Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חשד כבד כי ה- Gmail נפרץ. אם היתה פריצה היא נעשתה לפני כחודשיים, אך איני יודע יום מדויק. כיצד ניתן לאמת את החשד?

חג שמח.

פורסם (נערך)

אדם אשר אני בהליך משפטי איתו ידע פרט אשר רק מתוך מיילים שלי, יכול היה לדעת אותו. כיצד בודקים אם מישהו נכנס לתיבת המייל ? ניתן דרך אי פי ?

עריכה אחרונה על ידי Momo1111
פורסם
אדם אשר אני בהליך משפטי איתו ידע פרט אשר רק מתוך מיילים שלי, יכול היה לדעת אותו.

תרשה לי לפקפק, בלי לפקפק בכבודך.

אנשים בארץ כל כך פטפטנים, לא צריך לפרוץ לכלום בשביל לגלות משהו.

בלי קשר, תחליף כמובן סיסמה ובצע את כל האימותים של גוגל, לפי המלצת ארמגדון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תחליף ססמה לכל מקרה.

הסטוריית הIP בג'ימייל, לפי הידוע לי, היא רק ל-10 כניסות אחרונות בערך (לא יותר משבוע אחורה, כאשר כניסות מאותו מחשב שחוזרות על עצמן גם נספרות)

שים לב תחת הגדרות (SETTINGS) לשלוש הלשוניות שסימנתי באדום, שלא מתבצעות העברות מיילים אוטומטיות לצד שלישי, או גישה לחשבון נוסף.

ההשערה שלי: אם אכן "נפרץ" החשבון, זה בגלל חשבון שהשארת פתוח באחד המחשבים.

Settings

General Labels Inbox | Accounts and Import | Filter | Forwarding and POP/IMAP

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

ראשית תודה לכולם.

כמובן החלפתי סיסמה.

היסטוריית ip אכן רק לכניסות אחרונות, כך שאין אפשרות להעזר בכך.

אין העברות מיילים באופן אוטומאטי לצד שלישי.

מה הכוונה ״חשבון שהשארת פתוח באחד המחשבים״? המחשבים שלי תמיד פתוחים. זה מקל על פריצה ?

פורסם

הכוונה שפתחת ג'ימייל באחד מהמחשבים בעבודה, יצאת לארוחת צהריים ובזמן הזה מישהו ישב וקרא מיילים שלך.

או שסימנת אופציית REMEMBER ME וסגרת את המחשב, מישהו אחריך באותו מחשב רצה לקרוא את המיילים שלו ונפתח ג'ימייל עם החשבון שלך.

אצלי באוניברסיטה כל אחד נכנס עם שם משתמש לרשת המחשב, כך שלא אמור להיות קשר בין חשבונות הג'ימייל של המשתמשים השונים (המייל של האוניברסיטה גם נשען על שירותי המייל של גוגל) אבל כל פעם שכרום נפתח, הוא משחזר את ההפעלה האחרונה כולל חשבונות ג'ימייל ופייסבוק, עוד לא מצאתי משהו מעניין לקרוא שם (ומעולם לא חיפשתי חשבונות פייפל וכיו"ב).

• תוכן חדש...