Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי משאבה במשאבה חדשה בעלת אותו מק"ט ואותו יצרן. במשאבה הישנה המד דלק עבד טוב, במשאבה החדשה כשאני ממלא מיכל מלא הוא מראה רק שלושת רבעי מיכל ומראה ריק כשנשאר עוד הרבה דלק. אני מניח שהבעיה בעיקום במוט המצוף? יש לכם רעיון איך אני יכול לכוון את המצוף? האידיאלי היה בטח להוציא את החדשה ולהשוות בין השניים. אבל קראתי שאם המשאבה בחוץ למעל חצי שעה המיכל דלק עלול להתעוות ולא ניתן להחזיר אותה. או שאני אחזיר כבר את המשאבה הישנה.

פורסם

כנראה שהמשאבה לא הותקנה נכון או שהמוט מוכפף

אין בעיה לפרק את המשאבה ממיכל דלק רק תרכיב את האום נעילה למקום ואז לא יהיה שום עוות של מיכל הדלק

פורסם

החזרתי את המשאבה הישנה והמד חזר לעבוד טוב. מדדתי התנגדויות והן זהות. מה שמוזר זה שהצורה של המוט במשאבה החדשה שונה מצורת המוט במשאבה הישנה למרות שזה בדיוק אותו דגם. בישנה המוט לא ישר ובחדשה המוט ישר, אולי זאת הסיבה לחוסר הדיוק.

פורסם

אפשר לראות פה את ההבדלים בין המצופים. הישן הוא בכיוון אחד ועם מוט ישר והחדש הוא בכיוון ההפוך ועם מוט מכופף. זה מחדל שהם לא נתנו לזה מק"ט אחר.

IMG_20140401_231019.jpg

$_571.JPG

×
×
  • תוכן חדש...