 ג'יגה, נקנה באורנג' (סים פרי) לפני בדיוק 3 שנים (רק החודש סיימתי לשלם אותו), כמובן יש קבלות, ואולי אם אני יעשה סדר אני ימצא את הקופסא גם.

יש את כל האביזרים וגם כמה בנוסף, מטען לרכב, זוג מטענים לקיר, אוזניות, מגוון כיסויים איכותיים, שפע מגיני מסך, נותן עם המכשיר כל מה שיש לי שקשור אליו.

המכשיר ללא שברים או שריטות, המסך אורגינל, מעולם לא נשבר או נשרט או הוחלף,תמיד בתוך כיסוי איכותי ומגיני מסך קדימה ואחורה, המכשיר מעודכן לגירסא הכי עדכנית, מעולם לא נפרץ.

אני נמצא בחיפה. רוצה עליו 1100 שקל וגמיש (שזה המחיר שהוא נסחר ביד שנייה)

דניאל.

052-470-59-62

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה מה שיש:

*קופסא מקורית

*זוג מטענים לקיר, מטעו מקורי של אפל לאוטו (לא הזיופים האלה שמתנתקים כל רגע)

*5 מגיני מסך

*4 כיסויים (אלומיניום עם ברגים,פלסיק,פלסטיק עם גומי,וסיליקון מקורי)

*5 מדבקות לכפתור הבית

*פד הדבקה חדש לדשבורד (חזק מאוד הטלפון לא נופל בסיבובים, היה לי כזה על האופנוע לצורך המחשה)

*שקע טעינה חדש בשקית (חשבתי שהוא הפסיק לעבוד,הסתבר בסוף שהמטען היה הבעיה)

המכשיר כרגע עם מדבקת מגן מסך מקדימה ומאחורה, במעמד הקנייה הם יירדו כדי שתראו שאין על המכשיר עצמו רבע שריטה.

המכשיר עודכן לגירסא האחרונה ביותר, ועשיתי לו פירמוט הגדרות ותוכן, אתם מקבלים מכשיר בידיוק כמו שקונים בחברה, בלי תמונות או מסמכים שלי, רק להכניס סים והמכשיר שלכם.

*מעולם לא פרצתי את המכשיר, הוא שימש בעיקר כטלפון מאשר סמארטפון.

*עבר טעינות סדירות, לא הייתי מטעין אותו עד שהבטריה לא על 10-15 אחוז, הבטריה שלו מצויינת.

1100 שקל, נמצא בחיפה, יש מה לדבר על המחיר.

10286631_10201544587446441_458762450_o (1).jpg

10288455_10201544487003930_1958426029_o.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...