Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפליקציות, אנשי קשר, אירועי לוח שנה, מועדפים, תמונות ווידאו מגובים אוטומטית לחשבון גוגל (וגוגל+). פשוט צריך לאשר את זה.

הדבר היחיד שבאמת צריך אפליקציה בשבילו זה רשימת שיחות, SMS ושיחות ב"מ'נשמע".

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מ נשמע,sms לא מעניין אותי.

אני רוצה גיבוי למידע שיש בכל האפליקציות שיש במכשיר (סיסמאות, מעקב רכב וכד').

משום מה התמונות לא מגובות בדרייב. לא ראיתי שום הוספת מידע שם.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

התמונות לא מגובות בדרייב, הן מגובות לחשבון שלך בגוגל+. אתה צריך להכנס לאפליקציה במכשיר ולאפשר Auto Backup בהגדרות. אחרי שאתה מאשר את זה אתה יכול לגשת אליהן דרך האפלקציה הרגילה של התמונות בטלפון.

לא יודע לגבי מידע בתוך אפליקציות, בשביל זה אני מניח שעדיף להשתמש באפליקציה שעושה את זה בוודאות. אף פעם לא בדקתי את העניין הזה, לי מספיק שהטלפון פשוט מוריד את כל האפליקציות שהיו מותקנות לפני החלפת רום/מכשיר/פקטורי ריסט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גיבויים כאלה זה כל תוכנה ועצמה.

חלק מהאפליקציות שומרות מידע על ה-SD הפנימי, חלק על הזיכרון שמוקצה להן וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האפליקציה SUPER BACKUP מותקנת אצלי בנקסוס 4 ובצורה חד משמעית היא לא מגיע לקרסולים של תוכנת הגיבוי של אייטונס.

1. בכדי לגבות נתונים שנשמרו באפליקציות צריך לבצע ROOT למכשיר.

2. היא לא מגבה הודעות MMS.

3. היא לא מגבה תמונות.

בקיצור בכדי לגבות הכול במכשיר צריך להתקין כמה אפליקציות גיבוי.

שכחתי...האפליקציה לא מגה למחשב דרך USB.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אפליקציה בהגדרה שלה לא מגבה דרך USB.

לאף אפליקציה (כולל Super Backup) אין הרשאה לגשת לנתוני הזיכרון האישיים של אפליקציה אחרת (ללא Root). מה שמגובה על ה-SD כן ניתן לגבות ע"י תוכנה אחרת (זכור לי אפליקציה לגיבוי מצב השלבים ב-Angry Birds למשל).

גיבוי תמונות ע"י אפליקציה זה Useless לחלוטין, זה העתקה של התמונות כי גם ככה מערכת הקבצים נגישה לך, למה לבצע העתק של התמונות?

לחלק מהחברות יש תוכנה למחשב שמבצעת גיבויים ושחזורים (KIES עבור Samsung למשל), למיטב ידיעתי לנקסוס אין כזו אבל אולי קיימת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חיוג מהיר-באייפון תחת טלפון יש שיחות אחרונות, רשימת אנשי קשר ומועדיפים. וזה מה שאני מחפש, המספרים הקבועים החביבים עלי.

מייל- תכנת הדואר הרגילה ואפליקציית ג'ימייל עובדות במקביל ואני לא מצליח לנטרל אחת מהן.

בנוסף למה שכתבו לך - אתה יכול להגדיר מספרים חשובים כאייקונים על המסך הראשי, כך שכדי לחייג אליהם (או לשלוח להם הודעות) אינך צריך לפתוח כלל את החייגן: פתח את איש הקשר, הקש על התפריט ובחר place on home screen.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...